Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig
WebKrunch logo

WebKrunch

starstarstarstarstar
(2) reviews)Contact WebKrunch

Certificaties van WebKrunch

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van WebKrunch

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right
WebKrunch locatie

Talen gesproken door WebKrunch

NederlandsEngels

Diensten (2) aangeboden door WebKrunch

Contactgegevens voor WebKrunch

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right
WebKrunch

WebKrunch

BelgiëLier

Over ons WebKrunch

Zet úw onderneming op de kaart met online marketing door WebKrunch.

WebKrunch in Antwerpen & Lier is uw full service bureau voor online marketing. Wij verzorgen alles – van een gebruiksvriendelijke website of webshop tot slimme online advertentiecampagnes. Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media? WebKrunch zorgt ervoor dat uw digitale strategie een instant succes wordt.

Webdesign
WebKrunch ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke en commercieel overtuigende websites en webshops voor KMO’s. Spring in het oog en win meer klanten met slim webdesign.

Social media
Vergeet lege posts op een wall die niemand bekijkt. Voer een prikkelend gesprek met uw klanten en prospects, waardoor ze niet anders kúnnen dan liken en sharen.

SEO (zoekmachineoptimalisatie)
Stuw uw onderneming naar de top van de zoekresultaten. Geef uw concurrenten het nakijken en plaats uzelf op nummer één in Google. Hoe? Met doeltreffende SEO van WebKrunch.

Google Ads
De Google Ads-campagnes die WebKrunch voor u opzet, halen uw doelen moeiteloos – zonder uw budget te kelderen. Resultaat: gevoelig meer websitebezoekers, offerteaanvragen én omzet.

Projecten (2) door WebKrunch

Website op maat
Website op maataugustus 2018
keyboard_arrow_right
Zoekmachineoptimalisatie
Zoekmachineoptimalisatieaugustus 2018
keyboard_arrow_right

Diensten (2) aangeboden door WebKrunch

Website Creatie

Webdesign door WebKrunch, een investering die blijft renderen Uw klant heeft geen geduld. Duurt het te lang voor hij de informatie vindt waar hij naar zoekt? Of laadt uw website zo traag dat uw bezoeker 10 seconden naar een wit scherm staart? Weg is-ie! En u hebt een mogelijke klant verloren, aan de concurrent met een gebruiksvriendelijke, snelle website.

Social media

Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn krachtige kanalen voor de promotie van uw diensten – als u het juist aanpakt, tenminste. Want alle ervaringen – positief én negatief – worden vlot gedeeld via sociale media. Het geeft u de unieke mogelijkheid om te luisteren. Ideeën te ontvangen. Feedback te krijgen én te geven over uw onderneming. En om uw bedrijf aan de buitenwereld te presenteren op een slimme, menselijke manier. Bent u er klaar voor om écht in gesprek te gaan met uw doelpubliek?

Reviews (2) gegeven aan WebKrunch

starstarstarstarstar

5/5

Olivier Verbergt  11 maanden geleden

Online Reputation Builders

starstarstarstarstar

5/5

Ik kwam aankloppen bij Jan van WebKrunch met een idee... het oppoetsen van mensen hun online reputatie. Een niche waar ik me doorheen de jaren in gespecialiseerd heb. Een overzichtelijke en vooral converterende website was wat ik nodig had. Jan analyseerde de zoekresultaten in Google en ging aan de slag. Het resultaat was een frisse website die me binnen de maand verschillende offerteaanvragen opgeleverd heeft. Van die offerteaanvragen zijn er na de eerste maand twee effectief met mij in zee gegaan. Hierdoor had ik de kostprijs van de website er al zo goed als uit. Zoals je kan lezen... ik ben een WebKrunch fan en pen dan ook met veel graagte deze recensie neer. Keep it up Jan & Alain!

Rob Swolfs  11 maanden geleden

De Woordnatie bvba

starstarstarstarstar

5/5

WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. Op voorhand heb ik een offerte ontvangen voor het totale project. En dat is ook de prijs die ik op de eindfactuur betaald heb. Simpelweg volledig correct. Op e-mails kreeg ik altijd snel reactie en de timeframe werd gehaald. Vijf sterren, die deel ik niet vaak uit. Alleen als een bedrijf het echt waard is. En geloof me, dat is hier het geval.