WebKrunch (+ reviews) | Sortlist

WebKrunch cover
WebKrunch logo

WebKrunch Lier, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Zet úw onderneming op de kaart met online marketing door WebKrunch. WebKrunch in Antwerpen & Lier is uw full service bureau voor online marketing. Wij verzorgen alles – van een gebruiksvriendelijke website of webshop tot slimme online advertentiecampagnes. Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media? WebKrunch zorgt ervoor dat uw digitale strategie een instant succes wordt. Webdesign WebKrunch ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke en commercieel overtuigende websites en webshops voor KMO’s. Spring in het oog en win meer klanten met slim webdesign. Social media Vergeet lege posts op een wall die niemand bekijkt. Voer een prikkelend gesprek met uw klanten en prospects, waardoor ze niet anders kúnnen dan liken en sharen. SEO (zoekmachineoptimalisatie) Stuw uw onderneming naar de top van de zoekresultaten. Geef uw concurrenten het nakijken en plaats uzelf op nummer één in Google. Hoe? Met doeltreffende SEO van WebKrunch. Google Ads De Google Ads-campagnes die WebKrunch voor u opzet, halen uw doelen moeiteloos – zonder uw budget te kelderen. Resultaat: gevoelig meer websitebezoekers, offerteaanvragen én omzet.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
2 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2011
1 award gewonnen

Diensten

2 diensten aangeboden door WebKrunch

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Webdesign door WebKrunch, een investering die blijft renderen Uw klant heeft geen geduld. Duurt het te lang voor hij de informatie vindt waar hij naar zoekt? Of laadt uw website zo traag dat uw bezoeker 10 seconden naar een wit scherm staart? Weg is-ie! En u hebt een mogelijke klant verloren, aan de concurrent met een gebruiksvriendelijke, snelle website.
  Skills in Website Creatie (22)
  Web DesignProfessional WebsitesE-commerce WebsiteWeb DevelopmentWebsite MarketingResponsive Web DesignWebsiteWebshopWebshop creatieConsultant SEO+12
  Project in Website Creatie (1)
  Website op maat - Website Creatie
  Klant in Website Creatie (1)
  XeniusInternet | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn krachtige kanalen voor de promotie van uw diensten – als u het juist aanpakt, tenminste. Want alle ervaringen – positief én negatief – worden vlot gedeeld via sociale media. Het geeft u de unieke mogelijkheid om te luisteren. Ideeën te ontvangen. Feedback te krijgen én te geven over uw onderneming. En om uw bedrijf aan de buitenwereld te presenteren op een slimme, menselijke manier. Bent u er klaar voor om écht in gesprek te gaan met uw doelpubliek?
  Skills in Social media (25)
  Instagram Sponsored AdsFacebook,Instagram,Linkedin,Google Pluseinstagram marketingInstagram AdsSocial Media AdsSocial Media MarketingSocial MediaFacebook AdsSocial Media ManagementFacebook+15

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag WebKrunch om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door WebKrunch

Website op maat
Website op maat

Project gemaakt voor Xenius in de Internet industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Xenius levert maatwerk aan z’n klanten. Dus verwachtten ze voor de bouw van hun nieuwe website niets minder.Steve Vos, de zaakvoerder van Xenius, klopte bij ons aan met hoge verwachtingen. Hij wilde niet alleen maximaal resultaat op het gebied van creatieve vormgeving. Ook de technische functionaliteiten moesten helemaal juist zitten. Maar vooral: de website moest ook dienst doen als commerciële online ruggengraat voor het bedrijf.

CopywritingSEOWebsite Creatie
Lees meer
Zoekmachineoptimalisatie
Zoekmachineoptimalisatie

Project gemaakt voor Masumi Massages in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2018.De massage website van zaakvoerder Kim; Masumi hoger doen scoren in Google.

SEO
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag WebKrunch om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in WebKrunch's team

WebKrunch cover
Neem gemakkelijk contact op met WebKrunch's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

WebKrunch heeft 1 award gewonnen

Google certificering2018-03-31Digitaal atelier

Reviews

2 reviews voor WebKrunch

5/5
(2 reviews)
Olivier VerbergtZaakvoerder bij Online Reputation Builders
5/5
Ik kwam aankloppen bij Jan van WebKrunch met een idee... het oppoetsen van mensen hun online reputatie. Een niche waar ik me doorheen de jaren in gespecialiseerd heb. Een overzichtelijke en vooral converterende website was wat ik nodig had. Jan analyseerde de zoekresultaten in Google en ging aan de slag. Het resultaat was een frisse website die me binnen de maand verschillende offerteaanvragen opgeleverd heeft. Van die offerteaanvragen zijn er na de eerste maand twee effectief met mij in zee gegaan. Hierdoor had ik de kostprijs van de website er al zo goed als uit. Zoals je kan lezen... ik ben een WebKrunch fan en pen dan ook met veel graagte deze recensie neer. Keep it up Jan & Alain!


Rob SwolfsZaakvoerder bij De Woordnatie bvba
5/5
WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. Op voorhand heb ik een offerte ontvangen voor het totale project. En dat is ook de prijs die ik op de eindfactuur betaald heb. Simpelweg volledig correct. Op e-mails kreeg ik altijd snel reactie en de timeframe werd gehaald. Vijf sterren, die deel ik niet vaak uit. Alleen als een bedrijf het echt waard is. En geloof me, dat is hier het geval.

Gewerkt met WebKrunch?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van WebKrunch

Details


https://www.webkrunch.be

 • HoofdkantoorDuwijckstraat 17, 2500 Lier, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau