Certifications de Billie Bonkers

Agence certifiée par Sortlist

Agence certifiée par Sortlist

Profil vérifié par son propriétaire.

Profil vérifié par son propriétaire.

Localisation de Billie Bonkers

Afficher l'adresseGordunakaai 85, 9000 Gent, Belgium
Localisation de l'agence Billie Bonkers

Langues parlées par Billie Bonkers

Néerlandais, Pays-BasFrançaisAnglais

Les réseaux sociaux à Billie Bonkers

Membres de l'équipe (1) à Billie Bonkers

Linda Sonck

Industries où Billie Bonkers a déjà travaillé

  • Gouvernement et administration
  • Marketing & Publicité
  • Sans but lucratif
  • Utilitaires

Billie Bonkers

À propos Billie Bonkers

Billie Bonkers. Bedrijvig communicatiebureau voor betekenisvolle projecten.

De familie Bonkers is een enthousiaste bende communicatie-experten die niet zomaar op elke opdracht ja zeggen. Wat we doen, doen we met volle overtuiging. Bij voorkeur werken we aan projecten die een maatschappelijke meerwaa...

Billie Bonkers. Bedrijvig communicatiebureau voor betekenisvolle projecten.

De familie Bonkers is een enthousiaste bende communicatie-experten die niet zomaar op elke opdracht ja zeggen. Wat we doen, doen we met volle overtuiging. Bij voorkeur werken we aan projecten die een maatschappelijke meerwaarde nastreven. Opdrachten rond kwalitatieve woon- en leefomgevingen, mensgerichte zorg, een inclusieve werkvloer of arbeidsmarkt, een beter milieu, een meer verdraagzame samenleving … Daarvoor gaan we bij Billie met veel plezier én vakkennis aan de slag. Zowel op strategisch als creatief vlak maken we samen met onze opdrachtgevers overtuigende en doeltreffende communicaties.

En dat doen we ondertussen al meer dan 35 jaar, in een ver verleden nog onder de naam CIBE Communicatie. De familie Bonkers telt vandaag zo’n 20 leden en we durven ons zonder aarzelen expert te noemen op het vlak van uitdagende infrastructuurcommunicatie, doorgedreven stakeholdersanalyses, inspirerende participatietrajecten en verrassende campagnes.

In ons gastenboek vind je lijst van mooie namen. Overheden en private opdrachtgevers zoals het Agentschap Wegen en Verkeer, De Werkvennootschap, Stad Gent, Stad Antwerpen, Lantis, Femma, Eiffage, Confederatie Bouw, Elia, AZ Sint-Jan, Ziekenhuis Geel, Koning Boudewijnstichting, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en Infrabel deden en doen een beroep op onze expertise.

Nog een typisch familietrekje van Billie Bonkers: we delen graag onze kennis en doen beroep op anderen als het nodig is. Zo werken we vaak samen met productiehuizen, public relationsspecialisten, studie- en architectenbureaus en mobiliteitsexperten. Voor het creatieve en digitale werk hebben we talenten in eigen huis. Spitsvondige copywriters, enthousiaste grafici, videospecialisten, digitale marketeers en webdevelopers. Elke keer opnieuw slagen zij erin om onze communicaties te voorzien van dat creatieve laagje dat het verschil maakt.

Wie met de familie Bonkers samenwerkt, kan zonder zorgen rekenen op een gedreven team dat met kennis van zaken en een grote toewijding aan de slag gaat.

See more

Services (4) offerts par Billie Bonkers

Image de marque & branding

From €6000

Wie ben ik en wat doe ik hier? Ook een merk krijgt wel eens af te rekenen met een identiteitscrisis, en gelukkig maar! Hoe beter je weet waarvoor je merk staat, hoe sterker en oprechter je eigen verhaal klinkt. Billie Bonkers werkt samen met de opdrachtgever een merkpaspoort uit en koppelt daaraan een passend logo, een baseline en een huisstijl die op alle fronten klopt met wat het merk wil uitstralen. We creëren een gebruiksvriendelijk huisstijlhandboek en leiden medewerkers op om er fier en enthousiast mee aan de slag te gaan.

En savoir plus
Branding Strategybranding graphic designbranding boodschapBrand Identity DesignBrand IdentityLogo Designenvironmental graphic designDigital Design

Relations publiques (RP)

From €10000

Zorgen dat een merk, boodschap of strategie opvalt vraagt om een strategische mix van communicatiekanalen. Bij Billie investeren we in een goede relatie met de media om een positief merkimago en een consistente communicatielijn te garanderen. We geven onze klanten mediatraining en organiseren opleidingen in framing, want we weten maar al te goed hoe belangrijk het gebruik van taal is.

En savoir plus
Social Marketingstrategisch adviesnudgingparticipatieveranderingsprocessenstadsontwikkelingmobiliteitinfrastructuurgedragsveranderingMarketingfundraising marketing campaigncampagnesco-creatieStorytellingsustainable marketing{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Publicité

From €10000

Als we een bepaalde doelgroep willen aanzetten tot een specifieke actie, dan zetten we de grove middelen in en werken we opvallende campagnes uit. Een sensibiliseringsactie, een wervende campagne, crossmediacampagnes … Daarvoor doen we eerst een grondige analyse van de doelgroep, de boodschap en het gewenste effect. We schrijven een doordachte strategie uit en stappen daarmee naar het creatieve team. Gezien worden, verleiden, opvallen en overtuigen, dat doet onze studio heel graag met een combinatie van scherpe woorden en sterke beelden. Billie Bonkers is sterk in grafische vormgeving, copywriting, illustraties, video’s, animaties, scenario’s voor radio- en tv-spots en digitale toepassingen die een campagne doen slagen.

En savoir plus
communicatie adviesbedrijf identiteitstrategisch adviesmerk identiteitstrategie uitvoeringcustomer behaviorcustomer engagementpatient experienceCustomer experience designmerk zichtbaarheidEmployer Brandingsustainable marketingSocial MarketingcommunicatieplanMarketingco-creatieDesign ThinkingOnline strategie{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Stratégie digitale

From €1000

Voor al onze digitale en online projecten doen we een beroep op Cabinet C, onze digitale afdeling die merken, campagnes, boodschappen en projecten ook online doet werken. We schrijven digitale strategieën uit en garanderen dat onze communicaties en campagnes ook online en via digitale toepassingen de gewenste doelgroep bereiken.

En savoir plus
SEOWeb DevelopmentDigital Marketing

Réalisations (12) de Billie Bonkers

Parantee-Psylos par Billie Bonkers
Parantee-Psylos6 novembre 2020
Ventilus - Onderweg met duurzame energie par Billie Bonkers
Ventilus - Onderweg met duurzame energie9 novembre 2020
Standaard Solidariteitsprijs 2020 voor EVA vzw par Billie Bonkers
Standaard Solidariteitsprijs 2020 voor EVA vzw6 novembre 2020
Solidariteitsactie voor kinderen in kansarmoede par Billie Bonkers
Solidariteitsactie voor kinderen in kansarmoede6 novembre 2020
Lantis Bouwen aan Verbinding9 novembre 2020
Werken aan de Ring par Billie Bonkers
Werken aan de Ring9 novembre 2020
Kinderarmoedefonds Koning Boudewijnstichting par Billie Bonkers
Kinderarmoedefonds Koning Boudewijnstichting6 novembre 2020
Cheer for Champions6 novembre 2020
Wetenschap zonder grenzen par Billie Bonkers
Wetenschap zonder grenzen5 novembre 2020
Ruimte voor Water par Billie Bonkers
Ruimte voor Water6 novembre 2020
Leg je ei par Billie Bonkers
Leg je ei5 novembre 2020
Kom uit je schelp par Billie Bonkers
Kom uit je schelp6 novembre 2020
{{ works.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Clients (12)

Parantee-Psylos

A collaboré avec Billie Bonkers en 14 janvier 2019

Ventilus

A collaboré avec Billie Bonkers en 9 novembre 2020

Eva vzw

A collaboré avec Billie Bonkers en 6 novembre 2020

Koning Boudewijnstichting

A collaboré avec Billie Bonkers en 6 novembre 2020

Lantis - Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel nv van publiek recht

A collaboré avec Billie Bonkers en 14 janvier 2017

De Werkvennootschap

A collaboré avec Billie Bonkers en 9 novembre 2020

Koning Boudewijnstichting

A collaboré avec Billie Bonkers en 6 novembre 2020

Billie Bonkers

A collaboré avec Billie Bonkers en 6 novembre 2020

fwo

A collaboré avec Billie Bonkers en 14 janvier 2015

De Vlaamse Waterweg nv, Provincie Oost-Vlaanderen, Departement Omgeving

A collaboré avec Billie Bonkers en 6 novembre 2020

Stadsbestuur Lokeren

A collaboré avec Billie Bonkers en 14 janvier 2016

Stad Oostende

A collaboré avec Billie Bonkers en 6 novembre 2020
{{ clients.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Avis clients (5) donnés à Billie Bonkers

4.75/5
Els DepuydtEls Depuydtcheck_circle_outlineCe commentaire a été vérifié par Sortlist

communicatieverantwoordelijke chez Stad Gent

business Secteur inconnu

people Taille inconnue

il y a 4 jours

Quel était l'objectif derrière votre collaboration?

Visualisatie in tekeningen en animatiefilm van de 'Bouwblokvisie voor verweven en vergroenen' van de Stad Gent. De bedoeling was om dit complexe thema helder te verbeelden, zowel voor een breed publiek als voor professionelen.

Qu'avez-vous trouvé de plus impressionnant lors de votre collaboration?

Billie Bonkers levert van bij het begin een duidelijke briefing en planning. Zij nemen de moeite om de opdracht te doorgronden en te begrijpen. Van meetaf aan zaten zij op de goede golflengte. Zij stellen zich flexibel op, hebben begrip voor de overheidscontext. Extra wijzigingen die invloed hebben op het budget worden vooraf afgetoetst. Gedurende het hele traject is er één aanspreekpunt, wat aangenaam en efficiënt werken is. Het eindresultaat is helemaal naar onze wens.

Note globale
4.75/5

Budget

Qualité

Délais

Collaboration

Tom SpelemanTom Spelemancheck_circle_outlineCe commentaire a été vérifié par Sortlist

Beleidsadviseur (Team Beleidsondersteuning) chez Stad Sint-Niklaas

business Secteur inconnu

people Taille inconnue

il y a 5 jours

Het stadsbestuur van Sint-Niklaas werkt samen met Billie Bonkers voor de communicatiecampagne van het sport- en recreatiepark Puyenbeke, dat onder meer de bouw van een nieuw zwembad en het omliggende park inhoudt. We ervaren de mensen van Billie Bonkers als een uiterst professioneel team, dat de opdrachten altijd volgens de afgesproken timing uitvoert en heel flexibel is als er moet worden bijgestuurd. Ze zijn erg betrokken bij de opdracht en nauwgezet bij de uitwerking. Maar de grootste troef is hun creativiteit, waardoor de communicatie altijd fris, verrassend en prikkelend is.

Note globale
5/5
Aeneas De BaetsAeneas De Baetscheck_circle_outlineCe commentaire a été vérifié par Sortlist

Medewerker Projecten & Beleid chez De Maakbare Mens

business Secteur inconnu

people Taille inconnue

il y a une semaine

Onlangs sloten we onze campagne voor dit jaar af met een online talk over orgaandonatie en islam, en met meer dan 150 geïnteresseerde moslims en heel wat vragen hebben we iets bereikt wat een jaar geleden voor ons nog onmogelijk was. Dankzij het opbouwen van een netwerk en het voeren van deze socialmediacampagne, met de bijhorende visuals en video’s, hebben we een mooie basis gelegd om orgaandonatie meer bespreekbaar te maken binnen de moslimgemeenschap. Verschillende invloedrijke moslims en organisaties kennen ons nu en zijn geïnteresseerd om in de toekomst nauwer met ons samen te werken. Het beeldmateriaal dat jullie voor ons gemaakt hebben is veelzijdig en kan nog geruime tijd gebruikt worden in acties naar een divers publiek.

Note globale
5/5
Saïda SakaliSaïda Sakalicheck_circle_outlineCe commentaire a été vérifié par Sortlist

Senior Projectcoördinator chez Koning Boudewijnstichting

business Secteur inconnu

people Taille inconnue

il y a une semaine

Billie Bonkers is specialist in het creëren van de juiste toon en look & feel voor onze thema’s. Ze helpen onze communicatie toegankelijker te maken en hiermee resultaten te boeken. Ze zijn creatief, flexibel en zeer efficiënt. Zo zorgen ze net voor dat ietsje extra.

Note globale
4/5
Riet OryRiet Orycheck_circle_outlineCe commentaire a été vérifié par Sortlist

Adjunct-Directeur chez Femma

business Secteur inconnu

people Taille inconnue

il y a une semaine

Femma is ondertussen vaste klant bij Billie Bonkers. Billie Bonkers adviseerde en ondersteunde ons met het uitpuren van ons inhoudelijk verhaal. Ze hielpen ons met het uitwerken van campagnes die informeren en aanzetten tot gedragsverandering. We zijn zeer tevreden over verschillende facetten van hun dienstverlening. Billie gaf ons strategisch advies, heeft onze campagnes vormgegeven en zorgde voor de uitrol van onze social media campagne. We houden van Billie Bonkers omdat ze erg betrokken zijn en niet loslaten tot het goed zit. Ze zijn gepassioneerd en expert in communicatie in functie van gedragsverandering. Ze durven kritische vragen stellen en duwen waar het pijn doet om doorbraken te genereren. Ze zijn tot slot zo fris als een hoentje en helder als een klontje.

Note globale
5/5