DAS Media, Waregem | Sortlist
Sortlist
Sortlist
DAS Media cover
DAS Media logo

DAS Media Waregem, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
DAS Media is een digitaal marketing bureau in Waregem en biedt een brede waaier van diensten aan, zoals websites, webshop, zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), digitale marketing campagnes, pakkende radiospots en sterke bedrijfsfilms. Hiermee helpen we onze klanten met het uitbouwen van een sterke online aanwezigheid, gericht op de juiste doelgroep, op het juiste moment, binnen het afgesproken budget én op de afgesproken deadline.
10 personnes dans leur équipe
Parle Néerlandais
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2017
Fondée en 2009
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par DAS Media

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Een website of webshop is geen kant-en-klaar product in een doos. Elk product, elke doelgroep, elke business, elke organisatie is anders. Daarom is het bouwen van een website telkens uniek en op maat van uw onderneming. Hiervoor gaan we bij DAS Media gestructureerd te werk om zo tot een resultaatgerichte website of webshop te komen.

  STRATEGIE
  Een huis bouw je met een plan van een goede architect. Een website is niet anders. Een ontwerper of webontwikkelaar schudt niet zomaar een fantastische website uit zijn mouw. Elke website start met een uitgedokterd plan.

  Samen met u bepalen we de strategie: de doelgroep, de doelstelling, de plus- en minpunten en de marktpositie. Hier komt veel research, denk- en luisterwerk aan te pas. Uiteraard moet alles realiseerbaar zijn. Daarom stemmen we met elke medewerker af wat de mogelijkheden zijn. Door middel van steeds vernieuwende technologieën halen we het onderste uit de kan om het plan te laten slagen. En hierbij wordt steeds het budget en deadline in acht gehouden.

  DESIGN
  De inhoud van uw website is wat primeert. Maar net zoals de mens geprogrammeerd is om mooie dingen te vertrouwen geldt dit ook voor websites.
  Daarom besteden we net zoveel aandacht aan de look & feel van uw website waarbij de gebruiksvriendelijkheid centraal staat.
  Elk ontwerp is uniek wordt vanaf scratch ontworpen.
  Het resultaat is een gebruiksvriendelijke, resultaatgerichte website die volledig beheerbaar is via een Content Management System (CMS).

  BEZOEKERS GENEREREN
  Om meer verkeer naar uw website te leiden gebruiken we verschillende methodes. De eerste methode is het optimaliseren van de zoekresultaten in de zoekmachines. Door middel van bepaalde technieken en het maken van blogcontent, zorgen we ervoor dat uw website beter scoort via de gepaste trefwoorden. (SEO optimalisatie)
  In combinatie met betaalde zoekadvertenties (Google Adwords / SEA) en banners zorgen we voor nog meer trafiek naar uw website.
  We gaan nog verder en maken gebruik van sociale media, e-mailmarketing en affiliate marketing.

  Uiteraard blijft u de controle behouden over het budget dat we hieraan spenderen. We stellen samen met u een plan op van de nodige kanalen.

  METEN EN OPTIMALISEREN
  Zo, uw website staat online en het bezoekersaantal stijgt geleidelijk. Maar dit is niet het uiteindelijke resultaat dat u beoogt. U wil bezoekers omvormen tot klanten. Klanten die kopen en uw business een boost geven. Dit zijn de doelstellingen die we van begin af aan met u vastgelegd hebben.

  Daarom stopt het bij DAS Media niet bij het bouwen van uw website. Via tools zoals Google Analytics, A/B- en variatetesting en andere opvolgingstools gaan we na wat het gedrag van uw bezoekers op uw website is en hoe we de site hieraan kunnen optimaliseren om meer van die bezoekers te converteren tot klanten.

  Maandelijks meten en optimaliseren we uw website met steeds het resultaat voor ogen. U ontvangt hiervan een gedetailleerd rapport met de statistieken, evolutie en wat we uitgevoerd hebben om het resultaat te stimuleren.
  Compétences en Création de site internet (16)
  CRM IntegrationWebsite OntwikkelingWebshop DevelopmentAffiliate MarketingGoogle AdwordsCMSGoogle AnalyticsOnline ShopsCustom APIAPI REST & SOAP+6

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  DAS Media helpt KMO’s en grote bedrijven bij het ontwikkelen van hun online advertising activiteiten. (Google SEA en Facebook ADS).
  We werken een strategie en planning uit en activerend de oplossingen om de branding te vergroten en de leads te doen toenemen.

  Google Partner.
  Compétences en Publicité en ligne (19)
  Facebook AdvertisementsGoogle DisplayFacebook Paid AdvertisingFacebook AdvertisingGoogle AdsGoogle AdvertisingFacebook MarketingGoogle PartnersFacebook Business ManagerGoogle AdWords Campaign+9

  En savoir plus sur Publicité en ligne

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à DAS Media et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

0 projet ajouté par DAS Media

Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à DAS Media et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

10 membres dans l'équipe de DAS Media

Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

DAS Media a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour DAS Media pour le moment

Vous avez travaillé avec DAS Media?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de DAS Media

Détails


https://www.dasmedia.be

 • Siège socialWaregem, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Explorez
 • Obtenir des conseils
 • Recherchez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité