Straight Content, Gent | Sortlist

Over


Straight Content cover
Straight Content logo

Straight Content Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wat doet Straight Content?

Straight Content staat voor Straight forward Content Marketing. Mijn aanpak is doelgericht en betrouwbaar. Geen verkoopspraatjes of fancy terminologie. Ik maak tijd om het DNA en de drijfkracht van elke opdrachtgever te ontdekken. Want daar draait het om... Wat doe jij? Ik wil het weten én ik wil erover schrijven!

Wat is content marketing?

Content marketing is een strategie gebaseerd op het ontwikkelen en verdelen van waardevolle, relevante en consistente content met als doel een bepaald doelpubliek aantrekken en ze leiden naar conversie.

Marketing + Technologie + Sociologie

Sociologie? Mensenkennis in onmisbaar in mijn vak. Wat wil je klant op welk moment? Wil je de massa aanspreken of een specifieke doelgroep? De tactiek in benadering is volledig anders. 

Technologie? Technische kennis (SEO, HTML, CSS) en kennis van digitale tools (Drupal, Wordpress, SiteCore, Selligent, Microsoft Dynamics, Mailchimp, Google Analytics, Google Data Studio, Adwords,…) bezit ik uiteraard ook.

Marketing? Een marketeer ben je of je bent het niet. Ik heb een diploma in het vakgebied, maar ik geloof dat het marketing-gen in je DNA zit. Ik mag me gelukkig prijzen... Vanuit elk hoekpunt neem ik mijn marketing skills mee.. 'Hoe kunnen we dit in de markt plaatsen?' That is the question.

Consultant on board

Een bruisende consultant in huis halen betekent ook een extra persoonlijkheid in een team plaatsen. Moeilijk, denk je? Nee, hoor. Ik wend me gemakkelijk in verschillende situaties. Klanten beschrijven me als gedreven en empathisch. 

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Straight Content

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Mijn content voldoet aan alle spelregels: -corporate guidelines -SEO -UX -Humor (indien gewenst) -leesbaarheid ...
  Skills in Copywriting (14)
  Content Management SystemcontentcreanalystseditorscreatorsstoryboardswritersFoodCROContent+4
  Projecten in Copywriting (3)
  StoryChief content creation - Copywriting
  Content marketing voor Niko - Copywriting
  Aquafin content marketing - Copywriting
  Klanten in Copywriting (3)
  AquafinIndustriële Goederen en Diensten | national
  NikoConsumer Electronics | international
  StoryChiefInternet | international

  Meer informatie over Copywriting


 • Beschrijving
  Hoe stel je Data Studio rapportages in? Hoe configureer je een Google Analytics property en view? Wat zijn de valkuilen? En hoe interpreteer je de cijfers over gebruikers op je wesbite en applicaties? Daar kan ik zeker bij helpen.
  Skills in Web analytics / Big data (11)
  Google AnalyticsMarketingStrategyDigital MarketingPublic RelationsAdWordsAnalyticsDataDashboardingKPI's+1

  Meer informatie over Web analytics / Big data

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Straight Content om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Straight Content

StoryChief content creation
StoryChief content creation

Project gemaakt voor StoryChief in de Internet industrie voor een B2B publiek in 2018. Ken je StoryChief? StoryChief [http://storychief.io/] is een tool die het zeer eenvoudig maakt om in samenwerking met andere content editors content te publiceren. Je kan verschillende verhalen onder een campagne uitrollen en meten wat de ervan impact is. Koppel al je channels aan je StoryChief account en verdeel je stories over al je media.Snel publiceren naar al je kanalen, efficiënt werken en meetbare content marketing produceren. I love it.

Copywriting
Meer lezen
Content marketing voor Niko
Content marketing voor Niko

Project gemaakt voor Niko in de Consumer Electronics industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019. Mijn opdracht bij Niko De vraag kwam via het digital agency, The Reference [http://reference.be]. Niko had een content marketeer nodig met technische skills, projectmanagement skills en een gezond marketing buikgevoel om de noden van hun complexe markt te linken aan relevante content. Uitvoerend werk SiteCore Het CMS SiteCore kende ik uiteraard al. It was not my first rodeo. Er werd aan mij gevraagd om landing pages te maken conform aan de SEO spelregels. Easy peasy lemon squeezy. Complexe contentstrategie A walk in the park? Jazeker. Alles liep van een leien dakje... toch bijna alles. De contentstrategie... eeuh.. niet echt.

CopywritingData Consulting
Meer lezen
Aquafin content marketing
Aquafin content marketing

Project gemaakt voor Aquafin in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Ik kwam ter plaatsen om de content van de oude website naar de nieuwe website te migreren. De SEO en UX zat echter niet goed… Een content marketeer voert ook nooit apenwerk uit. Mijn opdracht al snel uitgebreid. Aquafin stond zeer open voor mijn suggesties en koos bewust voor kwaliteit. We zijn voor een totale upgrade gegaan, ook inhoudelijk. Storytelling, SEO, UX en structureel opbouwen van de content in CMS waren mijn bezigheden. Just my cup of tea…

Copywriting
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Straight Content om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Straight Content's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Straight Content's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Straight Content heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Straight Content


Contact

Contact gegevens van Straight Content


Details


 • HoofdkantoorKlaverbeekstraat 26, 9940 Evergem, Belgium