Beste Evenementenbureaus in Vlaanderen156 agencies
Sorteren:Op gesponsord

Aanbieders schrijven zich in voor een lidmaatschap om binnen onze lijst geplaatst te worden. De optie 'Op gesponsord' sorteert de lijst op deze lidmaatschappen, van hoog naar laag. Aanbieders die betalen voor plaatsingen kunnen worden geïdentificeerd door het SL blauw vlag op hun listing card.

Op het aantal klantbeoordelingen

Op basis van het aantal recensies sorteren, van meeste tot minste.

Op het aantal projecten

Sorteren op het aantal werken, de meeste tot de minste.

Op teamgrootte

Op basis van het aantal teamleden sorteren, van meeste tot minste.

Op rating

Sorteren op rating, van hoog naar laag.

HomeEvenementEvenementenbureaus in BelgiëEvenementenbureaus in Vlaanderen

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar agencies in jouw sector.

Zet mijn agency op de lijst

Enkele zaken die je zullen inspireren

Een mooie selectie van het laatste werk van onze marketingbureaus

10 JAAR JADA EVENTS
10 JAAR JADA EVENTSDoor JADA eventsEntertainment & Events
10Y SOMATI FIE
10Y SOMATI FIEDoor JADA eventsIndustriële Goederen en Diensten
Shop-op-zondag : feest in Gent
Shop-op-zondag : feest in GentDoor THE OVAL OFFICEOverheid
Wrangler -  Indigood Sustainable Denim
Wrangler - Indigood Sustainable DenimDoor Studio PlanktonRetail
3-day onsite prospect tour of manufacturing sites
3-day onsite prospect tour of manufacturing sitesDoor Mach MediaIndustriële Goederen en Diensten
50 jaar IDEWE
50 jaar IDEWEDoor SYLVESTERPersoneelszaken

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

CormanPierre marcoliniEurop assistanceVaillantT powerBeobankTupperwareLycamobileBesixBpostSncb

Lanceer vandaag jouw Evenement project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

Tegenwoordig is het cruciaal om present te zijn op verscheidene evenementen in de bedrijfstak om zichtbaarheid en bekendheid te genereren, maar ook om goed te socializen met toekomstige cliënten en partners. Een event manager doet dit voor u en logischerwijs nog veel meer! Een event vergt vele uren aan harde arbeid om op de geschikte manier uitgevoerd te worden, dus werken met een evenementenbureau zorgt u ervoor dat het event uitgewerkt wordt op de meest optimale manier voor uw bedrijf. Het gebruiken van een event management bureau bespaart u al de zorg en u krijgt met zekerheid een evenement van hoge kwaliteit.

Vind de beste event managers in de buurt van Vlaanderen met Sortlist

In de omgeving van Vlaanderen zijn erg veel events van diverse categorieën die jaarlijks worden gehouden. Vlaanderen heeft vele kantoren die professionals zijn in events die uw onderneming zullen helpen om een event van top tot teen te regelen.

Een event management bureau verzorgt alles wat nodig is bij een evenement, van het zorgen voor kwaliteit eten en transport tot plaatsen om te parkeren en slaapplaatsen. Bij Sortlist collaboreren we met de beste evenementenbureaus in de omgeving van Vlaanderen en we assisteren u bij het vinden van het bureau die het beste bij uw firma past.

Waar twijfelt u nog over? Bespaar alle moeite, Sortlist geeft u de keuze om moeiteloos een volledig event te regelen met een event management bureau. Ontdek met Sortlist de ideale evenementenbureau’s omstreeks Vlaanderen en begin je evenementen te plannen met de beste professionals.

Redenen om met een event management bureau te collaboreren

Een evenementenbureau helpt u bij het runnen en creëren van al uw events, ongeacht de branche waarin uw onderneming actief is. Het gebruik van een evenementenbureau zorgt ervoor dat u zich om niets druk hoeft te maken, alles is tot in de puntjes geregeld. Het agentschap zal voor u beurzen, festivals en congressen bij eventuele klanten aanbieden en in contact blijven met de opdrachtgevers, uitgenodigden, klanten enzovoort.

Het organiseren van een evenement kost erg veel tijd en kennis, dus een event management bureau inhuren is de beste oplossing voor dit soort acties, omdat zij de werktak precies kennen en u veel moeilijkheden zullen besparen. Ook verzorgt het eventbureau voor u het overzicht van het budget, en overzien en leiden zij het team verantwoordelijk voor het uitvoeren van het evenement.

Een evenementenbureau beheert alle fases van een evenement en alles wat noodzakelijk is om het perfect uit te voeren. Het agentschap waarmee je samenwerkt zal je assisteren om het beste uit het event te halen, zodat iedereen zo goed mogelijk kan genieten van het event.

Functies van een evenementenbureau

Evenementenbureau’s zijn in staat zich te adapteren aan elke sector en stijl.Dit geeft het kantoor een beeld over hoe het event te organiseren of hoe u uw stand voor een event van een derde partij kunt designen.Event management bureau’s zullen de locatie van het event, de samenstelling, het soort aanwezigen en hun smaak bestuderen.

de event manager waarmee u samenwerkt is verantwoordelijk voor de communicatie en executie van het event dat u wilt houden. Dit alles brengt veel werk met zich mee dat de agentschappen tot in de puntjes weten te volbrengen.

Event managers kunnen zowel het event zelf organiseren als de ideeën van uw onderneming ontwerpen en implementeren in een event van een third party. Een event manager is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het produceren en de uitvoering van uw evenementen.

Delphine LericheDigital Marketer bij 1001 belges

Het bespaart echt tijd! Het helpt je je behoeften duidelijker te definiëren en objectievere zoekcriteria te gebruiken als "Ik heb van die dat gehoord". Bovendie...

Lees meer
Delphine Leriche bespreekt ervaringen
Het verhaal van Sortlist

Better partners make better business

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.