WebKrunch

Bureau expert in Website Creatie, Social media

Profiel geverifieerd door zijn eigenaarContact WebKrunch
WebKrunch
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(2) reviews)Contact WebKrunch

Zet úw onderneming op de kaart met online marketing door WebKrunch.

WebKrunch in Antwerpen & Lier is uw full service bureau voor online marketing. Wij verzorgen alles – van een gebruiksvriendelijke website of webshop tot slimme online advertentiecampagnes. Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media? WebKrunch zorgt ervoor dat uw digitale strategie een instant succes wordt.

Webdesign
WebKrunch ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke en commercieel overtuigende websites en webshops voor KMO’s. Spring in het oog en win meer klanten met slim webdesign.

Social media
Vergeet lege posts op een wall die niemand bekijkt. Voer een prikkelend gesprek met uw klanten en prospects, waardoor ze niet anders kúnnen dan liken en sharen.

SEO (zoekmachineoptimalisatie)
Stuw uw onderneming naar de top van de zoekresultaten. Geef uw concurrenten het nakijken en plaats uzelf op nummer één in Google. Hoe? Met doeltreffende SEO van WebKrunch.

Google Ads
De Google Ads-campagnes die WebKrunch voor u opzet, halen uw doelen moeiteloos – zonder uw budget te kelderen. Resultaat: gevoelig meer websitebezoekers, offerteaanvragen én omzet.

Awards & Nominations (1)

stars
Google certificering2018

Digitaal atelier

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(2) reviews)Contact WebKrunch

Certifications

Profile verified by its owner

Locatie

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right

Talen

nlen

Diensten

Contactgegevens

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right

Sociale media

Facebookkeyboard_arrow_rightTwitterkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_rightYouTubekeyboard_arrow_rightPinterestkeyboard_arrow_right

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Website Creatie
  • Webdesign door WebKrunch, een investering die blijft renderen Uw klant heeft geen geduld. Duurt het te lang voor hij de informatie vindt waar hij naar zoekt? Of laadt uw website zo traag dat uw bezoeker 10 seconden naar een wit scherm staart? Weg is-ie! En u hebt een mogelijke klant verloren, aan de concurrent met een gebruiksvriendelijke, snelle website.
Vraag info aan
Social media
  • Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn krachtige kanalen voor de promotie van uw diensten – als u het juist aanpakt, tenminste. Want alle ervaringen – positief én negatief – worden vlot gedeeld via sociale media. Het geeft u de unieke mogelijkheid om te luisteren. Ideeën te ontvangen. Feedback te krijgen én te geven over uw onderneming. En om uw bedrijf aan de buitenwereld te presenteren op een slimme, menselijke manier. Bent u er klaar voor om écht in gesprek te gaan met uw doelpubliek?
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact WebKrunch

Informatie over het bureau

2

Diensten

2

Reviews

2

Projecten

5

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
2 werk geüpload
Website op maat

Website op maat

augustus 2018
augustus 2018

Website op maat

Xenius levert maatwerk aan z’n klanten. Dus verwachtten ze voor de bouw van hun nieuwe website niets minder.

Steve Vos, de zaakvoerder van Xenius, klopte bij ons aan met hoge verwachtingen. Hij wilde niet alleen maximaal resultaat op het gebied van creatieve vormgeving. Ook de technische functionaliteiten moesten helemaal juist zitten. Maar vooral: de website moest ook dienst doen als commerciële online ruggengraat voor het bedrijf.

Website Creatie
Copywriting
SEO
Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie

augustus 2018
augustus 2018

Zoekmachineoptimalisatie

De massage website van zaakvoerder Kim; Masumi hoger doen scoren in Google.

SEO

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

2 review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Olivier Verbergt  9 maanden geleden

Zaakvoerder bij Online Reputation Builders

Ik kwam aankloppen bij Jan van WebKrunch met een idee... het oppoetsen van mensen hun online reputatie. Een niche waar ik me doorheen de jaren in gespecialiseerd heb. Een overzichtelijke en vooral converterende website was wat ik nodig had. Jan analyseerde de zoekresultaten in Google en ging aan de slag. Het resultaat was een frisse website die me binnen de maand verschillende offerteaanvragen opgeleverd heeft. Van die offerteaanvragen zijn er na de eerste maand twee effectief met mij in zee gegaan. Hierdoor had ik de kostprijs van de website er al zo goed als uit. Zoals je kan lezen... ik ben een WebKrunch fan en pen dan ook met veel graagte deze recensie neer. Keep it up Jan & Alain!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Rob Swolfs  9 maanden geleden

Zaakvoerder bij De Woordnatie bvba

WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. Op voorhand heb ik een offerte ontvangen voor het totale project. En dat is ook de prijs die ik op de eindfactuur betaald heb. Simpelweg volledig correct. Op e-mails kreeg ik altijd snel reactie en de timeframe werd gehaald. Vijf sterren, die deel ik niet vaak uit. Alleen als een bedrijf het echt waard is. En geloof me, dat is hier het geval.

add_circle_outlineVoeg een nieuwe review toe

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.