skinn branding agency

Agence spécialisée en Image de marque & branding.

Profil vérifié par l'agence

Contacter skinn branding agency
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)
skinn branding agency

A propos de skinn branding agency

Ce profil a été vérifié par l'agence

Description

Skinn is een branding agency. Ons team van 24 branding specialisten wordt telkens aangevuld met externe experten om elke opdracht op maat aan te pakken. De focus van ons werk is het ontwikkelen en restylen van visuele identiteiten en het uitwerken van sterke on- en offline tools voor kleine en grote bedrijven. Samen met onze klanten identificeren we hun objectieven en kernwaarden om zo relevante oplossingen op maat te maken. Wij bouwen unieke merken van strategie tot beleving en dit in een snel evoluerende wereld! Merken worden stap voor stap gebouwd. We starten elk project met een merkanalyse. We definiëren de vorm en het gevoel en daarna realiseren we alle nodige uitwerkingen. Het is de enige manier om een sterk merk te creëren. Wij kruipen in uw huid. We zijn een divers team van specialisten. We zijn ervaren in het combineren van businessmodellen met strategie, design en technologie. Al is ons grootste talent empathie.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)

Localisation

Afficher l'adresse

Langues

en
nl
fr

Réseaux sociaux

Services offerts

Nous sommes actifs dans différents secteurs.

Image de marque & branding
  • BRAND STRATEGY Alles begint met het fundamenteel begrijpen van de vraag en zijn context. Dit goed kunnen inschatten, analyseren en concluderen in een sterke merkstrategie is essentieel als fundament voor de verdere ontwikkeling. Merkstrategische diensten Luisteren, praten, observeren / Inzichten-workshop / Merkanalyse / Marktonderzoek / Merkstrategie / Digitale strategie / Diepte-interviews / Internationaal onderzoek / Merkpositionering / Merkarchitectuur / Employer branding strategie / Customer journey-workshop / Namingworkshop / (Her)positioneringsworkshop / Stakeholdersworkshop / USP-workshop / Herconnecteringsworkshop BRAND DEFINITION Sterke merken onderscheiden zich door duidelijke keuzes te maken. Hoe het spreekt, wat het uitstraalt, hoe het beweegt, hoe alles voelt. Al deze elementen vormen de brand identity en worden samengevoegd tot het brandbook. Merkdefinitie diensten Naming / Merkontwikkeling / Merkoptimalisatie / Merkrestyling / Fotografie / Copywriting / Storytelling / Motiondesign / Signalisatie / Interieurdesign / Fontdesign / Beeldstijl / Sounddesign / Merkclaims / Merkrichtlijnen / Brandbook BRAND EXPERIENCE Op basis van het brandbook zorgen we ervoor dat alle raakpunten van het merk het juiste gevoel en waarden uitstralen. Het merk wordt een beleving, waarbij diverse kanalen, dragers en technologieën ingezet worden om een heldere boodschap over te brengen. Merkdesign diensten Packaging / Stationery / Art direction / Print design / Campagnes / Bedrijfspresentaties / Nieuwsbrieven / Exhibition design / Gadgets / Signalisatie / POS design / Advertenties / Radiocommercials / 3D development / Infographics & illustraties / Jaarverslagen / HR-campagnes / Interieurdesign
Demander des infos

Intéressé par nos services? Contactez-nous dès maintenant!

Contacter skinn branding agency

Quelques chiffres à propos de l'agence

1

Services

0

Recommandations

3

Réalisations

24

Membres dans l'équipe

Réalisations précédentes

Jetez un oeil aux dernière réalisations crées pour nos clients
3 réalisation(s) ajoutée(s)
Op vakantie naar  Zuid-Frankrijk?

Op vakantie naar Zuid-Frankrijk?

juin 2018
juin 2018

Op vakantie naar Zuid-Frankrijk?

De kleur van lavendel en een spelletje petanque inspireerden ons bij deze rebranding. We hielden vast aan het DNA van het bedrijf, maar goten het in een volledig vernieuwde vorm. We ontwierpen de seizoenscatalogus, de website en verschillende tools. Alles werd ingevuld met foto's van een fotograaf die we enkele dagen op reportage naar het zonnige Zuid-Frankrijk hadden gestuurd. Het resultaat bezorgde ons een welgemeende glimlach.

Image de marque & branding
Salt, nieuwbouw  voor designlovers.

Salt, nieuwbouw voor designlovers.

juin 2018
juin 2018

Salt, nieuwbouw voor designlovers.

Adding spice to every space.

Salt is een jonge projectontwikkelaar, die in elk bouwproject graag de grenzen verlegt. Onze klant gelooft dat grootse architectuur in combinatie met prachtig design de basis is voor geluk. Dit vormt het uitgangspunt en het fundament van de firma, waar we renaming (vroeger Chrigabo) en rebranding voor verricht hebben. Het nieuwe Salt bouwt enkel hoogwaardige en buitengewoon schitterende woonruimtes.

Het uitgangspunt voor de stichters van Salt is dit deel van het citaat van de bekende architect en ontwerper Charles Eames. Salt staat voor hoogwaardige en afgemeten minimalistische gevels en interieurs, afgewerkt tot in het kleinste detail. Perfect voer voor ons team, want ook wij geloven in minimalisme en eenvoud. Met iedereen op dezelfde golflengte, ontwikkelden we een brand met een sterk potentieel om uit te groeien tot een atypische bouwpromotor .

Image de marque & branding
MeetDistrict, responsive workplaces

MeetDistrict, responsive workplaces

juin 2018
juin 2018

MeetDistrict, responsive workplaces

Ghelamco Arena in Gent, de thuis van de Buffalos, is het meest innovatieve voetbalstadion in België. In dit stadion huist MeetDistrict, een responsive office concept van twee verdiepingen en 10.000 m² groot. Niet alleen een kantoorruimte, maar een co-workingruimte die plaats biedt aan start-ups en jonge ondernemingen. Voor MeetDistrict mochten we niet alleen het hele branding concept uitwerken, maar werden we ook ingelijfd voor de volledige inrichting van het concept. Daardoor werd het interieur afgestemd op de nieuwe brand en vice versa.

Image de marque & branding

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
Aucune recommandation n'a été publiée pour le moment.
Soyez le premier à en publier une !
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

Trouver mon agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.