PARCLIFE, Antwerpen | Sortlist

Over


PARCLIFE cover
PARCLIFE logo

PARCLIFE Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

​Heeft u een kindvriendelijke zaak? Bijvoorbeeld een kinderboerderij, een kindvriendelijke horecazaak, een kindvriendelijke camping, een kinderwinkel, een kindertheater of een andere kindvriendelijke hotspot? Of heeft u geen vaste stek, maar bent u wel een organisator van tijdelijke of permanente kindvriendelijke evenementen? Dan wil u natuurlijk graag uw doelpubliek bereiken. En uw doelpubliek dat zijn families. Het goede nieuws is alvast dat dat gevoel geheel wederzijds is. Uit marktonderzoek blijkt namelijk dat families met jonge kinderen uren en uren verspelen op het internet op zoek naar zaken als die van u! 

​Gelukkig is er PARC! Een app waarop ouders lokaal kunnen zoeken naar kindvriendelijke zaken. Maar ook een app waarop ouders elke dag in één oogopslag kunnen zien welk leuk kindvriendelijk evenement of welke kindvriendelijke promotie er in hun buurt te vinden is. 

Speciaal voor jou (en natuurlijk voor de ouders 😋)ontwikkelden wij met PARC verschillende formules waarmee je super gemakkelijk en al maanden op voorhand al je events kan delen. Op die manier kunnen ouders niet enkel elke dag ontdekken wat er in hun buurt te doen is, maar ook maanden op voorhand zoeken naar een leuke activiteit op een bepaalde lokatie: als ze bijvoorbeeld een tripje plannen.

Ook kunnen ze álle activiteiten en promoties van hun favoriete adresjes heel gemakkelijk volgen en inplannen in hun PARC-agenda. Eens ouders een bepaald event hebben ingepland, krijgt hun besloten netwerk hiervan een melding en kunnen zich samen organiseren (bijvoorbeeld samen carpoolen :-)). De ouders zijn ontlast en uw event krijgt weer een extra boost! Ouders gelukkig, kinderen gelukkig, jij gelukkig! DUS: wij ook zeer gelukkig! 

De app PARC bestaat ondertussen een dik jaar en telt meer dan 25.000 actieve gebruikers. Naast de app ontwikkelen wij ook marketing campagnes voor kindvriendelijke bedrijven! Met PARC hebben we niet enkel het bereik, maar ook de influencers in huis en de skillz om een leuke, creatieve 'experience marketing campagne' op te zetten!

Onze website werd het afgelopen jaar meer dan 300.000 keer bezocht door ouders die op zoek zijn naar leuke kindvriendelijke tips! 

 

Voor onze exclusieve marketing campagnes op maat werken wee samen met creatieve freelancers uit zowel de marketingsector als uit de zuiver creatieve sector! 

 

Wat hebben we te bieden? Je kan het zo gek niet bedenken of wij doen het! We maken filmpjes, ontwikkelen digitale brochures, sturen er invloedrijke ouders op uit en zorgen voor een onvergetelijke dag in jouw zaak waar zij over berichten met op maat gemaakte homemade korte filmpjes! Altijd kort, grappig, creatief en to the point!

 

Wil jij ook zo een op maat gemaakte campagne? Contacteer ons dan zeker!

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door PARCLIFE

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Met PARC ontwikkelden wij een digitaal platform voor ouders! We hebben naast onze meer dan 25.000 gebruikers (waar we GDPR-proof nieuwsbrieven mogen sturen) ook op jaarlijks niveau meer dan 300.000 bezoekers op onze website. Naast de onwtikkeling van ons eigen product zetten wij onze met onze expertise voor enkele exclusieve klanten in om samen heerlijke, creatieve campagnes uit te denken. We brainstormen, ontwikkelen, mogen rekenen op onze invloedrijke PARC-ambassadeurs voor verspreiding en verdelen alles ook via onze eigen kanalen!
  Skills in Branding & Positionering (5)
  Graphic DesignCopywritingInfluencer MarketingVideoparent

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Schrijven is één van de dingen waar één van onze founders gespecialiseerd in is. Ze schreef al de teksten voor de platen van Tom Pintens, schreef als scenariste voor productiehuizen als Eyeworks, Menuet, Savage. Haar werk werd vertoond op de opening van het Rotterdam Film Festival, de opening van Oostende Filmfestival. Een eigen film stond op de shortlist voor het prestigieuze Amerikaanse Sundance Film Festival. Haar teksten worden door verschillende journalisten in zowel België als Nederland omschreven als de beste teksten uit de Lage Landen!
  Skills in Copywriting (6)
  BrochureStorytelling for Marketing PersonasConcept & Storytellingopiniestukkenpersberichten schrijvenWebteksten

  Meer informatie over Copywriting

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag PARCLIFE om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door PARCLIFE

Heb je een soortgelijk project?

Vraag PARCLIFE om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

3 leden in PARCLIFE's team

PARCLIFE cover
Neem gemakkelijk contact op met PARCLIFE's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

PARCLIFE was toegewezen 1 keer

Favoriet van de week in de App Store2018-04-30Digitale marketing

Reviews

Nog geen review voor PARCLIFE


Contact

Contact gegevens van PARCLIFE


Details


 • HoofdkantoorTimmerwerfstraat, 2000 Antwerpen, Belgium