Andere stedenarrow_drop_downarrow_forwardMarketingbureaus in ElseneMarketingbureaus in AntwerpenMarketingbureaus in BrusselMarketingbureaus in GentMarketingbureaus in LuikMarketingbureaus in LeuvenMarketingbureaus in HasseltMarketingbureaus in UkkelMarketingbureaus in OudergemMarketingbureaus in SchaarbeekAlle stedenAndere dienstenarrow_drop_downarrow_forwardWebdesignbureausBranding BureausOntwerpbureausDigitale Strategie BureausReclamebureausSocial Media BureausWeb Development BureausVideo Marketing BureausContent Marketing BureausE-Commerce BureausAlle diensten

Beste Digitale Strategie Bureaus

Home - Digital Strategy - Antwerpen
169 resultaten
Bijgewerkt op 24 mei 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

Advertenties en webdesign voor beveiligingsbedrijf
Advertenties en webdesign voor beveiligingsbedrijfDoor Motionmill | Technology Hardware & Equipment
arrow_forward
Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting
Amplifon "hear for life"
Amplifon "hear for life"Door Mia Interactive | Consumer Electronics
arrow_forward
Digital Strategy
Playmobil Referral Marketing Campaign
Playmobil Referral Marketing CampaignDoor The Growth Revolution- Innovative Marketing Consulting Agency | Speelgoed
arrow_forward
Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy
Badminton Vlaanderen - Social Media Strategy
Badminton Vlaanderen - Social Media StrategyDoor WE LIKE YOU | Overheid
arrow_forward
Content StrategyDigital StrategyMedia Planning
Belgium's Leading Growth Conference
Belgium's Leading Growth ConferenceDoor The Growth Revolution- Innovative Marketing Consulting Agency | Marketing & Reclame
arrow_forward
Branding & PositioneringContent StrategyData Consulting
BelOrta - Social Media Management
BelOrta - Social Media ManagementDoor WE LIKE YOU | Voedsel
arrow_forward
Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy

Wat zijn de voordelen van digitale marketing ?

Online marketing heeft voordelen met betrekking tot een betere marketingprestatie van uw bedrijfsdoelstellingen. U krijgt meer leads, betere leads en kan indien nodig de resultaten meten om uw marketingstrategie aan te kunnen passen.

Traditionele marketing vraagt veel investeringen van uw bedrijf bijvoorbeeld voor tv-reclame, radiospots, gedrukte reclame en nog veel meer. Digitale marketing is kosteneffectief omdat u minder geld uitgeeft om een marketingcampagne uit te voeren en het aantal potentiële leads hoger ligt. Het is toegankelijk voor iedereen, omdat u zelf in een PPC-reclame beslist over het toe te wijzen budget en het budget kan vrij laag of hoog zijn, afhankelijk van uw inspanningen. Bovendien kost SEO, content marketing of een ander type van digitale marketing je alleen maar tijd maar je moet over de vaardigheden beschikken.

Tools zoals Analytics maakt digitale marketing meetbaar in de tijd. U kunt de impact van uw digitale marketinginspanningen meten en beslissen over hoe u uw marketingcampagne opstelt. Bovendien beschikt online marketing over betere technieken om zich tot de juiste doelgroep te kunnen richten. Door het gebruik van Facebook-advertenties of PPC-advertenties bereikt u het juiste publiek op basis van de persona's die u heeft aangemaakt. In search engine advertising maakt het gebruik van persona's het mogelijk om de ideale klant te bereiken.

In traditionele marketing bent u slechts in staat om een deel van het kooptraject te beïnvloeden, online marketing kan de klant onderweg helpen vaneen het begin. Dit betekent dat u een betere controle heeft over de klantervaring van uw merk, u kunt ervoor kiezen om met name technieken van digitale marketing te gebruiken. Uw merkreputatie wordt meer zichtbaar, maar ook gemakkelijker beheerd door het gebruik van social media strategieën, content marketing strategieën of andere digitale marketing gerelateerde strategieën.

Bovendien heeft dit soort marketing een zekere mate van flexibiliteit. Een PPC-campagne of een SEO-campagne zijn geen statische marketingcampagnes, maar zijn dynamisch en u kunt ze gemakkelijk aanpassen aan de huidige trends.

Deze verschillende aspecten dragen bij tot een hogere conversie, bijvoorbeeld om dichter bij de klant te staan op zijn hele kooptraject. Uw inspanningen op deze aspecten worden onmiddellijk gecompenseerd, u verspilt geen tijd en inspanningen aan iets dat niet leidt tot een hoger conversiepotentieel.

Wat voor soort bedrijf u ook heeft, digitale marketing is toegankelijk voor iedereen, maar er zijn vaardigheden en ervaring in het veld voor nodig om een goede digitale marketingcampagne uit te voeren. Bureaus kunnen u helpen op de weg naar succes bij het creëren van goede digitale marketingstrategieën die u in uw structuur kunt implementeren, meten en opvolgen.

Wat doet een digitaal marketingbureau ?

Een digitaal marketingbureau begint met het analyseren van uw bedrijfsomgeving en uw bedrijf op zich. Zodra het bureau dat heeft gedaan, zal het de digitale marketingstrategie bepalen. De strategie zal gebaseerd zijn op de persona van de ideale klant, geïdentificeerd door het bedrijf. Om de juiste klant aan te trekken creëert u uw strategie op basis van de klant waarop u zich wilt richten. Bovendien identificeert u de doelstellingen die u wilt bereiken via uw digitale marketingcampagne.

Vervolgens gaan de bureaus verder met het identificeren van uw bestaande marketingstrategieën met betrekking tot earned media, owned media en paid media. Verdiende media verwijst naar de gratis publiciteit die u uit media haalt, waar u geen greep op heeft. Een bureau gaat dan verder met het identificeren van uw eigen media die in de vorm van een website, een blog, social media profielen en nog meer vormen kunnen voorkomen. Tot slot analyseren ze de betaalde mediastrategieën die je hebt geïmplementeerd om in lijn te blijven met de algemene marketingstrategie. Zodra ze deze strategieën hebben geïdentificeerd, zullen ze een audit maken van de prestaties van elk van deze media.

Op basis van de verkregen resultaten stelt een bureau een digitaal marketingplan op. Dit plan zal in lijn zijn met uw reeds geïmplementeerde marketingstrategieën. Dit plan wordt op zo’n manier gerealiseerd dat het uw conversieratio verhoogt door het identificeren van opportuniteiten op deze verschillende media.

Als u uw digitale marketingstrategie wilt herdefiniëren of als u op zoek bent naar een nieuwe marketingstrategie in uw bedrijf, neem dan een kijkje op ons sortlistplatform.

Hoe kan sortlist u helpen bij de selectie van een expert in digitale marketing ?

Sortlist heeft een groot aantal digitale strategie bedrijven die gevestigd zijn in Antwerpen. Deze bureaus zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van uw digitale marketingstrategie om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Wij helpen u om contact op te nemen met het bureau dat het beste past bij uw bedrijfsmodel om de best mogelijke campagne te ontwikkelen. Wij werken met digitale strategie specialisten die uw bedrijf in staat zullen stellen om te voldoen aan de eisen van de markt.

Wij hebben het perfecte bureau in Antwerpen op sortlist!

Octobre 23, 2019
Lynn Van Wilderode holding a testimonial
Ik ben altijd zeer tevreden geweest met Sortlist, vanaf het eerste contact tot aan het afsluiten van het project, toen ze mij gekoppeld hebben aan een zeer professioneel bureau. Dikke pluim!
Lynn Van Wilderode

Lynn Van Wilderode

Directeur van Primrose Real Estate

WwfBayerUnileverKpmgCoca colaLinkedinSony musicAudiWabcoMtvMondelez

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.

Guide
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 243 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65243