Digital Leader, Denderleeuw | Sortlist

Digital Leader cover
Digital Leader logo

Digital Leader Denderleeuw, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

UW ADVISEUR VOOR DE TOEKOMST

Digital Leader is een strategisch online marketing bureau to the next level. Wij zorgen voor de online zichtbaarheid van onze klanten d.m.v. het uitwerken van een 360° digitale strategie, die zich focust op de klant van onze klant.

Wij zijn de strategische motor achter de meest renderende sociale media campagnes voor gerenommeerde merken. Onze experts gebruiken de nieuwste technologieën zodat elk product, aan de juiste persoon, op het juiste moment, op het juiste apparaat wordt getoond. Het optimaal inzetten van data vormt de core van onze aanpak.

Dankzij SEO-optimalisatie zorgen we ervoor dat je website beter scoort in zoekmachines. We staan in voor de Google Adwords en onderzoeken grondig je Google Analytics. Op basis van deze data tekenen we de krijtlijnen uit voor een optimale website. Dankzij onze expertise in UX-design en webdevelopment, garanderen we een converterende en op maat gemaakte website.

Door de synergie tussen deze verschillende kanalen, maken we van onze klanten Digital Leaders.

 

ONLINE MARKETING AUDIT

Bij het begin van elke samenwerking starten we met het uitvoeren van een grondige audit door het onderzoeken van de huidige digitale strategie en op basis hiervan de nodige verbeteracties in kaart te brengen. Als strategische online marketing partner is het onze doelstelling om een sterk fundament te creëren voor een toekomstgericht online marketing strategie op maat van je onderneming.

Een fysieke winkel in een verlaten straat trekt geen nieuwe klanten. Daarom is online marketing van cruciaal belang om jouw website bekend te maken bij jouw doelgroep. Vanuit strategisch oogpunt onderzoeken we de meest optimale kanalen om nieuwe bezoekers te genereren. Google Adwords, e-mailmarketing, social media, … kennen geen geheimen voor ons divers team. Daarnaast creëren we geavanceerde dashboards in Google Data Studio, deze verzamelde data wordt vervolgens gebruikt om de online marketing strategie te verbeteren. Digital Leader is een strategische partner voor de lange termijn, daarom werken we steeds resultaatgericht.

 

SOCIAL MEDIA MARKETING

70% van onze activiteiten bevat het creëren van converterende social media campagnes. Wij ondersteunen onze klanten bij het opstellen van een sociale media strategie, het samenstellen van de ideale content mix en vooral het analyseren van data om de juiste doelgroep te bereiken. Voor het creëren van high-end snackable video content schakelen we onze unieke partnership met het productiehuis De Mensen in.

Ons team van social media specialisten bekijkt samen met jou het digital marketing plan om je online engagement met je doelgroep te vergroten. Een nieuwe website nodig die goed scoort in zoekmachines zoals Google? Digital Leader bouwt websites die je business naar een volgend level brengen.

Aanwezigheid op socviale media is cruciaal voor elke onderneming. De mogelijkheden om te adverteren zijn eindeloos en kunnen zeer geavanceerd zijn. Onze experts zorgen voor de juiste set-up van de social medi akanalen. Daarnaast voelen wij ons als een vis in het water bij het uitwerken en toepassen van geavanceerde advertentiestrategieën.

 
WEBSITEDEVELOPMENT
 

Je website is hét online uithangbord van je bedrijf.

Bij Digital Leader bouwen we telkens een website die overeenstemt met de strategie van je onderneming: een op maat gemaakte website met oog voor SEO en een optimale gebruikerservaring.

 

 

16 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands, Nederlands, België
2 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2016
4 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Digital Leader

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij het begin van elke samenwerking starten we met het uitvoeren van een grondige audit door het onderzoeken van de huidige digitale strategie en op basis hiervan de nodige verbeteracties in kaart te brengen. Als strategische online marketing partner is het onze doelstelling om een sterk fundament te creëren voor een toekomstgericht online marketing strategie op maat van je onderneming. Ons team van social media specialisten bekijkt samen met jou het digital marketing plan om je online engagement met je doelgroep te vergroten.
  Skills in Digital Strategy (4)
  Digital StrategySEO AuditContent AuditSocial Media Strategy
  Projecten in Digital Strategy (2)
  Viral Social Media Campagne - Digital Strategy
  Social Media Campagne - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (2)
  AG InsuranceVerzekering | national
  BMW VandenbroeckAuto | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  70% van onze activiteiten bevat het creëren van converterende social media campagnes. Wij ondersteunen onze klanten bij het opstellen van een sociale media strategie, het samenstellen van de ideale content mix en vooral het analyseren van data om de juiste doelgroep te bereiken. Voor het creëren van high-end snackable video content schakelen we onze unieke partnership met het productiehuis The Virus infected by De Mensen in. Bij het begin van elke samenwerking starten we met het uitvoeren van een grondige audit door het onderzoeken van de huidige digitale strategie en op basis hiervan de nodige verbeteracties in kaart te brengen. Als strategische online marketing partner is het onze doelstelling om een sterk fundament te creëren voor een toekomstgericht online marketing strategie op maat van je onderneming. Ons team van social media specialisten bekijkt samen met jou het digital marketing plan om je online engagement met je doelgroep te vergroten. Een nieuwe website nodig die goed scoort in zoekmachines zoals Google? Digital Leader bouwt websites die je business naar een volgend level brengen.
  Skills in Social media (9)
  Social ContentSocial Media AdsSocial Media MarketingContent MarketingSocial & Viral VideosSocial Media StrategySocial Media AnalysisSocial Media AdvertisingSocial Media Content
  Projecten in Social media (2)
  Viral Social Media Campagne - Social media
  Social Media Campagne - Social media
  Klanten in Social media (2)
  AG InsuranceVerzekering | national
  BMW VandenbroeckAuto | national

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Digital Leader om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Digital Leader

Viral Social Media Campagne
Viral Social Media Campagne

Project gemaakt voor AG Insurance in de Verzekering industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022. #PROTECTME AG Insurance is een belangrijke Belgische verzekeringsmaatschappij die aan 3,5 miljoen particulieren en 200.000 ondernemingen diensten levert. Bij Digital Leader werden we door AG Insurance gecontacteerd om hen te ondersteunen bij het opzetten van een brand awareness campagne. Het doel? Verzekeringen die bij het grote publiek een vrij negatieve gedachten oproepen, terug aantrekkelijk maken. #ProtectMe #ProtectMe werd in het leven geroepen als campagnenaam. Dit was het ideale evenwicht tussen het educatieve en online aspect van de campagne. Er werd gekozen om de campagne via Facebook, Instagram en Youtube te verspreiden, omdat deze kanalen het meest interessants waren om zoveel mogelijk mensen, voor een zo laag mogelijke kostprijs te bereiken. Elke video werd aangepast in duurtijd en copy per kanaal. Zo werd er gekozen om op Instagram korte versies van +- 15 seconden te plaatsen en op Facebook en Youtube de volledige lengte. Activering van ambassadeurs Bij de lancering van de eerste video besloten we om zeer kleine en nauwkeurige segmentaties aan te maken op basis van demografische gegevens. Zo werden personen die reeds Facebookpagina’s volgden van de acteurs, vb. “FC De Kampioenen” getarget in combinatie met een segmentatie op hun leeftijden. Daarnaast brachten we een volledig eco-systeem in kaart van mogelijke ambassadeurs o.a. pagina’s van brandweer, politie, eerste hulp, brandveiligheid, …. en werd er per video ook ingespeeld op het thema. vb. een video die over brandveiligheid ging op Kerstavond werd verspreid door Facebookgroepen die tips met elkaar deelden over gerechten, decoratie evenementen, etc met Kerst. To be continued Op dit moment is de #ProtectMe campagne nog steeds actief. De toekomstige cijfers zijn zeer belovend, aangezien er bij elke nieuwe video die online komt de cost per view blijft dalen. Zo bereiken we nu al resultaten waarbij de cost per view ver onder de 0,01 euro gaat en waarbij er al voor meer dan 8 maanden aan content van AG Insurance is bekeken.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+1
Meer lezen
Social Media Campagne
Social Media Campagne

Project gemaakt voor BMW Vandenbroeck in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek in 2017. BMW Vandenbroeck Tijdens het autosalon draait de marketingmotor van elk automerk op volle toeren. Bij Digital Leader werden we gecontacteerd om onze expertise van social media in te schakelen om op een zeer gerichte manier potentiële kopers te gaan contacteren.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Digital Leader om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

16 leden in Digital Leader's team

Neem gemakkelijk contact op met Digital Leader's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Digital Leader heeft 4 awards gewonnen

Gentrepreneuraward: #GeduchteGroeier 2018 (gewonnen)2018-04-30Snelst Groeiende Startup

Broeikas Aalst: Ondernemer van het jaar 2018 (genomineerd)2018-02-28Ondernemer van het jaar

Broeikas Aalst: Ondernemer van het jaar 2017 (gewonnen)2017-03-31‘bedreven en goedgekeurd’ door studenten en ondernemers uit Aalst

Unizo Student-Ondernemer van Vlaanderen 2017 (2de plaats)2017-04-01Ondernemer van Vlaanderen


Reviews

Nog geen review voor Digital Leader

Gewerkt met Digital Leader?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Digital Leader


Details


https://digitalleader.eu/

 • HoofdkantoorAtomveldstraat, 9450 Haaltert, Belgium

 • Gaston Crommenlaan 4, 9050 Gent, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau