Beste Evenementenbureaus in Antwerpen39 agencies
Sorteren:Op gesponsord

Aanbieders schrijven zich in voor een lidmaatschap om binnen onze lijst geplaatst te worden. De optie 'Op gesponsord' sorteert de lijst op deze lidmaatschappen, van hoog naar laag. Aanbieders die betalen voor plaatsingen kunnen worden geïdentificeerd door het SL blauw vlag op hun listing card.

Op het aantal klantbeoordelingen

Op basis van het aantal recensies sorteren, van meeste tot minste.

Op het aantal projecten

Sorteren op het aantal werken, de meeste tot de minste.

Op teamgrootte

Op basis van het aantal teamleden sorteren, van meeste tot minste.

Op rating

Sorteren op rating, van hoog naar laag.

HomeEvenementEvenementenbureaus in BelgiëEvenementenbureaus in Antwerpen

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar agencies in jouw sector.

Zet mijn agency op de lijst

Enkele zaken die je zullen inspireren

Een mooie selectie van het laatste werk van onze marketingbureaus

10 JAAR JADA EVENTS
10 JAAR JADA EVENTSDoor JADA eventsEntertainment & Events
10Y SOMATI FIE
10Y SOMATI FIEDoor JADA eventsIndustriële Goederen en Diensten
Wrangler -  Indigood Sustainable Denim
Wrangler - Indigood Sustainable DenimDoor Studio PlanktonRetail
70 JAAR SCHOENEN TORFS
70 JAAR SCHOENEN TORFSDoor JADA eventsKleding & Accessoires
81 concerts intimistes pour les 15 ans de SD WORX
81 concerts intimistes pour les 15 ans de SD WORXDoor THE OVAL OFFICEPersoneelszaken
AERTSSEN GROUP OPEN BEDRIJVENDAG
AERTSSEN GROUP OPEN BEDRIJVENDAGDoor JADA eventsBouw

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

VrtTecComeosTpalmSoubryVaillantStanley stellaSpantechSncbAgcAqua vital

Lanceer vandaag jouw Evenement project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

In de wereld van vandaag is het essentieel om present te zijn op diverse evenementen in de bedrijfstak om opvallendheid en naamsbekendheid te krijgen, maar ook om goed te socializen met aanstsaande consumenten en compagnons. Een event manager doet dit voor u en logischerwijs nog veel meer! Het gebruiken van een event manager bespaart u al de moeite en u krijgt gegarandeerd een evenement van hoge kwaliteit. Een evenement kost vele uren aan hard werk om op de geschikte manier volbracht te worden, dus samenwerken met een event management bureau zorgt u ervoor dat het evenement verwezenlijkt wordt op de meest optimale wijze voor uw bedrijf.

Functies van een event manager

Evenementenbureau’s zullen de ligging van het event, de structuur, het soort aanwezigen en hun smaak bestuderen. Dit geeft het agentschap een inzicht over hoe het evenement te organiseren of hoe u uw kraam voor een event van een derde partij kunt ontwerpen. Evenementenbureau’s zijn in staat zich te adapteren aan elke sector en stijl.

Het eventbureau waarmee u samenwerkt is verantwoordelijk voor de communicatie en uitvoering van het event dat u wilt organiseren. Dit altezamen brengt veel werk met zich mee dat de bureau’s van A tot Z weten uit te voeren.

Een event management bureau is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het produceren en de uitvoering van uw evenementen. Evenementenbureau’s kunnen zowel het evenement zelf organiseren als de ideeën van uw organisatie ontwerpen en realiseren in een event van een derde partij.

Motieven om met een event management bureau te collaboreren

Een event management bureau helpt u bij het leiden en organiseren van al uw evenementen, ongeacht de werktak waarin uw onderneming actief is. Het gebruik van een event manager zorgt ervoor dat u zich om niets druk hoeft te maken, alles is tot in de puntjes geregeld. Het agentschap zal voor u beurzen, festivals en congressen bij eventuele klanten aanbieden en contact houden met de opdrachtgevers, uitgenodigden, consumenten enzovoort.

Het regelen van een event kost veel tijd en bekwaamheid, dus een evenementenbureau inhuren is het beste antwoord voor dit soort acties, omdat zij de sector precies kennen en u veel moeite zullen besparen. Ook verzorgt het eventbureau voor u het overzicht van het budget, en overzien en besturen zij het team verantwoordelijk voor de realisatie van het event.

Het agentschap waarmee je samenwerkt zal je assisteren om het beste uit het evenement te halen, zodat iedereen zo goed mogelijk kan genieten van het evenement. Een evenementenbureau beheert alle onderdelen van een event en alles wat benodigd is om het perfect uit te voeren.

Vind de beste evenementenbureau’s omstreeks Antwerpen met Sortlist

Antwerpen heeft vele kantoren die experts zijn in events die uw organisaties zullen helpen om een event van top tot teen te regelen.In de omgeving van Antwerpen zijn een groot aantal events van diverse categorieën die elk jaar worden gehouden.

Een event manager verzorgt alles wat nodig is bij een evenement, van catering diensten en transport tot parkeergelegenheid en overnachtingsmogelijkheden. Bij Sortlist collaboreren we met de beste evenementenbureaus omstreeks Antwerpen en we assisteren u bij het lokalizeren van het bureau die het beste bij uw firma past.

Ontdek met Sortlist de meest geschikte event management bureau’s in de buurt van Antwerpen en begin je events uit te stippelen met de beste specialisten. Waar twijfelt u nog over? Bespaar alle moeite, Sortlist geeft u de keuze om gemakkelijk een volledig evenement te regelen met een event management bureau.

Tiziana d'OlneProject Coordinator bij Rode Kruis België

Sortlist heeft wel wat weg van Tinder maar het overtreft de app doordat er mensen werken die helpen met een voorselectie van de juiste profielen.

Lees meer
Tiziana d'Olne bespreekt ervaringen
Het verhaal van Sortlist

Better partners make better business

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.