Gaai (+ reviews) | Sortlist

Gaai cover
Gaai logo

Gaai Zuienkerke, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Gaai is een all-round reclamebureau en erkende dienstverlener van de KMO portefeuille. (registratienummer: DV.A224934)

Enthousiast en gedreven zetten wij onze tanden in elke opdracht. Groot of klein.

 

Hierbij gaan we steeds op zoek naar manieren om het anders dan anders te doen. We streven naar, wat wij noemen, het moh-effect.

Een effect waarbij je de doelgroep een een dergelijk positieve en aangename manier verrast dat er een spontane “moe” uit zijn of haar mond rolt.

Het is pas dan dat de boodschap blijft hangen en dat er wordt over gepraat.

 

Om dit moh-effect te bereiken is het belangrijk te weten voor wie je ontwerpt.

Wie is de opdrachtgever en waarvoor staat hij. Waar wil hij / zij naartoe. Maar ook wie de klant van de klant is. Wie is de doelgroep en wat verwachten zij.

Daarnaast gaan we ook kijken wie de concurrentie is en wat hij doet. We willen het uiteindelijk anders doen.

 

Op basis van dit onderzoek, dat gebeurt op basis van een verkennend gesprek, starten we met ontwerpen.

 

Gaai ontwerpt, voert uit en levert af. Gedurende het volledig proces kan je als klant rekenen op een glasheldere communicatie. Je kan steeds een stand van vragen opvragen (als je die nog niet hebt) en je kan eender welke vraag stellen. We werken nauw en persoonlijk samen met onze opdrachtgevers.

 

1 personen in hun team
Spreekt Nederlands, Nederlands, België
6 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Sortlist lid sinds 2016
Opgericht in 2008
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Gaai

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij Gaai gaan we steeds voor het spontane "moh"-effect. We zijn ervan overtuigd dat wanneer je de mensen op een aangename en originele manier verrast of charmeert, jouw boodschap zal blijven hangen. Meer nog; de ontvangers gaan erover praten en gaan het delen. Dit is het streefdoel van Gaai. Zowel voor kleine als grote opdrachten. Om origineel en verrassend uit de hoek te komen is het uiteraard van groot belang te weten voor wie je juist communicatie ontwerpt. We moeten dus vooraf de doelgroep kennen en weten wat zij verlangen. Net als de concurrentie. We moeten weten wie de concurrentie is en wat zij doen. Pas dan kunnen we verrassen en charmeren. Dit doen we aan de hand van een marketingplan, om dan van daaruit een strategie uit te werken en zo de juiste campagne op pootjes te zetten. Benieuwd naar meer? Aarzel niet ons te contacteren. We horen die "moh" ook graag uit jouw mond.
  Skills in Reclame (20)
  Online ReclameLogo & HuisstijlBrandingOnline CommunicationPrint AdvertisingLogoPrint DesignLogo DesignInbound MarketingRemarketing+10
  Project in Reclame (1)
  Flyer voor busbedeling - Reclame
  Klant in Reclame (1)
  Den Kleinen OlifantKunst & Ambacht | local

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving
  Een huisstijl is het gevoel dat je opwakkert bij eender wie (potentiële klanten en bestaande klanten) die in aanraking komt met eender welk element van jouw onderneming. Een huisstijl is een weerspiegeling van wie jij bent als bedrijf en waarvoor je staat. Het is jouw visie en missie. Alvorens in het wilde weg elementen te gaan maken gaan we bij Gaai altijd eerst kijken waar je nu staat, naar waar je heen wil, hoe de omgeving jouw ziet en hoe de concurrentie het doet. Dat laatste is belangrijk omdat we dan gaan kijken hoe we dit anders kunnen doen.
  Skills in Branding & Positionering (29)
  BrandingGraphic DesignWeb DesignMagazineVisual Identities & BrandingCorporate IdentityLogo DesignMarketingcommunicatiestrategieBrand IdentityAdvertising+19
  Projecten in Branding & Positionering (6)
  Rebranding PKGRO - Branding & Positionering
  Rebranding Aannemingen Romar - Branding & Positionering
  Logo ontwerp - Branding & Positionering
  Huisstijl Creades - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (6)
  Den Kleinen OlifantKunst & Ambacht | local
  CreadesVoedsel |
  Aannemingen RomarBouw | national
  PKGROBouw | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Gaai om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Gaai

Rebranding PKGRO
Rebranding PKGRO

Project gemaakt voor PKGRO in de Bouw industrie voor een B2B publiek.PKGRO voert allerhande grond- en kraanwerken uit. Toen deze klant net gestart was gebruikte hij een kraan als logo. Maar meer en meer begon hij zich te ergeren aan het feit dat bijna iedereen in de branche een kraan in het logo gebruikt. Een kolfje naar de hand van Gaai die het graag anders dan anders aanpakt. We vertrokken vanuit het diertje, de mol. Een gedreven diertje dat grondwerken uitvoert ;-)

Branding & PositioneringOntwerp
Meer lezen
Rebranding Aannemingen Romar
Rebranding Aannemingen Romar

Project gemaakt voor Aannemingen Romar in de Bouw industrie voor een B2B publiek.Het bestaande logo was verouderd. Verder was er niet echt een huisstijl die doorgetrokken werd. Gaai ontwierp als start een nieuw logo. Verder huisstijlelementen zoals website, visitekaartjes , enveloppen, banners, werfdoeken volgens in de komende maand.

Branding & PositioneringOntwerp
Meer lezen
Logo ontwerp
Logo ontwerp

Project gemaakt voor Zenin in de Zorginstellingen industrie voor een publiek in 2018.Een logo ontwerpen als start van de volledige huisstijl.

Branding & Positionering
Meer lezen
Huisstijl Creades
Huisstijl Creades

Project gemaakt voor Creades in de Voedsel industrie voor een publiek.

Branding & Positionering
Meer lezen
Flyer voor busbedeling
Flyer voor busbedeling

Project gemaakt voor Den Kleinen Olifant in de Kunst & Ambacht industrie voor een B2C publiek in 2022.Den Kleine Olifant is een vintage curiosa winkel gelegen in Houtave. Een rustig, landelijk dorpje in West-Vlaanderen. Het is een winkel waar je in een andere wereld stapt van zodra je de deur opent. De betoverende sfeer doet je dromen en wakkert de creativiteit op. De geur van prachtig verse bloemen dringt zo je neus op een aangename manier binnen.

Branding & PositioneringReclame
Meer lezen
Logo ontwerp
Logo ontwerp

Project gemaakt voor 't Hoofdpunt in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B publiek in 2022.Het fundament van de huisstijl, het logo.Voor deze manuele therapeut ontwierpen we een logo waar je blijft naar kijken. Dit vooral omdat zowel het zijaanzicht als het frontaal zicht van een hoofd in het logo verwerkt zit. De naam werd door Gaai bedacht. 't Hoofdpunt, de locatie waar je moet zijn als je hoofdpijn hebt. Alvorens aan het logo design te beginnen gingen we kijken wie de doelgroep is , wat de diensten juist waren en wie de concurrentie is. Weten wie de concurrentie is en wat zij doen is belangrijk om ervoor te zorgen dat we anders dan anders uit de hoek komen. En zo blijven hangen bij de doelgroep. #identiekmaardananders

Branding & Positionering
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Gaai om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

1 lid in Gaai's team

Neem gemakkelijk contact op met Gaai's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Gaai heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor Gaai

5/5
(1 reviews)
Isabelle ClaeysGaai bij Coq au lit
5/5
Via vele goeie referenties zijn wij in contact geraakt met gaai. We vertelden wat we wilden en daarop heeft Sylvie goed ingespeeld, een creatief wonder die goed aanvoelt wat de klant wenst, ze zet haar tanden in ieder project. Een aanrader!

Gewerkt met Gaai?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Gaai


Details


http://www.gaai.be

 • HoofdkantoorBrouwerijstraat 6, 8377 Zuienkerke, Belgium

 • Bruges, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau