Depoma, Kortrijk | Sortlist

Depoma cover
Depoma logo

Depoma Kortrijk, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wanneer u beroep wenst te doen op een communications consultant, dan screent u - althans zo zou ik het aanpakken- de kennis en ervaring. Wat ik eveneens zou doen is peilen naar de persoonlijkheid en de manier van werken. Eigenaardig genoeg wordt dit meestal over het hoofd gezien, terwijl het wel fundamenteel is. Het leidt immers vaak tot frustraties die onnodig tijd en energie verspillen. U heeft op mij nog geen beroep gedaan, maar u neemt het me vast niet kwalijk dat ik nu al de puntjes op de i zet.

Een mens kan niet duidelijk genoeg communiceren. 

Mijn stijl en aanpak kan ik kort samenvatten: 100% no-nonsense en 100% result-driven. Dit impliceert dat ik tot in detail ga om uw bedrijf of problematiek te doorgronden. Noodzakelijk om een realistische kijk te krijgen, professioneel advies te kunnen geven en de zaken dito aan te pakken. Visies botsen wel eens, maar u betaalt mij tenslotte niet om het op elk moment met u eens te zijn. Wél om te fungeren als klankbord, als katalysator om zaken in gang te zetten én om resultaat te behalen.

U kan mij inhuren voor strategisch communicatie-advies in de ruimste zin van het woord en voor verschillende domeinen. Wanneer we het eens zijn over de  aanpak, maak ik een communicatieplanning en begeleid ik de uitvoering. Afhankelijk van het project bepalen we samen voor welk luik u met uw eigen mensen/contacten werkt en waar ik mijn netwerk van partners aanspreek. Dit gaat van websitebouwers tot storytellers, marktonderzoekers, copywriters in diverse talen, social-media specialisten,  presentatiebouwers, graphic designers, enzovoort.

Stuk voor stuk vakmensen die ik door en door ken en waarmee ik al vele cases heb aangepakt. Dit werkt snel en adequaat. U zal het vast opnieuw met mij eens zijn, niet onbelangrijk....when communication matters.

Klanten (huidige en vroeger): Geosparc, Insight Technologies, Animotions, VisualsForBrands, Stormbee, Valtech Group, Clarebout Potatoes, Eurosys, Deltalink, Toshiba Storage, Toshiba Information Systems, Kaspersky Lab, OKI, The House of Change, Option, Smappee, VoXX Cloud, Kasparov Chess Foundation Europe, AG Solution, Nucleus, Fujitsu-Siemens, Microsoft, interAct (now part of Ingram Micro), VNU Business Publication (VNUnet.be, Newmonday.be), Hexacom (now BKM+), Conactagroup, Printing Company Verstraete, Luon (Electrabel, Tech Data), Proximity (Tele Atlas), OgilvyOne (Telenet), Xylos, Fortinet, etc

1 personen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 1997
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

1 diensten aangeboden door Depoma

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Public Relations (PR)

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Depoma om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Depoma

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Depoma om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

1 lid in Depoma's team

Neem gemakkelijk contact op met Depoma's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Depoma heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Depoma

Gewerkt met Depoma?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Depoma


Details


http://www.janpote.com

 • HoofdkantoorAndré Demedtslaan, 8510 Kortrijk, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau