Are Agency, Antwerpen | Sortlist

Are Agency cover
Are Agency logo

Are Agency Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij zijn gespecialiseerd in social media. Aangezien dit ook onze core business is, weten wij als geen ander hoe wij jouw bedrijf kunnen inzetten op dit kanaal.
We hebben het niet alleen maar over contentplanning, posten, awareness creëren  en adverteren. Neen, bij Are Agency maken wij een strategie voor jouw bedrijf waarbij we  jouw doelgroep analyseren met onze buyer persona. Targetten wij de juiste mensen en vervolgens gaan we deze retargetten éénmaal zij jouw website hebben verlaten. Omdat wij met verschillende social media tools werken, kunnen wij verder gaan waar de meeste social media agency haken. Wij gaan nog een stap verder. Wij zoeken namelijk nieuwe klanten op die dezelfde interesses tonen als jouw huidige klanten die wij dan vervolgens zullen targetten. Op die manier zijn wij zeker van ons werk en leveren wij kwaliteit aan jouw en jouw (juiste) doelgroep

Naast social media houden wij ons ook bezig met website creëren. Ben jij een starter of een KMO'er? Zoek dan niet verder want bij ons ben jij op het juiste adres.

Omdat webcreatie onze 2de domein is en we zeer flexibel zijn, hanteren wij geen grote kostprijs voor het creëren van een goed geoptimaliseerde website. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw noden en wensen worden vertaalt in een gloednieuwe website die rekening houdt met "gevonden worden door Google (SEO) en die leesbaar is op alle apparaten (responsieve website: computer, smartphone en tablet). Dus stop met massaal veel geld uit te geven aan een websitemaker, want wij geven dat tikkeltje meer tegen een voordeligere prijs. Wij stoppen slechts wanneer jij tevreden bent!

Daarnaast krijg je (indien gewenst) van ons een korte opleiding zodat je achteraf zelf jouw website kunt beheren (dit doen wij trouwens ook al voor jouw)

 

 

5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
1 project in hun portfolio
3 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2016
Opgericht in 2015
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Are Agency

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Een professionele website laten maken hoeft niet duur of complex te zijn, maar het is wel belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat jouw website een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign (dus goed leesbaar op een computer, maar ook op een smartphone en een tablet). Onze webdevelopers zorgen voor een stijlvolle website die ook effectief gevonden wordt. Tevens zorgen wij er ook voor dat je achteraf zelf je website kunt beheren. Geen tijd om zelf je website te beheren? Ook dat (aanpassingen) doen wij voor jouw met plezier! Omdat webcreatie onze 2de domein is en we zeer flexibel zijn, hanteren wij geen grote kostprijs voor het creëren van een goed geoptimaliseerde website. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw noden en wensen worden vertaalt in een gloednieuwe website . Dus stop met massaal veel geld uit te geven aan een websitemaker, want wij geven dat tikkeltje meer tegen een voordeligere prijs. Wij stoppen slechts wanneer jij tevreden bent! Daarnaast krijg je (indien gewenst) van ons een korte opleiding zodat je achteraf zelf jouw website kunt beheren (dit doen wij trouwens ook al voor jouw) bekijk hier onze werken: https://tevredenklanten.are-agency.be/ Stuur ons een vrijblijvend bericht en wij kijken naar de mogelijkheden. https://www.youtube.com/watch?v=MAUwOldsGoE
  Skills in Website Creatie (14)
  Mobile CommerceZoekwoordonderzoekEcommerce WebsiteEcommerce Website DesignWebsite ontwerpsearch enginezoekmachine marketingonline presencewebsite ontwikkelingmobile friendly website+4

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Wij zijn gespecialiseerd in social media. Aangezien dit ook onze core business is, weten wij als geen ander hoe wij jouw bedrijf kunnen inzetten op dit kanaal. We hebben het niet alleen maar over contentplanning, posten, awareness creëren  en adverteren. Neen, bij Are Agency maken wij een strategie voor jouw bedrijf waarbij we  jouw doelgroep analyseren met onze buyer persona. Targetten wij de juiste mensen en vervolgens gaan we deze retargetten éénmaal zij jouw website hebben verlaten. Omdat wij met verschillende social media tools werken, kunnen wij verder gaan waar de meeste social media agency haken. Wij gaan nog een stap verder. Wij zoeken namelijk nieuwe klanten op die dezelfde interesses tonen als jouw huidige klanten die wij dan vervolgens zullen targetten. Op die manier zijn wij zeker van ons werk en leveren wij kwaliteit aan jouw en jouw (juiste) doelgroep.
  Skills in Online Advertising (18)
  Social Media AdvertisingSocial Media ContentSocial Media BrandingAdvertising CampaignAdsSocial ContentSocial Media Campaignsocial mediasocial media marketingad campaign+8
  Project in Online Advertising (1)
  Social media beheer & advertising - Online Advertising
  Klant in Online Advertising (1)
  De MeesterVastgoed | national

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Are Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

1 project uitgevoerd door Are Agency

Social media beheer & advertising
Social media beheer & advertising

Project gemaakt voor De Meester in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022.Beheer van social media en adverteren.

Online AdvertisingSocial media
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Are Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in Are Agency's team

Are Agency cover
Neem gemakkelijk contact op met Are Agency's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Are Agency heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Are Agency

Gewerkt met Are Agency?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Are Agency


Details


https://are-agency.be

 • HoofdkantoorJan van Rijswijcklaan 2, 2018 Antwerpen, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau