Publiplus, Malines | Sortlist
Sortlist
Publiplus cover
Publiplus logo

Publiplus

verified-flag
Malines, Belgique
Full service communicatiebureau.
Publiplus is een full service communicatiebureau in Mechelen. Met veel goesting, passie en energie bouwen wij mee aan de succesvolle toekomst van onze klanten. Wij bieden een breed spectrum aan creatieve en technische vaardigheden op maat van jouw bedrijf. Met ons heb je één aanspreekpunt voor al je communicatie. Handig, toch?
6 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
Membre Sortlist depuis 2023
Fondée en 2006
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

7 services offerts par Publiplus

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Een verouderde of onhandige website, dat is het online equivalent van een lelijke etalage. Het resultaat? De klanten lopen aan je winkel voorbij. Wij blazen je oude website nieuw leven in of ontwerpen een nieuwe from scratch. Zo zorgen we dat je online vindbaar wordt.

  Gebruiksvriendelijkheid staat altijd centraal. Voor je klanten betekent dat een website en -shop die hen snel en intuïtief naar de gezochte informatie leidt. Voor jou betekent dat een website die eenvoudig te beheren is. Doe je dat liever toch niet zelf? Dan nemen wij het graag van je over.

  Waarom Publiplus? Dankzij een aantrekkelijk webdesign en een doelgerichte marketingstrategie zorgen we dat je bezoekers graag op je site vertoeven, informatie vinden of aangezet worden om er iets van je te kopen. Dat laatste kan ook meteen online, in een door ons gebouwde webshop.
  Compétences en Création de site internet (13)
  Website RedesignWeb AnalyticsWeb DevelopmentDesignUI DesignContent CreationCustom WebsiteWebsite SEOWeb DesignWeb Content+3

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Klaar om de online wereld te veroveren met jouw webshop? Een verouderde of onhandige webshop, dat is het online equivalent van een lelijke etalage. Het resultaat? De klanten lopen aan je winkel voorbij. Wij blazen je oude website nieuw leven in of ontwerpen een nieuwe from scratch. Zo zorgen we dat je online vindbaar wordt.

  Gebruiksvriendelijkheid staat altijd centraal. Voor je klanten betekent dat een website en -shop die hen snel en intuïtief naar de gezochte informatie leidt. Voor jou betekent dat een website die eenvoudig te beheren is. Doe je dat liever toch niet zelf? Dan nemen wij het graag van je over.

  Waarom Publiplus? Dankzij een aantrekkelijk webdesign en een doelgerichte marketingstrategie zorgen we dat je bezoekers graag op je site vertoeven, informatie vinden of aangezet worden om er iets van je te kopen. Dat laatste kan ook meteen online, in een door ons gebouwde webshop.
  Compétences en E-commerce (13)
  Ecommerce Web DesignOnline storeOnline RetailEcommerce DesignEcommerce MarketingOnline EcommerceEcommerce seoEcommerce Web DevelopmentB2B EcommerceShopify+3

  En savoir plus sur E-commerce


 • Description
  Met kwalitatief drukwerk breng je je onderneming tot leven. In een tijdperk waarin iedereen constant op zijn smartphone kijkt, zou je weleens vergeten dat die ogen ook door de ‘echte wereld’ dwalen. Als ze daar dan precies de juiste flyer of vlag tegenkomen, heb jij er misschien een nieuwe potentiële klant bij.

  Wij verzorgen knap drukwerk dat zowel visueel als inhoudelijk overtuigt. Om naar je zaak te komen, om contact op te nemen of om je bedrijf eens in de zoekmachine op die smartphone in te geven bijvoorbeeld, waar dan meteen die mooie website tevoorschijn komt.

  Waarom Publiplus? In een digitale wereld, waar je overstelpt wordt met online communicatie, snakken sommige mensen naar meer beleving in de ‘echte’ wereld. Met drukwerk, breng je jouw merk tot in de woonkamer van je potentiële klant. Onze grafische experten en copywriters staan te popelen om je hierbij te helpen!
  Compétences en Design & graphisme (15)
  IllustrationPrint DesignDesignAdobe PhotoshopAdobe IllustratorMagazine DesignAdobeSocial Media DesignLogo Graphic DesignAdobe inDesign+5

  En savoir plus sur Design & graphisme


 • Description
  De eerste indruk is ontzettend belangrijk, dat hoeven we jou niet te vertellen. Wat onze copywriters met tekst doen, doen onze grafische ontwerpers met beeld: zorgen dat je eerste indruk niet meteen ook de laatste is. Een kwalitatieve huisstijl en een herkenbaar logo zijn daarbij van essentieel belang.

  Een goed logo brengt de kernwaarden van je merk zonder woorden over. Het heeft een eigen uitstraling en is voor de consument de gemakkelijkste manier om jouw merk te onderscheiden van anderen. Wij zorgen voor een logo dat zich onderscheidt.

  Waarom Publiplus? Een sterk logo en bijbehorende huisstijl wekken herkenbaarheid én betrouwbaarheid op bij je (potentiële) klant. Vaste stijlkenmerken bieden een houvast en zorgen dat je consistent communiceert. Wij zorgen voor een sterke branding die spreekt en klopt tot in de kleinste details.
  Compétences en Image de marque & branding (6)
  Branded ContentBrandingBrand NamingBrand DesignBrand CreationLogo Branding

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  In een wereld geobsedeerd door beelden, moet je meer doen om eruit te springen. Wij maken beelden die de aandacht trekken en vasthouden, beelden die je product extra in de verf zetten, beelden die je merk in kleur vatten – of in zwart-wit. En we bewerken die beelden ook, voor een nog beter resultaat.

  Liever bewegende beelden? Ook video nemen wij voor onze rekening. Omdat videomarketing steeds belangrijker wordt – zeker online – behoren ook video’s tot de mogelijkheden.

  Waarom Publiplus? Een foto maken is niet moeilijk. Je neemt je smartphone, drukt een toets in en zet je foto meteen op Facebook of Instagram. En vervolgens … gebeurt er niets. Want in een (online) wereld die geobsedeerd is door beelden, moet je meer doen om eruit te springen. De uitvoering van die strategie? Laat die ook gerust aan ons over.
  Compétences en Photographie (8)
  Marketing Video ProductionDigital PhotographyOutdoor PhotographyPhoto EditingPhotoshootAdobe PhotoshopPhotographyFood Photography

  En savoir plus sur Photographie


 • Description
  Onze copywriters overtuigen de juiste mensen met de juiste content. Ze vangen de aandacht van potentiële klanten met wervende titels en houden die vast met meeslepende teksten. Ze leggen helder uit wat jouw product of dienst zo goed maakt.

  Wij overtuigen ook zoekmachines, door middel van SEO en SEA. En dat is belangrijk, want als het niet op de eerste pagina van Google terechtkomt telt je bedrijf niet mee. Moeten wij jou nog verder overtuigen van de waarde van onze copywriters? Wij denken van niet.

  Waarom Publiplus? Wat maakt jouw merk anders dan concurrerende merken? Waarin blink jij uit en welk verhaal zit er achter jouw bedrijf? Onze copywriters leren je graag kennen en maken er hun hoofddoel van jouw authenticiteit en persoonlijkheid kenbaar te maken aan de wereld. Deze teksten worden vervolgens per kanaal in het gepaste format gegoten. Klaar om de wereld te veroveren?
  Compétences en Rédaction et traduction (8)
  CopywritingSocial Media CopywritingSEO CopywritingEmail CopywritingWebsite CopywritingCreative CopywritingAd CopyContent Creation

  En savoir plus sur Rédaction et traduction


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.


  En savoir plus sur Production Vidéo

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Publiplus et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

6 membres dans l'équipe de Publiplus

Publiplus cover
HistoirePubliplus werd in 2006 opgericht. Wat ooit een klein kantoor was met slechts één bureau, is inmiddels uitgegroeid tot een bruisend agency met zes medewerkers en klanten zowel binnen als buiten onze landsgrenzen! Elke dag zetten we ons in om jou dat plusje meer te geven. Klaar om jouw business te doen groeien?
Contactez facilement l'équipe de Publiplus.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Publiplus a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour Publiplus pour le moment

Vous avez travaillé avec Publiplus?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Publiplus

Détails


https://publiplus.be

 • Siège socialSchoorstraat 14, 2811 Mechelen, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Services couverts
 • Conseillers Sortlist
 • Toutes les agences
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Lister mon agence
Ressources
 • Blog
 • Centre de données
 • Aide et soutien
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2023 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité