search
De 10 beste Evenementenbureaus in België (2020) 182 marketingbureaus
Homearrow_forwardBelgië

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar bureaus in jouw branche.

Zet mijn marketingbureau op de lijst

Some works that might inspire you

Een mooie selectie nieuwste creaties van onze marketingbureaus

BMW | 100 YEARS ANNIVERSARY | SEPTEMBER 2016
BMW | 100 YEARS ANNIVERSARY | SEPTEMBER 2016Door PROFIRST Intl.Auto
arrow_forward
Shop-op-zondag : feest in Gent
Shop-op-zondag : feest in GentDoor THE OVAL OFFICEOverheid
arrow_forward
20 ans de Technord
20 ans de TechnordDoor Let's eventsEnergie en Olie
arrow_forward
35 000 visiteurs pour la fête du port de Bruxelles
35 000 visiteurs pour la fête du port de BruxellesDoor THE OVAL OFFICEVervoer
arrow_forward
3B Fibreglass's conference
3B Fibreglass's conferenceDoor Com4youAnderen
arrow_forward
Wrangler -  Indigood Sustainable Denim
Wrangler - Indigood Sustainable DenimDoor Studio PlanktonRetail
arrow_forward

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

MtvMondelezNespressoDunlopZespriUnileverBridgestoneEniPink ladyRadissonLinkedin

Lanceer vandaag uw Evenement project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

Hoe zet je een nieuw merk in de markt?

3 tips voor een succesvol evenement

Als organisator van een evenement wil je natuurlijk dat het feest een succes wordt. Bij sommige evenementen gebeurt dit vanzelf, maar dit is lang niet altijd het geval. Indien jouw evenement geen succes wordt, kost dit je veel geld. Om dit te voorkomen, kun je een evenementenbureau inschakelen. Hier sta je waarschijnlijk niet direct om te springen. Op zich logisch, want evenementen bureaus kosten jou geld. Toch helpen ze jou wel om een succesvol evenement op poten te zetten. Wil je het toch eerst zelf proberen? Dan helpen deze tips jou hier vast en zeker een handje bij.

1. Zorg voor goede promotie

Een goed begin is het halve werk. Wanneer je een evenement gaat organiseren, is een goede voorbereiding dan ook van belang. Het begint allemaal met de promotie van het feest. Je wilt immers dat er zo veel mogelijk bezoekers komen. Daarom moet je een event onder de aandacht brengen. Marketing mag in dat geval dan ook niet ontbreken. Je kunt bijvoorbeeld posters maken, maar overweeg ook een eigen website te ontwikkelen waarop mensen alle informatie kunnen vinden. Daarnaast is het verstandig om sociale media in te schakelen voor promotie van een publiek evenement. Hier kan jouw event namelijk veelvuldig gedeeld woorden, waardoor het onder de aandacht komt van een groot publiek.

2. Begin op tijd met de invulling

De promotie is belangrijk bij events, maar het draait ook om de invulling. Hoe de invulling van jouw evenement er uitziet, hangt af van het soort feest. Gaat het om een bedrijfsevenement? Dan kies je voor een andere invulling dan wanneer het een feest betreft waarbij bijvoorbeeld muziek centraal staat, zoals een festival. Indien je begint met de invulling, moet je alles wat er geregeld moet worden goed op een rijtje hebben staan. Zo moet je mogelijk wel catering een een accommodatie regelen. Dit moet je tijdig reserveren, omdat er anders misschien niets meer mogelijk is. Ben je bang dat je iets vergeet of dat er iets misgaat? Richt je dan eens tot evenementenbureaus. Zij weten namelijk precies wat er komt kijken bij de invulling van evenementen.

3. Schakel event bureaus in

Het inschakelen van evenementenbureau's brengt kosten met zich mee. Hierdoor kies jij mogelijk niet direct voor een evenementenbureau. Besef je echter goed dat dergelijke bureaus jou ontlasten. Je hoeft namelijk zelf niet om te kijken naar evenementen. Alles wordt namelijk voor jou geregeld. Event organisaties kijken naar de organisatie en voeren daarnaast alles uit. Uiteraard overleggen zij voor de organisatie uitvoerig met jou. Hierdoor wordt het straks precies zoals jij voor ogen hebt.

Zoek je nog een geschikte events organisator? Dan ben je bij Sortlist aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot deel van de evenementenbureaus in Amsterdam en de rest van Nederland samengebracht op deze site. Jij vergelijkt hier bedrijven die evenementen organiseren in alle rust met elkaar, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Daarnaast hebben wij het mogelijk gemaakt om direct contact op te nemen met de bedrijven die events organiseren. Wij zorgen er dus voor dat je binnen de kortste keren aan de slag kunt met de organisatie van events in Nederland.


Succesvol events organiseren is niet iets wat iedereen kan. Heb je ook moeite met de opzet? Schakel dan een evenementen bureau in. Met zo'n bureau weet je zeker dat jouw evenement een succes wordt. Zoek je nog een geschikte partij? Hier vind je een groot aantal specialisten binnen Nederland.August 20, 2020
Lynn Van WilderodeDirecteur van Primrose Real Estate

Ik ben altijd zeer tevreden geweest met Sortlist, vanaf het eerste contact tot aan het afsluiten van het project, toen ze mij gekoppeld hebben aan een zeer prof...

Lynn Van Wilderode bespreekt ervaringen
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 312 beoordelingenTrustpilot
Het verhaal van Sortlist

Met geweldige partners komt geweldige bedrijfsvoering

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.