PARCLIFE, Anvers | Sortlist
Sortlist
Sortlist
PARCLIFE cover
PARCLIFE logo

PARCLIFE 

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
Anvers, Belgique
​Heeft u een kindvriendelijke zaak? Bijvoorbeeld een kinderboerderij, een kindvriendelijke horecazaak, een kindvriendelijke camping, een kinderwinkel, een kindertheater of een andere kindvriendelijke hotspot? Of heeft u geen vaste stek, maar bent u wel een organisator van tijdelijke of permanente kindvriendelijke evenementen? Dan wil u natuurlijk graag uw doelpubliek bereiken. En uw doelpubliek dat zijn families. Het goede nieuws is alvast dat dat gevoel geheel wederzijds is. Uit marktonderzoek blijkt namelijk dat families met jonge kinderen uren en uren verspelen op het internet op zoek naar zaken als die van u!  ​Gelukkig is er PARC! Een app waarop ouders lokaal kunnen zoeken naar kindvriendelijke zaken. Maar ook een app waarop ouders elke dag in één oogopslag kunnen zien welk leuk kindvriendelijk evenement of welke kindvriendelijke promotie er in hun buurt te vinden is.  Speciaal voor jou (en natuurlijk voor de ouders 😋)ontwikkelden wij met PARC verschillende formules waarmee je super gemakkelijk en al maanden op voorhand al je events kan delen. Op die manier kunnen ouders niet enkel elke dag ontdekken wat er in hun buurt te doen is, maar ook maanden op voorhand zoeken naar een leuke activiteit op een bepaalde lokatie: als ze bijvoorbeeld een tripje plannen. Ook kunnen ze álle activiteiten en promoties van hun favoriete adresjes heel gemakkelijk volgen en inplannen in hun PARC-agenda. Eens ouders een bepaald event hebben ingepland, krijgt hun besloten netwerk hiervan een melding en kunnen zich samen organiseren (bijvoorbeeld samen carpoolen :-)). De ouders zijn ontlast en uw event krijgt weer een extra boost! Ouders gelukkig, kinderen gelukkig, jij gelukkig! DUS: wij ook zeer gelukkig!  De app PARC bestaat ondertussen een dik jaar en telt meer dan 25.000 actieve gebruikers. Naast de app ontwikkelen wij ook marketing campagnes voor kindvriendelijke bedrijven! Met PARC hebben we niet enkel het bereik, maar ook de influencers in huis en de skillz om een leuke, creatieve 'experience marketing campagne' op te zetten! Onze website werd het afgelopen jaar meer dan 300.000 keer bezocht door ouders die op zoek zijn naar leuke kindvriendelijke tips!  Voor onze exclusieve marketing campagnes op maat werken wee samen met creatieve freelancers uit zowel de marketingsector als uit de zuiver creatieve sector!  Wat hebben we te bieden? Je kan het zo gek niet bedenken of wij doen het! We maken filmpjes, ontwikkelen digitale brochures, sturen er invloedrijke ouders op uit en zorgen voor een onvergetelijke dag in jouw zaak waar zij over berichten met op maat gemaakte homemade korte filmpjes! Altijd kort, grappig, creatief en to the point! Wil jij ook zo een op maat gemaakte campagne? Contacteer ons dan zeker!
3 personnes dans leur équipe
Parle Néerlandais
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2019
Fondée en 2017
1 prix décerné
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par PARCLIFE

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Met PARC ontwikkelden wij een digitaal platform voor ouders! We hebben naast onze meer dan 25.000 gebruikers (waar we GDPR-proof nieuwsbrieven mogen sturen) ook op jaarlijks niveau meer dan 300.000 bezoekers op onze website. Naast de onwtikkeling van ons eigen product zetten wij onze met onze expertise voor enkele exclusieve klanten in om samen heerlijke, creatieve campagnes uit te denken. We brainstormen, ontwikkelen, mogen rekenen op onze invloedrijke PARC-ambassadeurs voor verspreiding en verdelen alles ook via onze eigen kanalen!
  Compétences en Image de marque & branding (6)
  Graphic DesignCopywritingInfluencer MarketingVideoparentConsultance en RGPD

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  Schrijven is één van de dingen waar één van onze founders gespecialiseerd in is. Ze schreef al de teksten voor de platen van Tom Pintens, schreef als scenariste voor productiehuizen als Eyeworks, Menuet, Savage. Haar werk werd vertoond op de opening van het Rotterdam Film Festival, de opening van Oostende Filmfestival. Een eigen film stond op de shortlist voor het prestigieuze Amerikaanse Sundance Film Festival. Haar teksten worden door verschillende journalisten in zowel België als Nederland omschreven als de beste teksten uit de Lage Landen!
  Compétences en Rédaction et traduction (7)
  StorytellingBrochureStorytelling for Marketing PersonasConcept & Storytellingopiniestukkenpersberichten schrijvenWebteksten

  En savoir plus sur Rédaction et traduction

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à PARCLIFE et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

3 membres dans l'équipe de PARCLIFE

PARCLIFE cover
Contactez facilement l'équipe de PARCLIFE.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

PARCLIFE a été récompensé 1 fois

Favoriet van de week in de App Store2018-04-30Digitale marketing

Avis clients

Pas de recommendation pour PARCLIFE pour le moment

Vous avez travaillé avec PARCLIFE?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de PARCLIFE

Détails


http://www.parcapp.be

 • Siège socialTimmerwerfstraat, 2000 Antwerpen, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Services couverts
 • Conseillers Sortlist
 • Toutes les agences
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité