Ons agentschap is geselecteerd in de top 26y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


Yellowshape cover
Yellowshape logo

Yellowshape Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

We believe that SMEs are the heart of our society. Today, however, the internet presents major challenges for the average company. The digital economy is no longer on its way, but already here.

Our mission? Turning these challenges into opportunities. That is why we want to make our digital knowledge available, affordable and result-oriented for your company.

--

We geloven dat kmo’s het hart van onze samenleving zijn. Vandaag zet het internet het gemiddelde bedrijf echter voor grote uitdagingen. De digitale economie is niet langer op komst, maar reeds hier.

Onze missie? Deze uitdagingen omzetten in opportuniteiten. Daarom willen we onze digitale kennis beschikbaar, betaalbaar en resultaatgericht maken voor jouw bedrijf.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Yellowshape

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Hoog scoren in Google door SEO optimalisatie? Mensen zoeken niet op altijd uw bedrijfsnaam, ze zoeken ook rechtstreeks naar de producten of diensten die u aanbiedt. U weet even goed als ons dat niemand echt de moeite doet om verder dan eerste pagina te zoeken voor de informatie die ze nodig hebben. Dus hoe hoger uw website zichtbaar is in de zoekmachines, hoe meer bezoekers op uw website. Zo trekt u dus ook bezoekers aan die uw bedrijf nog niet kenden maar wel op zoek zijn naar de diensten of producten ervan. Wanneer u samenwerkt met Yellowshape als SEO bedrijf heeft u niet alleen ervaren seo consultants maar ook online media experts.
  Skills in SEO (5)
  ZoekmachineoptimalisatieLocal SEOSEOSEO AuditSEO Strategy
  Projecten in SEO (3)
  Webdesign & SEO - SEO
  Branding, Webdesign, SEO & Adwords - SEO
  Website & Lead generation - SEO
  Klanten in SEO (3)
  Krediet@dviesBanken & financiële instellingen | regional
  Taste UpLandbouw | national
  Nieuw dak in 24 uurBouw | regional

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Een knappe website laten maken die bezoekers omzet in klanten? Bij Yellowshape bouwen we eye-catching websites op maat van uw bedrijf. We focussen ons hierbij op uw sector en de doelgroep die u wenst te bereiken. In combinatie met een hoge positie in de zoekmachines zorgt dit ervoor dat u niet alleen een website heeft die knap is, maar die ook resultaten levert. Een website laten maken door Yellowshape is kiezen voor een ervaren team van webdesigners en online marketing experts.
  Skills in Website Creatie (4)
  Website DevelopmentWeb Design & Development ServiceResponsive Web DesignProfessional Websites
  Projecten in Website Creatie (4)
  Webdesign & SEO - Website Creatie
  Branding, Webdesign, SEO & Adwords - Website Creatie
  Website & Lead generation - Website Creatie
  Design en Creatie Webapplicatie Beerens Group - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (4)
  Krediet@dviesBanken & financiële instellingen | regional
  Beerens GroupAuto | national
  Taste UpLandbouw | national
  Nieuw dak in 24 uurBouw | regional

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Yellowshape om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Yellowshape

Webdesign & SEO
Webdesign & SEO

Project gemaakt voor Taste Up in de Landbouw industrie voor een B2B publiek. Taste Up verpakt en levert verse kruiden, pepers en salades. De jonge zaakvoerders zijn gedreven door innovatie en breiden hun assortiment voortdurend uit. Hun producten komen uit eigen serres, maar ze werken eveneens samen met kwalitatieve tuinen in het buitenland.

OntwerpSEOWebsite Creatie
Meer lezen
Branding, Webdesign, SEO & Adwords
Branding, Webdesign, SEO & Adwords

Project gemaakt voor Nieuw dak in 24 uur in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek.Nieuw dak in 24 uur bvba is de grootste plaatser van overzetdaken in Vlaanderen. Het familiebedrijf installeert vakkundig een kwalitatief nieuw dak met lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij een gloednieuwe website, een toppositie in Google en een effectieve SEA-campagne is het aantal conversies gestegen met maar liefst 400 procent.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+4
Meer lezen
Website & Lead generation
Website & Lead generation

Project gemaakt voor Krediet@dvies in de Banken & financiële instellingen industrie voor een B2C publiek.Krediet@dvies is er voor iedereen die op zoek is naar een woninglening, zakelijke lening of persoonlijke lening. De medewerkers hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak. Een gesprek van mens tot mens. En dat willen ze ook uitstralen op hun website en in hun online marketing.Het was aan ons om hun breed aanbod van leningen overzichtelijk en in klare taal weer te geven in de website, zodat hun bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken. In onze Yes-workshop onderzochten we bovendien welke digitale marketingopportuniteiten Krediet@dvies heeft.

Branding & PositioneringCopywritingDigital Strategy+4
Meer lezen
Design en Creatie Webapplicatie Beerens Group
Design en Creatie Webapplicatie Beerens Group

Project gemaakt voor Beerens Group in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek.Beerens verkoopt tweedehandswagens, nieuwe wagens via officiële concessies en exclusieve oldtimers. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in automotive-services. Denk maar aan remarketing, transport, stockage, PDI-carrosserie, verhuur, leasing, trading en fleetservices.Beerens bestaat al meer dan 20 jaar. En heeft dus met trots een uitgebreid netwerk opgebouwd. Door deze jarenlange ervaring in de sector is Beerens een referentie. Het bedrijf blijft streven naar perfectie en groei op internationaal niveau. En ja, daar helpen we hen graag mee.

Content StrategyE-commerceOntwerp+2
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Yellowshape om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

10 leden in Yellowshape's team

Yellowshape cover
Neem gemakkelijk contact op met Yellowshape's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Yellowshape heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Yellowshape


Contact

Contact gegevens van Yellowshape


Details


 • HoofdkantoorMiddelmolenlaan 175, 2100 Antwerpen, Belgium