search
De 10 beste Digitale Strategie Bureaus in Antwerpen (2020) 173 marketingbureaus
Homearrow_forwardVlaanderenarrow_forwardAntwerpen

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar bureaus in jouw branche.

Zet mijn marketingbureau op de lijst

Some works that might inspire you

Een mooie selectie nieuwste creaties van onze marketingbureaus

Advertenties en webdesign voor beveiligingsbedrijf
Advertenties en webdesign voor beveiligingsbedrijfDoor MotionmillTechnology Hardware & Equipment
arrow_forward
Amplifon "hear for life"
Amplifon "hear for life"Door Mia InteractiveConsumer Electronics
arrow_forward
Playmobil Referral Marketing Campaign
Playmobil Referral Marketing CampaignDoor The Growth Revolution- Innovative Marketing Consulting AgencySpeelgoed
arrow_forward
Badminton Vlaanderen - Social Media Strategy
Badminton Vlaanderen - Social Media StrategyDoor WE LIKE YOUOverheid
arrow_forward
Belgium's Leading Growth Conference
Belgium's Leading Growth ConferenceDoor The Growth Revolution- Innovative Marketing Consulting AgencyMarketing & Reclame
arrow_forward
BelOrta - Social Media Management
BelOrta - Social Media ManagementDoor WE LIKE YOUVoedsel
arrow_forward

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

BoschInbevUnicefWwfSony musicBridgestoneHasbroZespriFordBayerBbc

Lanceer vandaag uw Digital Strategy project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

Wat zijn de voordelen van digitale marketing ?

Online marketing heeft voordelen met betrekking tot een betere marketingprestatie van uw bedrijfsdoelstellingen. U krijgt meer leads, betere leads en kan indien nodig de resultaten meten om uw marketingstrategie aan te kunnen passen.

Traditionele marketing vraagt veel investeringen van uw bedrijf bijvoorbeeld voor tv-reclame, radiospots, gedrukte reclame en nog veel meer. Digitale marketing is kosteneffectief omdat u minder geld uitgeeft om een marketingcampagne uit te voeren en het aantal potentiële leads hoger ligt. Het is toegankelijk voor iedereen, omdat u zelf in een PPC-reclame beslist over het toe te wijzen budget en het budget kan vrij laag of hoog zijn, afhankelijk van uw inspanningen. Bovendien kost SEO, content marketing of een ander type van digitale marketing je alleen maar tijd maar je moet over de vaardigheden beschikken.

Tools zoals Analytics maakt digitale marketing meetbaar in de tijd. U kunt de impact van uw digitale marketinginspanningen meten en beslissen over hoe u uw marketingcampagne opstelt. Bovendien beschikt online marketing over betere technieken om zich tot de juiste doelgroep te kunnen richten. Door het gebruik van Facebook-advertenties of PPC-advertenties bereikt u het juiste publiek op basis van de persona's die u heeft aangemaakt. In search engine advertising maakt het gebruik van persona's het mogelijk om de ideale klant te bereiken.

In traditionele marketing bent u slechts in staat om een deel van het kooptraject te beïnvloeden, online marketing kan de klant onderweg helpen vaneen het begin. Dit betekent dat u een betere controle heeft over de klantervaring van uw merk, u kunt ervoor kiezen om met name technieken van digitale marketing te gebruiken. Uw merkreputatie wordt meer zichtbaar, maar ook gemakkelijker beheerd door het gebruik van social media strategieën, content marketing strategieën of andere digitale marketing gerelateerde strategieën.

Bovendien heeft dit soort marketing een zekere mate van flexibiliteit. Een PPC-campagne of een SEO-campagne zijn geen statische marketingcampagnes, maar zijn dynamisch en u kunt ze gemakkelijk aanpassen aan de huidige trends.

Deze verschillende aspecten dragen bij tot een hogere conversie, bijvoorbeeld om dichter bij de klant te staan op zijn hele kooptraject. Uw inspanningen op deze aspecten worden onmiddellijk gecompenseerd, u verspilt geen tijd en inspanningen aan iets dat niet leidt tot een hoger conversiepotentieel.

Wat voor soort bedrijf u ook heeft, digitale marketing is toegankelijk voor iedereen, maar er zijn vaardigheden en ervaring in het veld voor nodig om een goede digitale marketingcampagne uit te voeren. Bureaus kunnen u helpen op de weg naar succes bij het creëren van goede digitale marketingstrategieën die u in uw structuur kunt implementeren, meten en opvolgen.

Wat doet een digitaal marketingbureau ?

Een digitaal marketingbureau begint met het analyseren van uw bedrijfsomgeving en uw bedrijf op zich. Zodra het bureau dat heeft gedaan, zal het de digitale marketingstrategie bepalen. De strategie zal gebaseerd zijn op de persona van de ideale klant, geïdentificeerd door het bedrijf. Om de juiste klant aan te trekken creëert u uw strategie op basis van de klant waarop u zich wilt richten. Bovendien identificeert u de doelstellingen die u wilt bereiken via uw digitale marketingcampagne.

Vervolgens gaan de bureaus verder met het identificeren van uw bestaande marketingstrategieën met betrekking tot earned media, owned media en paid media. Verdiende media verwijst naar de gratis publiciteit die u uit media haalt, waar u geen greep op heeft. Een bureau gaat dan verder met het identificeren van uw eigen media die in de vorm van een website, een blog, social media profielen en nog meer vormen kunnen voorkomen. Tot slot analyseren ze de betaalde mediastrategieën die je hebt geïmplementeerd om in lijn te blijven met de algemene marketingstrategie. Zodra ze deze strategieën hebben geïdentificeerd, zullen ze een audit maken van de prestaties van elk van deze media.

Op basis van de verkregen resultaten stelt een bureau een digitaal marketingplan op. Dit plan zal in lijn zijn met uw reeds geïmplementeerde marketingstrategieën. Dit plan wordt op zo’n manier gerealiseerd dat het uw conversieratio verhoogt door het identificeren van opportuniteiten op deze verschillende media.

Als u uw digitale marketingstrategie wilt herdefiniëren of als u op zoek bent naar een nieuwe marketingstrategie in uw bedrijf, neem dan een kijkje op ons sortlistplatform.

Hoe kan sortlist u helpen bij de selectie van een expert in digitale marketing ?

Sortlist heeft een groot aantal digitale strategie bedrijven die gevestigd zijn in Antwerpen. Deze bureaus zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van uw digitale marketingstrategie om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Wij helpen u om contact op te nemen met het bureau dat het beste past bij uw bedrijfsmodel om de best mogelijke campagne te ontwikkelen. Wij werken met digitale strategie specialisten die uw bedrijf in staat zullen stellen om te voldoen aan de eisen van de markt.

Wij hebben het perfecte bureau in Antwerpen op sortlist!

Octobre 23, 2019
Jean MinneCEO bij Composil Europe

Ik plaatste een project op Sortlist met een overzicht van mijn behoeften. Binnen de twee dagen namen vier bureaus contact met me op om zich voor te stellen. Ze ...

Lees meer
Jean Minne bespreekt ervaringen
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 305 beoordelingenTrustpilot
Het verhaal van Sortlist

Met geweldige partners komt geweldige bedrijfsvoering

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.