LX Concept (+ 4 reviews) | Sortlist

Over


LX Concept cover
LX Concept logo

LX Concept Oud-Heverlee, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

LX Concept is een activatie & reclame bureau van creatieve experts, met één gezamelijke passie voor branding en activatie, dat zijn focus legt op:

 • Grafisch design: het ontwerpen van productfolders, catalogi, advertenties, creatie of opfrissen van huisstijlen, DTP, verpakkingen, displays… kortom alles wat met grafische vormgeving en communicatie te maken heeft. Als referenties kunnen wij o.a. Philips, Haribo, Heinz, Dr. Oetker, Tommy Hilfiger, Bobbejaanland, Frisk, Saeco, Toyota, VRT, Melexis, Beyers Koffie, Century 21, Délio, Golazo, Nutricia,… om er een paar te noemen en verschillende farmaceutische bedrijven die we helaas niet met naam en toenaam kunnen vernoemen. Niet alleen A-merken, maar ook grote en kleinere KMO’s helpen wij bij het activeren van hun product of service gamma….Product positionering en Activatie van je product of dienst, daar is het waar het ons om draait…en daar zijn heel goed in… dat mag gezegd worden!
 • Een afzonderlijke business unit die gespecialiseerd is in het ontwerpen van farmaceutische verpakkingen, bijsluiters en blisters. Dit zowel voor de generische als niet-generische producten en parallelimport.
 • Promotie-materialen, relatiegeschenken en Custom Made premiums: Van balpennen, post-it’s en lanyards voor intern gebruik of give-aways voor beurzen en events, ...tot bijvoorbeeld gepersonaliseerde geschenkensets en loyalty programma’s die volledig op maat van de klant gemaakt worden.
 • Productie: Drukwerk, displays, POS-materialen, van klein tot groot en van A tot Z producties verzorgen wij voor u tot in de puntjes. De technische interne kennis zijn een grote meerwaarde voor u en voor ons. Wij ontwerpen niet zomaar een creatief idee, wij houden vanaf het concept ook rekening met de economische productie realiteit. Kortom, voor een 100% full service bent u bij LX Concept aan het juiste adres.

Bij ons kan je rekenen op:

Geen blabla: Rechttoe, rechtaan... dat is hoe we zijn. Wij geven onze ongezouten mening, want dat is wat je verwacht van ons.  Geen dure consultancy voor er nog maar één actie ondernomen wordt, maar een open gesprek van wensen en eisen. Vervolgens een gestructureerd plan en goede afspraken mét resultaten.

Creatief én Technisch: Je kan creatieve wow-concepten bedenken, maar je moet ze achteraf ook nog kunnen uitvoeren, produceren en in de markt zetten. Verpakkings- en display ontwikkeling (van fast-moving tot de farmaceutische industrie), Point-of-Sales materialen en product presentaties zijn ons dus niet vreemd. Dit zowel op (productie)technische kennis en ontwikkeling, als grafisch creatief

Eén aanspreekpunt: Bij ons heb je één aanspreekpunt voor de volledige projectopvolging. Of het nu gaat om een wijziging in het design, een afspraak of een vraag over productie mogelijkheden. Bij ons werk je rechtstreeks en efficiënt. Iemand die jou dossier volledig kent tot in detail.

Klanten zijn partners: In ons meer dan 15-jarig bestaan werken wij altijd samen als partners, met één gezamenlijk doel. Een klantentrouw van meer dan 95% over al die jaren zegt waarschijnlijk voldoende... en daar zijn we heel fier op. Geen verkopers of Sales Managers bij ons... maar Project Managers die er elke dag staan om te presteren.

Streven naar perfectie: LX Concept is duidelijk en transparant. Wij streven elke dag opnieuw naar 100% perfectie in elk detail. Bij ons geen "ja maar".... maar" ja én"! En dat maakt het grote verschil.

Actief creatief: We zijn creatief zonder te overdrijven... Commercieël creatief om het anders te benomen. Wat we maken, moet in de eerste plaats werken... en dat is ons ding. Dat is ons DNA. Overtuig jezelf en neem een kijkje bij onze cases op Sortlist of op onze website www.LXconcept.com

Bel ons gewoon even op +32(0)16 435419, stel je vraag waar je mee zit, en wij zeggen eerlijk of we je kunnen helpen. Zo ben je het snelst geholpen met je vraag :) ...of stuur een email naar hello@LXconcept.com voor de niet-bellers onder ons :) Heb je een dringende vraag buiten de kantooruren, bel dan Jurgen op +32(0)473 735521... no problem!

4.82/5

Diensten

3 diensten aangeboden door LX Concept

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Het ontwerpen van productfolders, catalogi, advertenties, creatie of opfrissen van huisstijlen, DTP, verpakkingen, displays… kortom alles wat met grafische vormgeving en communicatie te maken heeft. Als referenties kunnen wij o.a. Philips, Haribo, Heinz, Dr. Oetker, Tommy Hilfiger, Bobbejaanland, Frisk, Saeco, Toyota, VRT, Melexis, Beyers Koffie, Century 21, Délio, Golazo, Nutricia,… om er een paar te noemen en verschillende farmaceutische bedrijven die we helaas niet met naam en toenaam kunnen vernoemen. Niet alleen A-merken, maar ook grote en kleinere KMO’s helpen wij bij het activeren van hun product of service gamma….Product positionering en Activatie van je product of dienst, daar is het waar het ons om draait…en daar zijn heel goed in… dat mag gezegd worden! Daarnaast hebben weneen afzonderlijke business unit die gespecialiseerd is in het ontwerpen van farmaceutische verpakkingen, bijsluiters en blisters. Dit zowel voor de generische als niet-generische producten en parallelimport. We durven gerust zeggen dat we hier op Europees vlak meedraaien voor verschillende buitenlandse klanten.
  Skills in Ontwerp (36)
  Magazineverpakkingenfoldernieuwsbrievenpoint-of-saleswobblerslogo'snieuwsbriefadvertentiemateriaal+26
  Projecten in Ontwerp (34)
  I love Haribo campagne - Ontwerp
  Heinz - Ontwerp
  Philips Stop Motion - Ontwerp
  Beyers - Ontwerp
  Reviews in Ontwerp (2)
  Anna Willems
  Stavrakakis Ekaterina
  Klanten in Ontwerp (34)
  NV Vandermaesen ViswarenVoedsel | regional
  SICKIndustriële Goederen en Diensten | national
  HariboVoedsel | international
  ShellEnergie en Olie | international

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Branding & Positionering (34)
  afbeeldingenlogo’svisueelpakkendedoordachterealisatieidentiteitbedrijfsfilmsvisueleuitingen+24
  Projecten in Branding & Positionering (27)
  Philips Voorjaarsactie - Branding & Positionering
  Norgine Calendar - Branding & Positionering
  Norgine - Darmkanker - Branding & Positionering
  VRT - Iedereen beroemd - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (27)
  KwattaVoedsel | national
  VanhoebroeckVoedsel | local
  HeinzVoedsel | international
  A&CTelecommunicatie | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  3D still images & 3D motion: Visualisaties en simulaties van concepten, producten of projecten in 3D. Denk hierbij aan product presentaties en animaties of uitleg over je product op een attractieve manier. CGI (Computer Generated Images)...tot 360° indien gewenst. Ook Real Estate en architectuur (interieur / exterieur) 3D realisaties in topkwaliteit behoren tot de opties. Vraag naar onze 3D referenties en motion showreels op jurgen@LXconcept.com of +32(0)473 735521.
  Skills in 3D (23)
  3D packshotsMotion GraphicsInfographicMotion DesignCompositing2DAnimatedAnimatieVideo EditingCGI+13
  Projecten in 3D (12)
  I love Haribo campagne - 3D
  Beyers - 3D
  Sanifort Packaging & Displays - 3D
  EconCore - 3D
  Klanten in 3D (12)
  NV Sanifort PharmaFarmaceuten & Biotech | national
  NV EconCoreIndustriële Goederen en Diensten | national
  NV Beyers' KoffieDranken | regional
  NV Laboratoria QualipharFarmaceuten & Biotech | national

  Meer informatie over 3D

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag LX Concept om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

40 projecten uitgevoerd door LX Concept

Philips Voorjaarsactie
Philips Voorjaarsactie

Project gemaakt voor Philips Nederland B.v. in de Huishoudelijke Producten industrie voor een B2B / B2C publiek.

Branding & PositioneringReclame
Meer lezen
Norgine Calendar
Norgine Calendar

Project gemaakt voor Norgine in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B / B2C publiek.

Branding & PositioneringReclame
Meer lezen
Norgine - Darmkanker
Norgine - Darmkanker

Project gemaakt voor NV Norgine in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B / B2C publiek.

Branding & Positionering
Meer lezen
VRT - Iedereen beroemd
VRT - Iedereen beroemd

Project gemaakt voor VRT in de Media industrie voor een publiek.

Branding & PositioneringReclame
Meer lezen
Green NCAP
Green NCAP

Project gemaakt voor Euro NCAP in de Marketing & Reclame industrie voor een B2B / B2C publiek.

Branding & Positionering
Meer lezen
I love Haribo campagne
I love Haribo campagne

Project gemaakt voor Haribo in de Voedsel industrie voor een B2C publiek in 2019. Haribo is een Duitse snoepproducent voornamelijk gekend van haar iconische goudberen, marshmallows en andere lekkernijen! Voor hun 'I-love-Haribo' campagne was men op zoek naar originele give-aways en premiums. Bij LX Concept waren ze aan het juiste adres!

3DBranding & PositioneringOntwerp+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag LX Concept om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

7 leden in LX Concept's team

LX Concept cover
Neem gemakkelijk contact op met LX Concept's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

LX Concept heeft 0 awards gewonnen


Reviews

4 reviews voor LX Concept

4.82/5
(4 reviews)
Kathleen ResselerProduct Manager bij Signature Foods Belgium
SectorVoedsel
Team51 - 200
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het realiseren van een very-last-minute-opdracht: het ontwerpen en leveren van papieren draagtassen voor deelname aan dé belangrijkste beurs voor onze organisatie.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De snelle, correcte en zeer professionele manier om ons uit de nood te helpen. De communicatie gebeurde vriendelijk, vlot en correct. De -in mum van tijd- aangeboden offerte was gedetailleerd en duidelijk. De goederen werden perfect op het afgesproken tijdstip geleverd en het resultaat was zoals verwacht.

Kathleen Resseler beveelt dit bureau aan


SectorVoedsel
Team51 - 200

Lars VekSr. Brand Manager bij Haribo
SectorRetail
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Toffe premium / gadgets voor onze Haribo merkactivatie en winactie
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het snelle schakelen, begripvol, meedenkend, oplossingsgericht
Zijn er verbeterpunten?
Wellicht iets vaker proactief een update verzorgen van de laatste status

Lars Vek beveelt dit bureau aan


SectorRetail

Stavrakakis EkaterinaLead Shopper activation manager bij Philips
ServiceOntwerp
SectorHuishoudelijke Producten
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Ontwikkeling van POS materialen voor instore en online
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Onze projecten pakken ze steeds met veel plezier , veel passie en een glimlach op .

Stavrakakis Ekaterina beveelt dit bureau aan


ServiceOntwerp
SectorHuishoudelijke Producten

Gewerkt met LX Concept?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van LX Concept


Details • HoofdkantoorBierbeekstraat, 3052 Oud-Heverlee, Belgium

 • Brussels, Belgium

 • Leuven, Belgium

 • De Panne, Belgium