search
Andere stedenarrow_drop_downarrow_forwardMarketingbureaus in ElseneMarketingbureaus in BrusselMarketingbureaus in AntwerpenMarketingbureaus in GentMarketingbureaus in UkkelMarketingbureaus in VorstMarketingbureaus in LuikMarketingbureaus in EvereMarketingbureaus in MalmedyMarketingbureaus in NamenAlle stedenAndere dienstenarrow_drop_downarrow_forwardWebdesignbureausBranding BureausOntwerpbureausDigitale Strategie BureausReclamebureausSocial Media BureausVideo Marketing BureausWeb Development BureausE-Commerce BureausOnline Reclamebureaus (SEA)Alle diensten

Beste Evenementenbureaus

Home - België
181 resultaten | Bijgewerkt op 12 juli 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

BMW | 100 YEARS ANNIVERSARY | SEPTEMBER 2016
BMW | 100 YEARS ANNIVERSARY | SEPTEMBER 2016Door PROFIRST Intl. | Auto
arrow_forward
Evenement
Shop-op-zondag : feest in Gent
Shop-op-zondag : feest in GentDoor THE OVAL OFFICE | Overheid
arrow_forward
Digital StrategyEvenementPublic Relations (PR)
20 ans de Technord
20 ans de TechnordDoor Let's events | Energie en Olie
arrow_forward
Evenement
35 000 visiteurs pour la fête du port de Bruxelles
35 000 visiteurs pour la fête du port de BruxellesDoor THE OVAL OFFICE | Vervoer
arrow_forward
Digital StrategyEvenementOnline Advertising
3B Fibreglass's conference
3B Fibreglass's conferenceDoor Com4you | Anderen
arrow_forward
Evenement
Wrangler -  Indigood Sustainable Denim
Wrangler - Indigood Sustainable DenimDoor Studio Plankton | Retail
arrow_forward
3DEvenementMotion Design

Een evenementenbureau 2.0 in de Belgische omgeving

De aanwezigheid van een merk op een event van zijn sector zijn tegenwoordig heel belangrijk. Niet alleen voor het aanzien van uw bedrijf maar ook om interessante professionals te ontmoeten. Een event management bedrijf kan dit voor u organiseren in een minimum van tijd en zonder zorgen.

Ze nemen de hele organisatie onder hun verantwoordelijkheid en bezorgen je evenementen van kwaliteit. Een evenement organiseren vraagt heel veel organisatie en een probleemoplossende ingesteldheid, die u zeker vindt op ons platform.

Registreer je nu op ons platform om contacten te leggen met evenementenbureau’s met een hoog aanzien.

Wat doet een evenementenbureau precies?

Naast het organiseren van een stand op bedrijfsalons, is een evenementenbureau ook in staat om productlanceringen of productpresentaties te organiseren.

Indien u meer op zoek bent naar het organiseren van intern gelinkte evenementen zoals: workshops, bedrijfsinwijdingen en conferenties kunt u ook beroep doen op een evenementen management bureau.

Een evenementenbureau gaat zijn capaciteiten om een evenement te organiseren gebruiken om het imago van uw merk of de strategie van de promotie van een product te ondersteunen.

Hoe gaat een evenementenbureau te werk?

In België zijn er heel wat bureau’s die een goede vakkennis hebben wat betreft evenementen die uw bedrijf kunnen helpen. Er worden eveneens een heleboel events jaarlijks georganiseerd in België waar u voordeel uit kunt trekken.

Een gespecialiseerd eventbureau kan uw aanwezigheid benadrukken door zijn verleden ervaring te gebruiken om de beste resultaten te verkrijgen.

Bij Sortlist werken we samen met de belangrijkste evenementenbureaus in België. Graag staan we u ook bij om het bureau te vinden die het beste bij uw onderneming past.

Waar wacht u nog op? Bespaar de moeite, Sortlist geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk een evenement te organiseren met de juiste event manager.

Ontdek met Sortlist de ideale event managers in België en omstreken en stippel je evenementenplan uit met de beste professionals.

Waarom niet met een event manager samenwerken?

Evenementmanagementbedrijven die gevestigd zijn op een bepaalde locatie, bijvoorbeeld in België en dat heeft één groot voordeel: ze hebben de lokale kennis en ervaring met de streek waar u uw evenement zou willen organiseren.

Elk deel van België heeft zijn eigen unieke kenmerken en hier kan het bureau gemakkelijk op inspringen dankzij de kennis over een bepaald event of een zekere streek. Indien u nog niet een bepaalde locatie voor ogen hebt kunt uw ook tips krijgen van het bedrijf over waar best een event te organiseren en de meeste voordelen hieruit halen.

Andere voordelen bestaan uit de kwaliteit bij het uitvoeren van het project dat tot in details wordt geregeld. Een evenementenbureau helpt u bij het uitvoeren en beheren van al uw evenementen ongeacht de sector waarin uw bedrijf zich begeeft.

Naast de moeite die u gaat besparen door een bureau in te schakelen, gaat u ook tijd besparen en kan u zich concentreren op uw belangrijkste activiteit.

Op basis van welke criteria kiest u best een evenementenbureau?

Sortlist meet voor u de ervaring van een bureau, door recensies over de ervaring van andere bedrijven te weergeven op het platform. U kunt ook de portfolio van een evenementenbureau gemakkelijk raadplegen eens u bent geregistreerd.

Daarnaast kunt uw ook hun verschillende skills bekijken en welke tools ze tot uw beschikking stellen indien u met een evenementenbureau in zee gaat.

Het soort bedrijven en verleden samenwerking die een evenbureau heeft gehad kan een eventuele aanduiding zijn. Ook als dit niet altijd een juiste aanduiding is, omdat Sortlist erin gelooft dat elke ervaring uniek is en elke samenwerking zijn eigen karakter heeft.

Bij Sortlist geloven wij erin dat een goed evenementenbedrijf luistert naar wat u van hen verwacht. Ze leggen voor hoe ze aan uw verwachtingen kunnen voorzien binnen de tijd, de kosten, de mankracht en de middelen die tot beschikking hebben.

27 September , 2019
Sylvie T'JaeckxCommunication & Marketing Specialist bij Thomas Cook Belgium

Ik was verrast door het snelle en persoonlijke antwoord. Het stellen van gerichte vragen resulteerde in een veel betere briefing. Hierop volgde een lijst van pa...

Sylvie T'Jaeckx bespreekt ervaringen
BbcQ8HasbroPink ladyAudiBmwSamsungZespriMondelezPhilipsBaxter

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis

Guide
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 275 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65275