viaVictor, Antwerpen | Sortlist

Over


viaVictor cover
viaVictor logo

viaVictor Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

We zijn een full-service, 360°, above and below, digital and oldskool, creative and strategic agency. Een reclamebureau dus. Van het soort dat u helpt om uw bedrijf/merk/product/dienst straffer in de markt te zetten. We nemen campagne, strategie, web, design en copy op ons. En projectmanagement.

Hoe we dat doen? Zoals u dat van uw reclamebureau verwacht: met veel strategisch inzicht en creatieve ideeën, en met resultaten die precies lijken op wat we u toonden tijdens de presentatie. En met 100% overgave.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door viaVictor

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Branding & Positionering (3)
  De Vijver Media/ The Pool Crossmedia - Branding & Positionering
  Huis van het Kind Antwerpen - Branding & Positionering
  CORPORATE IDENTITY WUUSTWEZEL - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (3)
  Gemeente WuustwezelOverheid | regional
  Huis van het Kind - AntwerpenZorginstellingen | local
  De Vijver Media/ The Pool CrossmediaMedia | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Website Creatie (4)
  De Vijver Media/ The Pool Crossmedia - Website Creatie
  AP Hogeschool - Website Creatie
  Huis van het Kind Antwerpen - Website Creatie
  SD Worx Sportspay - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (4)
  SD WorxPersoneelszaken | national
  Huis van het Kind - AntwerpenZorginstellingen | local
  AP HogeschoolOnderwijs | national
  De Vijver Media/ The Pool CrossmediaMedia | national

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag viaVictor om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door viaVictor

De Vijver Media/ The Pool Crossmedia
De Vijver Media/ The Pool Crossmedia

Project gemaakt voor De Vijver Media/ The Pool Crossmedia in de Media industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.The Pool helpt merken om én in Libelle én bij Jani op tv én in de weekendbijlage van HLN én op alle relevante websites te verschijnen met gelijkaardige boodschappen. Tegelijk dan nog. Cross-media is een complex bad (pun intended) vol mogelijkheden, dat nood heeft aan een heldere website die de mogelijkheden netjes op een rij zet. Maar toch laat zien dat er creativiteit schuilt. En ook gemakkelijk aan te passen is. En klaar voor forse SEA-ads. En goed SEO-onderbouwd. En …We bouwden de site in WordPress, fleurden hem op met micro-animaties en zorgden voor intuïtief beheer met modulaire pagina’s. Waar wacht u eigenlijk nog op met uw merk?

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Meer lezen
AP Hogeschool
AP Hogeschool

Project gemaakt voor AP Hogeschool in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Waar een leerling op zoek is naar de ideale studie was AP Hogeschool op zoek naar de ideale partner voor een nieuwe website. De website, gebouwd op het Drupal-platform, is voorzien van een koppeling aan de website voor Schools of Arts [https://viavictor.com/een-artistiek-design-voor-artistieke-opleidingen/] waarbij data feilloos kan worden uitgewisseld. Ook integreerden we met de BAMAFLEX-api voor het tonen van de studieprogramma’s.Jaarlijkse optimalisaties en uitbreidingen in nauw overleg met de AP Hogeschool zorgen ervoor dat de site ap-to-date blijft. Laten zien wat niet zichtbaar is We ontwierpen en ontwikkelden een volwaardig intranet voor personeel, lectoren én studenten. Gebouwd op het Drupal-platform heeft het intranet diverse integraties met o.a. Active Directory en BAMAFLEX.De focus lag op gepersonaliseerde berichtgeving met nieuws op maat van de verschillende gebruikersgroepen en departementen. We bouwden een wie-is-wie module op maat met synchronisatie van gegevens uit het centrale personeelsdossier. Uiteraard is ook het intranet gekoppeld met de andere websites van AP.

Website Creatie
Meer lezen
Huis van het Kind Antwerpen
Huis van het Kind Antwerpen

Project gemaakt voor Huis van het Kind - Antwerpen in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek in 2020.Websites zijn zoals auto’s: behalve voor de echte specialisten en nerds tellen alleen kleuren en vormen en prestaties. Wat onder de motorkap schuilgaat? Geen idee.Terwijl net daar vaak de échte schoonheid verstopt zit. (Hoewel het webdesign écht een pareltje is en helemaal van nul werd opgebouwd voor dit project)Maar neem nu de techniek achter huisvanhetkindantwerpen.be [http://huisvanhetkindantwerpen.be/]. Een nodeJs omgeving in de backend zorgt voor een integratie met de WCM Engine van Digipolis (het custom content management systeem) en voor integratie met de Uit-in-Vlaanderen API. Die backend legt echter niet alleen die connectie tussen WCM en de Uit-in-Vlaanderen databank, maar zorgt ook voor een link tussen WCM en de frontend. En die frontend is een Angular 7 universal app, die via calls naar de backend data ophaalt, sorteert en displayet.Heerlijk toch? Zeker als je weet dat die technische onderbouw precies doet wat de website via slim service design en webdesign probeert waar te maken: moeilijk bereikbare doelgroepen vlot door de site helpen via een duidelijke en overzichtelijke structuur, met nuttige filters die helpen om de rijke content hapklaar weer te geven.De website is bovendien WCAG-compliant: ook kleurenblinden en slechtzienden vinden er moeiteloos hun weg.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Meer lezen
CORPORATE IDENTITY WUUSTWEZEL
CORPORATE IDENTITY WUUSTWEZEL

Project gemaakt voor Gemeente Wuustwezel in de Overheid industrie voor een B2C publiek.Modern, clear, flexible and refreshing. Those are some keywords for the new logo of the municipality Wuustwezel. We developed a detailed style guide, based on internal research and in collaboration with the authority. The transparent and colorful "W"

Branding & Positionering
Meer lezen
SD Worx Sportspay
SD Worx Sportspay

Project gemaakt voor SD Worx in de Personeelszaken industrie voor een B2B publiek.SportsPay, een nieuw product van SD Worx, helpt sportclubs bij het fiscaal correct uitbetalen van spelerspremies. We stippelden een campagne uit om deze service bekend te maken in de sportwereld, via een website, een filmpje, affiches, e-mailings en folders. viaVictor verzorgde de campagne van A tot Z, van copywriting tot illustraties. Foto’s: Niko Caignie.

Website Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag viaVictor om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

15 leden in viaVictor's team

viaVictor cover
Neem gemakkelijk contact op met viaVictor's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

viaVictor heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor viaVictor


Contact

Contact gegevens van viaVictor


Details


 • HoofdkantoorAnvers - Région Flamande (BE)