Ons agentschap is geselecteerd in de top 43y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


ZIGT MEDIA cover
ZIGT MEDIA logo

ZIGT MEDIA Zaventem, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

ZIGT is een full service mediabureau met vestigingen in België en Nederland. De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door mediastrategie, -planning en inkoop van alle mogelijke media (TV, radio, print, out-of-home en internet). Effectiviteit staat hierbij voorop. Daarnaast hebben wij een aantal gespecialiseerde afdelingen met een eigen dienstverlening:

ZIGT Digitaal, waar alle online en mobile expertise binnen ZIGT is geclusterd. Van display tot social en van search tot e-commerce. ZIGT Research & Insights, waar op maat klantonderzoeken worden verricht, als ook analyses met behulp van diverse bestaande onderzoeken. ZIGT Studio, waar bestaande reclameconcepten worden omgevormd tot bruikbare materialen als banners, advertenties, websites, posters en POS materiaal.

ZIGT België bestaat sinds 2011 en heeft direct vanaf dat moment een unieke positie in de markt ingenomen. Het fundament van ZIGT is volledige transparantie, zowel financieel als qua kennis. Dit betekent dat alle (zowel zichtbare als onzichtbare) financiële voordelen die er bij de inkoop van media behaald worden voor de volle 100% ten goede komen aan onze klanten en dat wij onze klanten net zo slim willen maken op mediagebied als wij zelf zijn.

Onze remuneratie is consultancy based, wij worden betaald voor de toegevoegde waarde die we leveren. Naast het feit dat alle inkoopvoordelen volledig ten gunste komen aan onze klanten, biedt onze transparante werkwijze ook de garantie op een objectieve mediastrategie en planning op basis van effectiviteit. Verschillen tussen bruto en netto tarieven zijn in de mediawereld vaak heel groot, maar nimmer een reden om  wel of geen gebruik te maken van deze media.


Naast de garantie van een objectief advies zijn onze klanten vaak goedkoper uit dan bij andere mediabureaus, maar dit verdient vaak iets meer uitleg en een eerlijke vergelijking. Deze vergelijking maken wij graag indien gewenst!

Onze werkwijze levert in de praktijk nóg meer op: een vertrouwensrelatie. Binnen de samenwerking met onze klanten is er ruimte voor het delen van informatie en data die belangrijk zijn om onze adviezen aan te scherpen en de media-inspanningen van morgen beter te laten renderen.


Benelux georiënteerde, nationale, regionale en lokale merken, structureel of op campagnebasis, volledige ondersteuning of op deeltrajecten, rechtstreeks of via reclame agentschappen. Wij zijn on demand in te huren voor elk mogelijk mediavraagstuk en er is nooit een verplichting om het volledige mediatraject bij ons neer te leggen of een contract met ons af te sluiten. Laat ons onze toegevoegde waarde maar bewijzen!

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

4 diensten aangeboden door ZIGT MEDIA

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  In deze fase worden marketing- of communicatiedoelstellingen vertaald naar mediadoelstellingen of campagne KPI’s en wordt er een mediadoelgroep bepaald die optimaal aansluit bij de marketing- of communicatiedoelgroep. De markt, het concurrentieveld, gedragingen van de doelgroep op zowel media- als merkgebied worden in kaart gebracht alsmede de krachten van de diverse mediumtypen, waarbij ZIGT zorgt voor marktdata, relevante (doelgroep)inzichten en benchmarks. Uit deze analyse volgt een mediumtypekeuze. Er wordt een advies uitgebracht over welke paid, owned en earned media in staat zijn om de doelstellingen van het merk zo kostenefficiënt mogelijk te realiseren. Hierbij wordt een optimale afstemming gezocht tussen de verschillende middelen en het communicatieconcept. Ook wordt er een timingsstrategie bepaald, waarbij onder andere wordt gekeken naar seizoensinvloeden van mediakosten om tot optimaal rendement te komen.
  Project in Media Planning (1)
  Lancering Eindhoven Airport in Vlaanderen - Media Planning
  Klant in Media Planning (1)
  Eindhoven AirportLuchtvaart en ruimtevaart | international

  Meer informatie over Media Planning


 • Beschrijving
  ZIGT Digitaal is de afdeling binnen ZIGT waar alle online expertise bij elkaar komt. Voor elke online discipline heeft ZIGT eigen specialisten in huis die zorgen voor een geïntegreerd advies met argumenten en een heldere uitleg over de rol van de verschillende online mogelijkheden binnen uw mediaplan. We beseffen immers als geen ander dat geen enkele doelgroep alleen online actief is en daarom wordt er continu gezocht naar synergiekansen tussen online en offline middelen. En dit loont! Paid, owned en earned media – online en offline – worden optimaal op elkaar afgestemd om uw doelstellingen zo efficiënt mogelijk te realiseren. Dienstverlening Vertalen van uw doelstellingen naar KPI’s Online mediastrategie, -planning en inkoop Meetplan en trafficken van de campagne Continue Monitoring en optimalisatie Analyse en data-interpretatie Rapportage en evaluatie Productie van online materiaal Maken van websites of actiepagina’s Workshops en kennissessies Online Specialismen Bannering, Rich media, Online Video Advertising Real Time Bidding (RTB), Automated Trading Mobile Marketing Native Advertising en Contentintegratie Adverteren op zoekmachines als Google (SEA) Social Media Strategie, Social Media Advertising E-commerce Google Analytics Alle bovenvermelde diensten van ZIGT zijn modulair af te nemen en remuneratie is op basis van urenbegrotingen. Op deze manier bent u tot niets verplicht en betaalt u alleen voor onze toegevoegde waarde.

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Branding & Positionering
  Project in Branding & Positionering (1)
  Lancering Eindhoven Airport in Vlaanderen - Branding & Positionering
  Klant in Branding & Positionering (1)
  Eindhoven AirportLuchtvaart en ruimtevaart | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Online Advertising

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag ZIGT MEDIA om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

1 project uitgevoerd door ZIGT MEDIA

Lancering Eindhoven Airport in Vlaanderen
Lancering Eindhoven Airport in Vlaanderen

Project gemaakt voor Eindhoven Airport in de Luchtvaart en ruimtevaart industrie voor een B2C publiek in 2016.A case we are proud of, is the strategy we set out for our client “Eindhoven Airport”, who has the ambition to attract a part of the Belgian population.

Branding & PositioneringMedia PlanningReclame
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag ZIGT MEDIA om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

20 leden in ZIGT MEDIA's team

ZIGT MEDIA cover
Neem gemakkelijk contact op met ZIGT MEDIA's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

ZIGT MEDIA was toegewezen 1 keer

EFFIE Award - Lidl2016-03-31

Reviews

Nog geen review voor ZIGT MEDIA


Contact

Contact gegevens van ZIGT MEDIA


Details • HoofdkantoorIkaroslaan, 1930 Zaventem, Belgium

 • Brussels, Belgium