Vandekerckhove&Devos (+ 5 Avis clients) | Sortlist
Sortlist
Sortlist
Vandekerckhove&Devos cover
Vandekerckhove&Devos logo

Vandekerckhove&Devos Melle, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
Vandekerckhove&Devos is een fulltime communicatiebureau, parttime stressverhelper. Al sinds 1978 leveren we ongezouten strategisch advies, relevante content en creativiteit die naast het hoofd ook het hart masseert. Als hybride entrepreneurs durven we ook voorbij de briefing en het communiceren an sich te denken. Waar liggen de echte zorgen van onze klant? Waar wil ie niet alleen volgende maand of volgend jaar, maar binnen vijf jaar staan? We nemen de plek van onze klant in de wereld strategisch op de korrel en stippelen een duurzame strategie uit. Kortom, we denken na voor we onze mond opentrekken. Ooit opgestart door Piet Vandekerckhove wordt ons bureau vandaag geleid door twee partners: Michel Devos en Nicolas De Winter. Twee directe lijnen voor onze klanten om te ventileren over hun honger, ideeën, dromen en zelfs nachtmerries. Je wil dat je boodschap binnenkomt. En blijft plakken. De lijm die wij daarvoor gebruiken: creativiteit die de content nooit uit het oog verliest. En daar zit ons eigenzinnig team voor iets tussen. Wat je je daarbij mag voorstellen: 20 getalenteerde communicatiespecialisten die zich elke dag gretig in- en uitleven. Op hun bureaus: messcherpe ideeën en bakken ervaring in business transformatie, strategische marketing & communicatie, branding, concept- en productontwikkeling, tactische campagnes, design, typografie, storytelling, social messaging en digital marketing. Naast dit team van experts kunnen we voor online vuurwerk ook rekenen op ons intern digitaal bureau The Craft . Om maar te zeggen: als klant ben je in actieve maar zeer goede handen.
20 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
13 projets dans leur portfolio
2 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2018
Fondée en 1978

Services

2 services offerts par Vandekerckhove&Devos

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Image de marque & branding (31)
  Digital MarketingBrand PositioningContent StrategyContent CreationDigital & Web DesignBrand StrategyCommunication StrategyInbound MarketingBrand GuidelinesStrategische brainstorm+21
  Projets en Image de marque & branding (13)
  Magnitude Luxury Bedding - Image de marque & branding
  Jori - Image de marque & branding
  Ergosleep SLAAP-DNA - Image de marque & branding
  Meetdistrict - Image de marque & branding
  Avis client en Image de marque & branding (1)
  Peter Desmyttere
  Clients en Image de marque & branding (13)
  CykellVoyage et Loisirs | international
  Stichting Zeeuws & VlaanderenImmobilier | regional
  Delen Private BankBanque et Finance | national
  MeetdistrictLocation d'espaces | national

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Publicité (12)
  Media PlanningPublic RelationsOffline & Online BrandingCorporate AdvertisingMagazine DesignMedia StrategyMedia BuyingBedrijfsreclameDigitale ReclameConcept & Storytelling+2
  Projets en Publicité (13)
  Magnitude Luxury Bedding - Publicité
  Jori - Publicité
  Ergosleep SLAAP-DNA - Publicité
  Meetdistrict - Publicité
  Clients en Publicité (13)
  MeetdistrictLocation d'espaces | national
  Bekaert DramixConstruction | international
  DerbigumConstruction | national
  BouwpuntConstruction | national

  En savoir plus sur Publicité

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Vandekerckhove&Devos et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

13 projets ajoutés par Vandekerckhove&Devos

Magnitude Luxury Bedding
Magnitude Luxury Bedding

Collaboration en cours avec LS Bedding Group dans l'industrie Luxe et Joaillerie pour un public B2C depuis 2006.Magnitude en luxury bedding, twee begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Verfijnde esthetiek en uitstekend slaapcomfort komen samen in de handgemaakte bedden van dit Belgische luxemerk. Want slapen op een Magnitude-bed, dat is slapen volgens je mooiste dromen. Vanuit die gedachte werd het iconische Magnitude beeld gevormd. ‘The night is mine’, een sterke visuele metafoor voor luxueus slapen, die tot de verbeelding en het hart spreekt. ‘The night is mine’ vertaalt zich letterlijk in een hoogstpersoonlijk bed, volledig samengesteld volgens de wensen van de slaper. Om tot een gedroomde slaapbeleving te komen, maakten we een inspiratieboek waarin de ervaring en kennis van de stylisten van Magnitude samenkomen met alle opties en technische mogelijkheden die de stoffeerders kunnen bieden.

Design & graphismeImage de marque & brandingPhotographie+4
En savoir plus
Jori
Jori

Collaboration en cours avec Jori dans l'industrie Luxe et Joaillerie pour un public B2B / B2C depuis 2019.Dé Belgische naam in premium zitcomfort? Dat moet JORI zijn! Vandekerckhove&Devos werkt intussen al meer dan een jaar aan de communicatie van JORI met als doel het aanscherpen van de perceptie naar een up-to-date, premium imago aangevuld met verkoopsactiverende ideeën en acties. Met de nieuw vormgegeven website geven we een duidelijk signaal: JORI is a force to be reckoned with. In september rolde de catalogus van de persen waarin we JORI’s eersteklas zitcomfort vertalen in een premium vormgeving met aandacht voor Belgisch vakmanschap en innovatief design. Het resultaat van deze voortgaande inspanningen laat zich niet alleen merken door de populariteit van de nieuw gelanceerde zitmeubels, maar vertaalt zich ook in de frisse dynamiek voor het bedrijf en zijn merk.

Création de site internetDesign & graphismeE-mailing+11
En savoir plus
Ergosleep SLAAP-DNA
Ergosleep SLAAP-DNA

Collaboration en cours avec LS Bedding Group dans l'industrie Luxe et Joaillerie pour un public B2C depuis 2004.Ergosleep® houdt van een goede nachtrust. En dat is precies waar ze al sinds 1985 voor zorgen met innovatieve slaapsystemen die ergonomisch grensverleggend zijn. Gewicht, lichaamsbouw, voorkeurshoudingen en lichaamsprofiel worden met digitale perfectie gemeten en in kaart gebracht en vormen zo een hoogstpersoonlijk SLAAP-DNA®. Daarom is een bed van Ergosleep® voor elke slaper de meest persoonlijke en intelligente slaapoplossing. En intelligente systemen vragen om slimme communicatie, en dat is waar wij het verhaal binnenkomen. ‘Je bent zoals je bent, slaap dan ook zoals je bent’. De boodschap van onze campagne nodigt uit om je unieke, authentieke zelf te zijn, in perfecte harmonie met je gepersonaliseerde Ergosleep-bed. Echte, oprechte, overtuigde Ergosleep-slapers in beeld brengen, was dan ook ons doel van de campagne. En wie beter dan de gerenommeerde Belgische fotografe Lieve Blancquaert om deze authenticiteit op een pure en naturelle manier op de gevoelige plaat vast te leggen? Als kroon op het werk bundelden we de identiteit van Ergosleep in een uitgebreid conceptueel boek. Een ultieme samenvloeiing van de technologische en innovatieve expertise met de focus op beleving. Hét uitgelezen instrument om klanten te begeleiden bij het individuele consultatie- en belevingsproces.

AnimationDesign & graphismeImage de marque & branding+5
En savoir plus
Meetdistrict
Meetdistrict

Projet réalisé pour Meetdistrict dans l'industrie Location d'espaces pour un public .Gefocust werken, brainstormen, een idee pitchen, relaxen of vergaderen, in MeetDistrict vindt elke ambitieuze en creatieve ondernemer een plek om te groeien te midden van een bruisende business community. Die sublieme, multifunctionele werkplek aan het Gentse voetbalstadion en een dynamische huisstijl waren het uitgangspunt. Onze taak? MeetDistrict als merk in de markt zetten, positioneren als sterke speler en visibiliteit geven naar een veelvoud van doelgroepen. Door de multidynamiek, inclusiviteit, efficiëntie en flexibiliteit van het merk als onderscheidende factoren in de verf zetten konden we merk voluit vitaliseren met verschillende digitale toepassingen en print-ideeën zoals een website met direct bookingtool en in-house magazine Business Beats. De basis leggen voor een ambitieuze groeistrategie was nog een doel, één dat met - tot nu toe - drie extra vestigingen, alvast vorm begint te krijgen.

AnimationApplication mobileApplication web+16
En savoir plus
Derbigum
Derbigum

Collaboration en cours avec Derbigum dans l'industrie Construction pour un public B2B depuis 2019.Derbigum maakt sinds jaar en dag hoogkwalitaiteve dakdichtingssystemen, waaronder de bekende roofing. Innovatief waren ze bij Derbigum altijd al, maar om hen ook op communicatievlak de toekomst in te leiden, schakelden ze Vandekerckhove&Devos in. Onze uitgebreide ervaring in de bouwsector en onze eigenzinnige kijk op toekomstgerichte communicatie speelden hierbij zeker een rol. Derbigum maakt absolute topproducten, die bovendien ook helemaal recyleerbaar zijn, maar daar is het publiek niet altijd van op de hoogte. Aan ons om de meerwaarde en voordelen van Derbigum-roofing tegenover andere systemen extra in de verf zetten. In een eerste fase van de nieuwe communicatiestrategie - met een aftrap op 29 november 2019 - werd het integrale recyclageconcept onder de noemer ‘No Roof To Waste’ voorgesteld. In 2020 breidden de communicatieplannen zich uit naar andere doelgroepen dan dakdekkers - architecten, aannemers, bouwheren, consumenten - om Derbigum opnieuw als dé referentie en als de enige ecologisch verantwoorde dakbedekking in de markt te zetten.

Création de site internetDesign & graphismeE-mailing+11
En savoir plus
OMP
OMP

Collaboration en cours avec OMP dans l'industrie Logistique & Supply Chain pour un public B2B depuis 2017.September 2019 betekende voor Vandekerckhove&Devos de kroon op een kleine twee jaar werk aan de integrale rebranding van OMP, een Belgische wereldspeler in Supply Chain Planning. Hun corebusiness ligt bij technologie & services, maar slechts in mindere mate bij marketing. Een kolfje naar onze hand, dus. OMP wou uit de schaduw treden en zich strategisch profileren op het wereldtoneel van de Supply Chain Planning én als snelgroeiend bedrijf constant nieuw talent aantrekken. Tijd voor een rebranding! Onze taak? OMP tunen voor de toekomst in al haar uitingen door elk aspect scherp te stellen. Alles start met een nieuwe identiteit, te beginnen met het concept ‘making your day’. Deze slogan zet vol in op het menselijke aspect van het bedrijf en blijft bewust zo ver mogelijk weg van het rationeel gegeven van Supply Chain Planning. Door in te zetten op human capital en de klant centraal te zetten, kiest OMP een unieke positionering in de branche. Verder kreeg ook de OMP-website, als de voornaamste communicatietool, een totale make-over. Daarvoor werd resoluut de kaart van video getrokken. Met hetzelfde strak, simpel en essentieel design dat ook het nieuwe logo kenmerkt. Intussen werd ook het solution concept van de toekomst scherpgesteld en voorgesteld als Unison Planning™.

AnimationApplication mobileApplication web+16
En savoir plus
Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à Vandekerckhove&Devos et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

20 membres dans l'équipe de Vandekerckhove&Devos

Vandekerckhove&Devos cover
Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Vandekerckhove&Devos a été récompensé 0 fois


Avis clients

5 Avis clients pour Vandekerckhove&Devos

4.7/5
(5 avis clients)
Hendrik ThooftR&D Manager chez Bekaert NV
5/5Michiel De MaesschalckMarketing & Design Manager chez Barry Callebaut
5/5Pete GerritsenPresident chez Taan Worldwide
5/5Vous avez travaillé avec Vandekerckhove&Devos?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de Vandekerckhove&Devos

Détails


http://www.vandekerckhove-devos.com

 • Siège socialBrusselsesteenweg 197, 9090 Melle, Belgium

 • Ghent, Belgium

 • Antwerp, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Explorez
 • Obtenir des conseils
 • Recherchez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité