Flon.be (+ Avis clients) | Sortlist
Flon.be cover
Flon.be logo

Flon.be

verified-flagcertified-flag
Zwevegem, Belgique
Let us boost your business to another level! 📈
Aan de hand van krachtige funnels en sterk uitgewerkte tactieken genereren wij voor jouw bedrijf meer warme klanten . We zorgen ervoor dat deze warme klanten op de juiste manier benaderd worden, zodat jij meer afspraken én kwalitatieve klanten krijgt.
4 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
5 projets dans leur portefeuille
Membre Sortlist depuis 2023
Fondée en 2021
3 prix décernés
Ouvrir site web

Services

9 services offerts par Flon.be

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Samen jouw business online laten groeien?
  Met een gerichte, professionele aanpak zorgen we ervoor dat jouw marketingdoelen behaald worden. Hierbij is het cruciaal om te kiezen op welke kanalen je als digitaal aanwezig wilt zijn. Deze kanalen kunnen groeien en bloeien aan de hand van getargetet campagnes. Wij weten wat werkt en wat niet en zorgen ervoor dat met een klein budget grote resultaten kunnen behaald worden.
  Compétences en Publicité en ligne (31)
  Mobiele SEOMarketing ConsultingSEO StrategieSocial Media ManagementSEO AnalyseWebsite OntwikkelingOn-page SEOtech seoDigitaal MarketingSEO Advies+21
  Projet en Publicité en ligne (1)
  The power of Google Ads - Publicité en ligne
  Client en Publicité en ligne (1)
  Uw Energie ExpertUtilitaires | national

  En savoir plus sur Publicité en ligne


 • Description
  SEO is gericht op het verbeteren van de ranking van websites in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Door SEO te implementeren, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun website hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen zoeken naar gerelateerde termen. Dit kan leiden tot meer verkeer naar de website, wat kan resulteren in meer leads, meer verkoop en meer omzet.

  Ons team van experts is goed thuis in alle aspecten van SEO, inclusief zoekwoordonderzoek, technische SEO-audits, on-page optimalisatie, link building en meer. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun bedrijf te begrijpen en doelen te bepalen, zodat we een op maat gemaakte SEO-strategie kunnen ontwikkelen die past bij hun specifieke behoeften en budget.
  Compétences en Référencement naturel (35)
  Local SEOE-commerce seoSEO Mobiele OptimalisatieOnPage SEOSEO OptimalisatieOn-page SEOSEO StrategieSEO AnalyseSEO Content CreationZoekwoordonderzoek+25
  Projet en Référencement naturel (1)
  Google Search Console - Référencement naturel
  Client en Référencement naturel (1)
  EltexUtilitaires |

  En savoir plus sur Référencement naturel


 • Description
  We targetten de juiste doelgroep, kiezen de juiste KPI’s en bepalen samen met jou wat een haalbaar budget is om de campagne optimaal te laten renderen en zorgen ervoor dat deze campagne consistent bijgestuurd wordt. Door gebruik te maken van Facebook & Instagram Ads zorgt ervoor dat we jouw doelstelling kunnen behalen (denk maar aan bekendheid vergroten, meer websitebezoekers genereren, meer leads aantrekken, doelgroep frequenter en effectiever bereiken,........)
  Compétences en Réseaux sociaux (32)
  social media campagnesocial media betrokkenheidLinkedIn Marketingsocial media dienstenfacebook bereik optimalisatieInstagram MarketingSocial Media MarketingGoogle Tag ManagerSocial Media ManagementGoogle Ads+22
  Projet en Réseaux sociaux (1)
  Social media posts - Réseaux sociaux
  Client en Réseaux sociaux (1)
  Pizza-MaticAlimentaire | regional

  En savoir plus sur Réseaux sociaux


 • Description
  Eenmaal we deze visuele identiteit gecreëerd hebben voor jouw onderneming, is het cruciaal dat deze in lijn ligt met de toon van uw onderneming. Zo kun je op de correcte manier contact maken met het juiste doelpubliek. Advertenties, blogs, sociale media accounts en andere zakelijke communicatie moeten dezelfde toon, huisstijl en richtlijnen volgen. Op deze manier krijgt jouw bedrijf een uitstraling waarbij vertrouwen en herkenbaarheid centraal staan.
  Compétences en Image de marque & branding (33)
  Corporate Identiteit OntwerpEmployer BrandingCorporate BrandingOnline BrandingBrand Designsocial media brandinglogo brandingbedrijfs brandingbrand identity ontwerponline marketing campagne+23

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  Niets is belangrijker dan een goede eerste indruk. Ons brein schetst binnen enkele seconden een bepaald beeld over personen, merken én bedrijven. Wanneer deze eerste indruk minder positief (of zelfs negatief) is, is het moeilijk om alsnog een positief beeld achter te laten.

  Daarom vinden wij bij Flon.be het van groot belang om jouw bedrijf de gepaste uitstraling te geven. We maken de visuele identiteit van jouw bedrijf duidelijk via op maat gemaakte branding. Dit gaat van een passend én in het oog springend logo, een duidelijk lettertype, creatieve illustraties tot het perfecte kleurenpallet. Zo worden op een creatieve manier jouw belangrijkste doelstellingen- en waarden weerspiegeld.
  Compétences en Animation (12)
  logo motion designlogo brandingUser Experience Optimizationhuisstijl designLogo Grafisch OntwerpLogo OntwikkelingwebdesignVisuele Identiteithuisstijllogo retoucheren+2

  En savoir plus sur Animation


 • Description
  Jouw business analyseren
  Marketing technologies wordt in de marketing wereld ook wel afgekort als MarTech. Het kan worden gedefinieerd als ”software en platformen die door marketing- én salesorganisaties gebruikt worden om op effectieve en door data gedreven wijze hun doelen te bereiken”.

  Met andere woorden: bij Flon.be ondersteunen en onderhouden we jouw bedrijf via verschillende kanalen. Waarom? Uit analyse kunnen we zien waar de pijnpunten zijn van je onderneming. Wij zoeken naar manieren waar jouw onderneming nog beter resultaat kan krijgen.
  Compétences en Stratégie digitale (27)
  website analyticsDigitale AnalyseTraffic AcquisitieAB TestenDigitaal MarketingGoogle Analytics ConsultingDigitale Marketingstrategiegeïntegreerde digitale marketingB2B Digitale MarketingCompetitieve Analyse+17

  En savoir plus sur Stratégie digitale


 • Description
  Digitale marketing is de way to go voor de meeste bedrijven. Vergeleken met traditionele marketing zijn online campagnes makkelijker te meten en vaak ook een stuk goedkoper. Maar een fout die veel gemaakt wordt, is dat bedrijven het offline gedeelte vergeten of verwaarlozen. Nochtans creëert offline marketing kansen voor jouw onderneming. Het is een zeer effectieve manier om het online merk van jouw bedrijf op te bouwen en te ondersteunen. Door offline en online marketing te combineren en op elkaar af te stemmen, komen er meer groeimogelijkheden voor jouw bedrijf tevoorschijn.
  Compétences en Marketing (44)
  marketing ontwikkelingSEMDirect MarketingFacebook Marketingb2csms marketingroipush marketingexperience marketingnonprofit marketing+34

  En savoir plus sur Marketing


 • Description
  Een effectieve en aantrekkelijke website is essentieel voor elk bedrijf dat zich online wil profileren. Het is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van uw bedrijf krijgen en kan een grote rol spelen in het opbouwen van vertrouwen en het genereren van leads. Ons team werkt samen om websites te maken die zowel aantrekkelijk, functioneel als gebruiksvriendelijk zijn.

  We werken samen met onze klant om de behoeften en doelen te begrijpen. We bespreken de merkidentiteit, doelgroep, producten of diensten en andere belangrijke aspecten van uw bedrijf om een website te creëren die perfect bij uw bedrijf past. Onze ontwerpers maken aantrekkelijke en opvallende designs die uw merk weerspiegelen en uw boodschap effectief communiceren.

  Onze ontwikkelaars zijn ervaren in het bouwen van websites met behulp van de nieuwste technologieën en frameworks. We bouwen websites die snel, veilig en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Eveneens zorgen we er voor dat de website goed werkt op alle apparaten, inclusief desktops, tablets en smartphones.
  Compétences en Création de site internet (35)
  DesignGraphisch FrameAangepaste websiteLaadtijd OptimalisatieWebsite RevampingWebsite Designwebdesignweb contentAanpasbare websiteBlog creatie+25
  Projets en Création de site internet (2)
  Webdesign - Création de site internet
  Webdesign - Création de site internet
  Clients en Création de site internet (2)
  APBPSans but lucratif | national
  Podologie HeyvaertHôpitaux et Santé |

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.


  En savoir plus sur Étude de marché

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Flon.be et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

4 membres dans l'équipe de Flon.be

Flon.be cover
HistoireWe zijn een team gedreven twintigers die gebeten zijn met de marketing microbe. We kicken op het zien van mooie resultaten en monitoren deze resultaten constant. Zo komen we niet voor verrassingen te staan. We hanteren een no-nonsens aanpak en zijn je concurrenten altijd een stap voor.
Contactez facilement l'équipe de Flon.be.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Flon.be a été récompensé 3 fois

Google Certified Publishing Partner2022-1-1

Meta Business Partner2021-12-1

Google Ads professional2021-6-30


Avis clients

1 Avis clients pour Flon.be

5/5
(1 avis clients)
RS
Rinor SojevaProject Manager chez Innovative Solutions
5/5
Budget
Qualité
Planification
Collaboration

Quel était l'objectif de votre collaboration ?As part of our marketing strategy project, we called on this company. Our objective was to realize a marketing strategy for Flanders and Wallonia. Result : Marketing strategy launched with advance but with success The project manager adapted 100% to our company. Moreover, we had a Dutch-speaking project manager but he insisted that all the meetings were in French and not in English.

Qu'avez-vous le plus apprécié pendant votre collaboration ?We were pleasantly surprised by their commitment, professionalism and quality of service.

Rinor Sojeva


Vous avez travaillé avec Flon.be?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Flon.be

Détails • Siège socialEikenborg, Zwevegem, België

Flon.be-facebookFlon.be-linkedinFlon.be-instagram