Ons agentschap is geselecteerd in de top 45y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


Noticed Communicatiebureau cover
Noticed Communicatiebureau logo

Noticed Communicatiebureau Boechout, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Building new generations brands

Noem ons gerust maar de nuchtere jongens. We houden niet van te veel gedoe en zeker niet van te veel bullshit. Dit kan je ook zien in onze communicatie. Rechtlijnige boodschappen, zonder veel doekjes errond. Want in de rest geloven we niet.

Noticed ontstond in 2007 uit een gebrek aan betaalbare communicatie. En dat zijn we nog lang niet vergeten. Zo werken we liever door, in plaats van te goochelen met dure marketingtermen. Dus meer realiseren in minder tijd, met als gevolg meer werk voor minder geld. Hell yes!

We gaan voor lange relaties waar een goede eerste indruk enkel versterkt wordt door ons werk nadien. Geen flirtjes, latrelaties of onenightstands voor ons. Nee, wij kiezen enkel voor de meest serieuze aanpak.

Tenslotte, doen we enkel waar we goed in zijn: informeren, inspireren, creëren en produceren. Niets meer, niets minder. Zo hoort dat.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Noticed Communicatiebureau

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Team web Onze online specialisten zijn van alle markten thuis. Ze benaderen de ontwikkeling van een nieuwe website, app of webshop telkens op een specifieke manier die vanuit een grondige onderzoekfase vertrekt. Zo ‘bouwen’ ze niet zomaar een website, maar schrijven ze mee het verhaal in code… Websitebouwers die je handje vasthouden Een landingspagina of een website met een beheerssyteem? We ontwikkelen volledig op jouw maat en wensen. Zonder uitzondering. En we gaan verder dan dat. We houden je website volledig up to date én we zorgen voor opleiding in mensentaal. Zodat je helemaal mee bent in wat je allemaal kan doen. Is dan alles nog niet duidelijk, leggen we je het graag nog eens uit. Zonder gemopper.
  Skills in Website Creatie (28)
  App DesignWordPressSEOCopywritingWeb DesignContent MarketingSocial MediaE-marketingGoogle AdWordsGoogle Analytics+18
  Project in Website Creatie (1)
  Echte vakantieliefde... - Website Creatie
  Klant in Website Creatie (1)
  Intersoc VZWReizen & Vrije tijd | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Project in Digital Strategy (1)
  Echte vakantieliefde... - Digital Strategy
  Klant in Digital Strategy (1)
  Intersoc VZWReizen & Vrije tijd | national

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Noticed Communicatiebureau om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Noticed Communicatiebureau

Tec7, voor als het goed vast moet zitten
Tec7, voor als het goed vast moet zitten

Project gemaakt voor Novatech in de Bouw industrie voor een B2B publiek in 2017.Novatech staat al meer dan 25 jaar aan de top met de TEC7-familie. In 1989 wist niemand dat deze polymeer voor een heuse revolutie zou zorgen op een markt gedomineerd door siliconen. Vandaag is TEC7 méér dan een product. Van bouwers tot doe-het-zelvers. Iedereen is het er over eens, als iets goed moet vastzitten…In 2014 begon de samenwerking tussen Novatech en Noticed, die uitgroeide tot een creative partnership. Zo lieten we heel België weten dat TEC7 echt wel te vertrouwen is.Via een ludieke mobiele truck ad gaven we mensen op de weg en in de straat een kijk op de ware kracht van TEC7. Zou jij een olifant boven het servies van de bomma durven hangen?

Branding & PositioneringCopywritingFotografie+3
Meer lezen
Echte vakantieliefde...
Echte vakantieliefde...

Project gemaakt voor Intersoc VZW in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2017. We gaan op reis en nemen mee… Skimonitoren die de taal van je kids spreken, gezond eten van bij ons en altijd wel iemand die klaar staat om je te helpen.Intersoc is de vakantiedienst van de CM, de Christelijke Mutualiteit. Zo ergens in de jaren ’40 begon Intersoc met het organiseren van zogenaamde ‘gezonde bergluchtvakanties’ voor kinderen. Nu nog is met de CM op reis gaan, een begrip.Zo’n 35000 vakantiegangers kennen jaarlijks de weg naar één van de 50 Intersoc-bestemmingen. De focus ligt nog steeds op het kind, maar heeft een meer familiaal karakter gekregen. Kinderen tot en met zes jaar reizen buiten de schoolvakanties gratis mee. Of wat denk je van de beroemde schoentjesdienst? Staat er een schoentje voor je deur van je hotelkamer, dan checkt een Intersoc-monitor of er geen lawaai uit de kamer komt terwijl jij en je partner gezellig in de bar zitten… Hoort de monitor geschreeuw? Dan wordt dit meegedeeld in de bar. Ook de senioren vinden bij Intersoc een leuk vakantieaanbod.Kortom, iedereen die houdt van natuur, interesse toont in cultuur of een topfamilievakantie wil, kan bij Intersoc een reisje boeken.

Branding & PositioneringCopywritingDigital Strategy+4
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Noticed Communicatiebureau om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Noticed Communicatiebureau's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Noticed Communicatiebureau's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Noticed Communicatiebureau heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Noticed Communicatiebureau


Contact

Contact gegevens van Noticed Communicatiebureau


Details


 • HoofdkantoorLintsesteenweg 105, 2500 Lier, Belgium