Are Agency, Anvers | Sortlist
Sortlist
Sortlist
Are Agency cover
Are Agency logo

Are Agency 

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
Anvers, Belgique
Wij zijn gespecialiseerd in social media . Aangezien dit ook onze core business is, weten wij als geen ander hoe wij jouw bedrijf kunnen inzetten op dit kanaal. We hebben het niet alleen maar over contentplanning, posten, awareness creëren  en adverteren. Neen, bij Are Agency maken wij een strategie voor jouw bedrijf waarbij we  jouw doelgroep analyseren met onze buyer persona. Targetten wij de juiste mensen en vervolgens gaan we deze retargetten éénmaal zij jouw website hebben verlaten. Omdat wij met verschillende social media tools werken, kunnen wij verder gaan waar de meeste social media agency haken. Wij gaan nog een stap verder . Wij zoeken namelijk nieuwe klanten op die dezelfde interesses tonen als jouw huidige klanten die wij dan vervolgens zullen targetten. Op die manier zijn wij zeker van ons werk en leveren wij kwaliteit aan jouw en jouw (juiste) doelgroep .  Naast social media houden wij ons ook bezig met website creëren . Ben jij een starter of een KMO'er ? Zoek dan niet verder want bij ons ben jij op het juiste adres. Omdat webcreatie onze 2de domein is en we zeer flexibel zijn , hanteren wij geen grote kostprijs voor het creëren van een goed geoptimaliseerde website . Wij zorgen er namelijk voor dat jouw noden en wensen worden vertaalt in een gloednieuwe website die rekening houdt met "gevonden worden door Google (SEO) en die leesbaar is op alle apparaten (responsieve website: computer, smartphone en tablet) . Dus stop met massaal veel geld uit te geven aan een websitemaker, want wij geven dat tikkeltje meer tegen een voordeligere prijs. Wij stoppen slechts wanneer jij tevreden bent! Daarnaast krijg je (indien gewenst) van ons een korte opleiding zodat je achteraf zelf jouw website kunt beheren (dit doen wij trouwens ook al voor jouw)
5 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
1 projet dans leur portfolio
3 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2016
Fondée en 2015
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par Are Agency

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Een professionele website laten maken hoeft niet duur of complex te zijn, maar het is wel belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat jouw website een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign (dus goed leesbaar op een computer, maar ook op een smartphone en een tablet). Onze webdevelopers zorgen voor een stijlvolle website die ook effectief gevonden wordt. Tevens zorgen wij er ook voor dat je achteraf zelf je website kunt beheren. Geen tijd om zelf je website te beheren? Ook dat (aanpassingen) doen wij voor jouw met plezier!

  Omdat webcreatie onze 2de domein is en we zeer flexibel zijn, hanteren wij geen grote kostprijs voor het creëren van een goed geoptimaliseerde website. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw noden en wensen worden vertaalt in een gloednieuwe website . Dus stop met massaal veel geld uit te geven aan een websitemaker, want wij geven dat tikkeltje meer tegen een voordeligere prijs. Wij stoppen slechts wanneer jij tevreden bent!

  Daarnaast krijg je (indien gewenst) van ons een korte opleiding zodat je achteraf zelf jouw website kunt beheren (dit doen wij trouwens ook al voor jouw)
  bekijk hier onze werken: https://tevredenklanten.are-agency.be/

  Stuur ons een vrijblijvend bericht en wij kijken naar de mogelijkheden.

  https://www.youtube.com/watch?v=MAUwOldsGoE
  Compétences en Création de site internet (16)
  Online MarketingMobile CommerceMobile DesignZoekwoordonderzoekEcommerce WebsiteEcommerce Website DesignWebsite ontwerpsearch enginezoekmachine marketingonline presence+6

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Wij zijn gespecialiseerd in social media. Aangezien dit ook onze core business is, weten wij als geen ander hoe wij jouw bedrijf kunnen inzetten op dit kanaal.
  We hebben het niet alleen maar over contentplanning, posten, awareness creëren  en adverteren. Neen, bij Are Agency maken wij een strategie voor jouw bedrijf waarbij we  jouw doelgroep analyseren met onze buyer persona. Targetten wij de juiste mensen en vervolgens gaan we deze retargetten éénmaal zij jouw website hebben verlaten. Omdat wij met verschillende social media tools werken, kunnen wij verder gaan waar de meeste social media agency haken. Wij gaan nog een stap verder. Wij zoeken namelijk nieuwe klanten op die dezelfde interesses tonen als jouw huidige klanten die wij dan vervolgens zullen targetten. Op die manier zijn wij zeker van ons werk en leveren wij kwaliteit aan jouw en jouw (juiste) doelgroep.
  Compétences en Publicité en ligne (18)
  google keywordSocial Media MarketingSocial MediaSocial Media ManagementAdvertisingDigital AdvertisingSocial Media StrategySocial Media AdvertisingSocial Media ContentSocial Media Branding+8
  Projet en Publicité en ligne (1)
  Social media beheer & advertising - Publicité en ligne
  Client en Publicité en ligne (1)
  De MeesterImmobilier | national

  En savoir plus sur Publicité en ligne

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Are Agency et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

5 membres dans l'équipe de Are Agency

Are Agency cover
Contactez facilement l'équipe de Are Agency.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Are Agency a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour Are Agency pour le moment

Vous avez travaillé avec Are Agency?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Are Agency

Détails


https://are-agency.be

 • Siège socialJan van Rijswijcklaan 2, 2018 Antwerpen, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Services couverts
 • Conseillers Sortlist
 • Toutes les agences
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité