Beste Digitale Strategie Bureaus in Antwerpen160 agencies
Sorteren:Op gesponsord

Aanbieders schrijven zich in voor een lidmaatschap om binnen onze lijst geplaatst te worden. De optie 'Op gesponsord' sorteert de lijst op deze lidmaatschappen, van hoog naar laag. Aanbieders die betalen voor plaatsingen kunnen worden geïdentificeerd door het SL blauw vlag op hun listing card.

Op het aantal klantbeoordelingen

Op basis van het aantal recensies sorteren, van meeste tot minste.

Op het aantal projecten

Sorteren op het aantal werken, de meeste tot de minste.

Op teamgrootte

Op basis van het aantal teamleden sorteren, van meeste tot minste.

Op rating

Sorteren op rating, van hoog naar laag.

HomeDigital StrategyDigitale Strategie Bureaus in BelgiëDigitale Strategie Bureaus in Antwerpen

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar agencies in jouw sector.

Zet mijn agency op de lijst

Wat zijn de voordelen van digitale marketing ?

Online marketing heeft voordelen met betrekking tot een betere marketingprestatie van uw bedrijfsdoelstellingen. U krijgt meer leads, betere leads en kan indien nodig de resultaten meten om uw marketingstrategie aan te kunnen passen.

Traditionele marketing vraagt veel investeringen van uw bedrijf bijvoorbeeld voor tv-reclame, radiospots, gedrukte reclame en nog veel meer. Digitale marketing is kosteneffectief omdat u minder geld uitgeeft om een marketingcampagne uit te voeren en het aantal potentiële leads hoger ligt. Het is toegankelijk voor iedereen, omdat u zelf in een PPC-reclame beslist over het toe te wijzen budget en het budget kan vrij laag of hoog zijn, afhankelijk van uw inspanningen. Bovendien kost SEO, content marketing of een ander type van digitale marketing je alleen maar tijd maar je moet over de vaardigheden beschikken.

Tools zoals Analytics maakt digitale marketing meetbaar in de tijd. U kunt de impact van uw digitale marketinginspanningen meten en beslissen over hoe u uw marketingcampagne opstelt. Bovendien beschikt online marketing over betere technieken om zich tot de juiste doelgroep te kunnen richten. Door het gebruik van Facebook-advertenties of PPC-advertenties bereikt u het juiste publiek op basis van de persona's die u heeft aangemaakt. In search engine advertising maakt het gebruik van persona's het mogelijk om de ideale klant te bereiken.

In traditionele marketing bent u slechts in staat om een deel van het kooptraject te beïnvloeden, online marketing kan de klant onderweg helpen vaneen het begin. Dit betekent dat u een betere controle heeft over de klantervaring van uw merk, u kunt ervoor kiezen om met name technieken van digitale marketing te gebruiken. Uw merkreputatie wordt meer zichtbaar, maar ook gemakkelijker beheerd door het gebruik van social media strategieën, content marketing strategieën of andere digitale marketing gerelateerde strategieën.

Bovendien heeft dit soort marketing een zekere mate van flexibiliteit. Een PPC-campagne of een SEO-campagne zijn geen statische marketingcampagnes, maar zijn dynamisch en u kunt ze gemakkelijk aanpassen aan de huidige trends.

Deze verschillende aspecten dragen bij tot een hogere conversie, bijvoorbeeld om dichter bij de klant te staan op zijn hele kooptraject. Uw inspanningen op deze aspecten worden onmiddellijk gecompenseerd, u verspilt geen tijd en inspanningen aan iets dat niet leidt tot een hoger conversiepotentieel.

Wat voor soort bedrijf u ook heeft, digitale marketing is toegankelijk voor iedereen, maar er zijn vaardigheden en ervaring in het veld voor nodig om een goede digitale marketingcampagne uit te voeren. Bureaus kunnen u helpen op de weg naar succes bij het creëren van goede digitale marketingstrategieën die u in uw structuur kunt implementeren, meten en opvolgen.

Enkele zaken die je zullen inspireren

Een mooie selectie van het laatste werk van onze marketingbureaus

Tomorrowland
TomorrowlandDoor Novicom Marketing Group®Entertainment & Events
Duizenden leads voor een duur en complex product!
Duizenden leads voor een duur en complex product!Door deBottomLineBouw
Hoe een CRM-platform kiezen
Hoe een CRM-platform kiezenDoor deBottomLineVoedsel
Levi's: Boosting sales through CRM
Levi's: Boosting sales through CRMDoor deBottomLineKleding & Accessoires
De eerste online verkochte auto in België!
De eerste online verkochte auto in België!Door deBottomLineAuto
Badminton Vlaanderen - Social Media Strategy
Badminton Vlaanderen - Social Media StrategyDoor WE LIKE YOUOverheid

Veel gestelde vragen

Wat doet een digitaal marketingbureau ?

Een digitaal marketingbureau begint met het analyseren van uw bedrijfsomgeving en uw bedrijf op zich. Zodra het bureau dat heeft gedaan, zal het de digitale marketingstrategie bepalen. De strategie zal gebaseerd zijn op de persona van de ideale klant, geïdentificeerd door het bedrijf. Om de juiste klant aan te trekken creëert u uw strategie op basis van de klant waarop u zich wilt richten. Bovendien identificeert u de doelstellingen die u wilt bereiken via uw digitale marketingcampagne.

Vervolgens gaan de bureaus verder met het identificeren van uw bestaande marketingstrategieën met betrekking tot earned media, owned media en paid media. Verdiende media verwijst naar de gratis publiciteit die u uit media haalt, waar u geen greep op heeft. Een bureau gaat dan verder met het identificeren van uw eigen media die in de vorm van een website, een blog, social media profielen en nog meer vormen kunnen voorkomen. Tot slot analyseren ze de betaalde mediastrategieën die je hebt geïmplementeerd om in lijn te blijven met de algemene marketingstrategie. Zodra ze deze strategieën hebben geïdentificeerd, zullen ze een audit maken van de prestaties van elk van deze media.

Op basis van de verkregen resultaten stelt een bureau een digitaal marketingplan op. Dit plan zal in lijn zijn met uw reeds geïmplementeerde marketingstrategieën. Dit plan wordt op zo'n manier gerealiseerd dat het uw conversieratio verhoogt door het identificeren van opportuniteiten op deze verschillende media.

Als u uw digitale marketingstrategie wilt herdefiniëren of als u op zoek bent naar een nieuwe marketingstrategie in uw bedrijf, neem dan een kijkje op ons sortlistplatform.

Hoe kan sortlist u helpen bij de selectie van een expert in digitale marketing ?

Sortlist heeft een groot aantal digitale strategie bedrijven die gevestigd zijn in Antwerpen. Deze bureaus zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van uw digitale marketingstrategie om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Wij helpen u om contact op te nemen met het bureau dat het beste past bij uw bedrijfsmodel om de best mogelijke campagne te ontwikkelen. Wij werken met digitale strategie specialisten die uw bedrijf in staat zullen stellen om te voldoen aan de eisen van de markt.

Wij hebben het perfecte bureau in Antwerpen op sortlist!

Damien ThayseMarketing Technologist bij Softscale

Als ik Sortlist aan vrienden of klanten zou moeten aanraden, dan zou ik zeggen dat het vooral tijdbesparend is. Twee dagen na het doorsturen van mijn project op...

Lees meer
Damien Thayse bespreekt ervaringen
Uitstekend
Gebaseerd op 406 recensiesTrustpilot