Media-Architect (+ 7 reviews) | Sortlist

Over


Media-Architect cover
Media-Architect logo

Media-Architect Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Media-Architect is een full service marketingbureau met een hart voor KMO's. De kracht van jouw strategisch marketingplan? Dat is alle communicatiekanalen die voor jou en je doelgroep relevant zijn, integreren tot een strak geheel. Off- én online. Zo ambiëren we om met zeer gerichte en lokale marketing acties de lokale economie en jouw KMO sterker te maken. Dankzij een plan op maat weet jij op voorhand waaraan en waaraf. Als one stop shop ben je bij Media-Architect zeker van een consistente aanpak, van begin tot einde. 

Wil jij je KMO laten groeien, ook digitaal? Laat ons weten wat je zoekt! 

4.75/5

Diensten

3 diensten aangeboden door Media-Architect

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Online marketing, digitale marketing, internet marketing... het kind heeft veel namen. Maar de impact ervan voor je zaak blijft ongezien. Media-Architect gelooft in een plan op maat met alleen kanalen die voor jouw doelgroep relevant zijn. Het startpunt is je website: die nemen we grondig onder de loep en vandaar komen we tot een strategie die voor jou werkt. Performante website maar te weinig verkeer via zoekmachines? Dan duiken we in de SEO prestaties en doen een zoekwoordonderzoek. Of wil je eerder je bereik en conversie via social media verhogen? Dan zorgen we daar voor een efficiency check & boost. Tijd voor een babbeltje?
  Skills in Online Advertising (9)
  internet advertisingGoogle AdvertisingSearch Engine AdvertisingSocial Media ContentSocial Media MarketingDigital StrategySEAGoogle AnalyticsSEO
  Projecten in Online Advertising (12)
  Communicatie om op te bouwen - CenConstruct - Online Advertising
  Ontspannende Commmunicatie - Thermen Katara - Online Advertising
  Van artisanaal naar digitaal - Bakkerij Wouters - Online Advertising
  Comfortabele communicatie met Bosmans - Online Advertising
  Review in Online Advertising (1)
  Karolien Van der Auwera
  Klanten in Online Advertising (12)
  CenConstructVastgoed | regional
  Thermen KataraReizen & Vrije tijd | national
  Wouters Brood & PatisserieVoedsel | regional
  Tilborghs Hout & InterieurBouw | regional

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zeker als het goed gemaakt is. Een duidelijke visuele identiteit is een niet te missen onderdeel van je communicatie, zowel on- als offline. Een brandbook met je huisstijl vormt de basis voor templates op social, banners op Google en drukwerk voor eigen gebruik. Klaar om te knallen?
  Skills in Ontwerp (9)
  graphic and web designGraphic DesignCorporate Brandingbrand imagebanner advertisinghtml5 integrationbranding graphic designlogo graphic designonline banner advertising
  Projecten in Ontwerp (12)
  Communicatie om op te bouwen - CenConstruct - Ontwerp
  Ontspannende Commmunicatie - Thermen Katara - Ontwerp
  Van artisanaal naar digitaal - Bakkerij Wouters - Ontwerp
  Comfortabele communicatie met Bosmans - Ontwerp
  Review in Ontwerp (1)
  Bart Bosmans
  Klanten in Ontwerp (12)
  WoodtexBouw | regional
  ZowizooHuisdieren | local
  Best CarwashAuto | local
  Move ProjectsBouw | regional

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Performante marketing staat of valt met een goede communicatiestrategie. Liefst een geïntegreerde strategie, waarbij on- en offline dezelfde boodschap vertellen. Dat schept herkenbaarheid voor je toekomstige klanten en ambassadeurs. We kijken naar je doelgroep om een relevante kanalenmix op te stellen en leiden online campagnes naar converterende pagina's op jouw website.
  Skills in Digital Strategy (9)
  Content Strategyonline marketing campaignintegrated digital marketinge marketingmarketing and advertisingStrategic MarketingStrategic PlanningDigital MarketingCommunication Strategy
  Projecten in Digital Strategy (12)
  Communicatie om op te bouwen - CenConstruct - Digital Strategy
  Ontspannende Commmunicatie - Thermen Katara - Digital Strategy
  Van artisanaal naar digitaal - Bakkerij Wouters - Digital Strategy
  Comfortabele communicatie met Bosmans - Digital Strategy
  Reviews in Digital Strategy (2)
  Chris Wouters
  Nickolas
  Klanten in Digital Strategy (12)
  ZowizooHuisdieren | local
  CenConstructVastgoed | regional
  Thermen KataraReizen & Vrije tijd | national
  Wouters Brood & PatisserieVoedsel | regional

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Media-Architect om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

12 projecten uitgevoerd door Media-Architect

Communicatie om op te bouwen - CenConstruct
Communicatie om op te bouwen - CenConstruct

Project gemaakt voor CenConstruct in de Vastgoed industrie voor een B2C publiek in 2020.CenConstruct bouwt aan ‘uw (t)huis van de toekomst’. Gespecialiseerd in de bouw van BEN-woningen, wil dit familiebedrijf uit de regio Antwerpen mee het immolandschap van Vlaanderen tekenen. Ambitieuze plannen die ze ons hebben toevertrouwd. Voor deze projectontwikkelaar doen we de volgende diensten: * Copy voor nieuwsbrieven * Organische berichtgeving * Uitwerking van het brandbook * Websiteontwikkeling en -beheer * Content calendar voor social media * Online campagnes op Google en Facebook * Offline kantoorcommunicatie (van visitekaartjes over foldermappen tot immoborden)

Digital StrategyOnline AdvertisingOntwerp
Meer lezen
Ontspannende Commmunicatie - Thermen Katara
Ontspannende Commmunicatie - Thermen Katara

Project gemaakt voor Thermen Katara in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2021.Thermen Katara is een oase van rust in de regio rond Belsele. Voor een dagje relaxen van kop tot teen moet je in dit wellnesscomplex zijn. Met een specifieke tone of voice betrekken ze hun 40K+ community in het dagelijkse reilen en zeilen van de zaak. Voor deze diensten doet Katara een beroep op ons: * Content calendar voor social media * Online campagnes op Google * Copy voor nieuwsbrieven * Websitebeheer * Grafisch werk

Digital StrategyOnline AdvertisingOntwerp
Meer lezen
Van artisanaal naar digitaal - Bakkerij Wouters
Van artisanaal naar digitaal - Bakkerij Wouters

Project gemaakt voor Wouters Brood & Patisserie in de Voedsel industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Voor Bakkerij Wouters uit Kalmthout mochten we gans onze trukendoos bovenhalen. Deze familiebakkerij bestaat sinds 1874 en heeft in regio Antwerpen niet minder dan 14 filialen waar je terecht kan voor brood, banket en ander lekkers. Samen met ons maakte de bakkerij zich klaar voor een intrede in de 21ste eeuw: een ERP koppelen, een digitale spaarkaart opzetten, een online webshop met bestelling implementeren. Daarbovenop verzorgden we ook de beeldcreatie en branding van de nieuwe website. Dit hebben we voor Bakkerij Wouters opgezet: * Website * Huisstijl * Fotoshoots * Social media * Videoproductie * Contentkalender * Google advertising * Eigen magazine (De Krokante Gazet)

Digital StrategyOnline AdvertisingOntwerp
Meer lezen
Comfortabele communicatie met Bosmans
Comfortabele communicatie met Bosmans

Project gemaakt voor Bosmans Slaapcomfort Center in de Anderen industrie voor een B2C publiek in 2020.Het ultieme slaapcomfort vind je al 80 jaar lang bij Bosmans. Met hun professioneel slaapadvies en het comfort van hun bedden, matrassen, boxsprings en meer tel je nooit meer schaapjes. Al tellen hun donsdekens, kussens, en andere slaapaccessoires net wél. Wij laten hun 80-jarig bestaan niet ongemerkt voorbijgaan dankzij: * TV * Radio * Busreclame * Wedstrijden * Eigen magazine * The Mysterieuze Sleeper * Regionale magazines

Digital StrategyOnline AdvertisingOntwerp
Meer lezen
Woodtex - Employer branding op een 'hout' niveau
Woodtex - Employer branding op een 'hout' niveau

Project gemaakt voor Woodtex in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Woodtex, een houthandel op de Boomsesteenweg (what’s in a name), waaide bij ons in 2018 binnen. Na een grondige analyse van hun communicatie gingen we voor een keep-kill-create aanpak: elementen die goed werkten, hebben we geoptimaliseerd; zaken die niet langer opbrachten, werden afgevoerd en we bedachten nieuwe communicatie-uitingen. Zo verdelen we vandaag tijdens hun piekseizoenen een eigen magazine (Woodnews by Woodtex) en is Jeroen van Dyck hun radio- en filmstem. In 2021 gaven we hun gevel een heuse opfrissing.

Digital StrategyOnline AdvertisingOntwerp
Meer lezen
Mary Sleeps - Your Star for the Night
Mary Sleeps - Your Star for the Night

Project gemaakt voor Mary Sleeps in de Luxe Goederen en Juwelen industrie voor een B2C publiek in 2021.Mary Sleeps is een splinternieuwe lijn van luxe pocketveer matrassen die vacuüm verpakt en opgerold geleverd wordt. Het concept hoe jouw levensstijl ondersteund kan worden met de juiste matras werd bedacht door Bedenkers van het Mogelijke: Fluo Toz. [https://www.fluotoz.be/], voor de productie rekende dit dochterproduct van Bosmans Slaapcomfort Center 100% op Media-Architect. We creëerden een volledige branding van 0.

Digital StrategyOnline AdvertisingOntwerp
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Media-Architect om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Media-Architect's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Media-Architect's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Media-Architect heeft 0 awards gewonnen


Reviews

7 reviews voor Media-Architect

4.75/5
(7 reviews)
Chris WoutersZaakvoerder bij Wouters Brood & Patisserie BV
ServiceDigital Strategy
SectorVoedsel
3.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Ons doel was Wouters Brood & Patisserie online op de kaart te zetten. We schoven dit item steeds uit.... tot we overtuigd werden en samen met Media architect de stap durfden zetten.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Zo spontaan, open.... leuk gewoon. De foto shoot tijdens de nachtproductie was een feestje !!!

Chris Wouters beveelt dit bureau aan


ServiceDigital Strategy
SectorVoedsel

Kristof BerxZakvoerder bij Zowizoo
SectorHuisdieren
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Uitdenken en uitwerken van ons jaarlijks mediaplan, zowel online als offline
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
het vlotte, leuke contact met alle MA collega's en de creatieve brainstorm sessies

Kristof Berx beveelt dit bureau aan


SectorHuisdieren

Matthias Van GaelBestuurder bij Best Carwash BV
SectorAuto
Team11 - 50
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het bieden van ondersteuning en creativiteit bij het volledige marketing en communicatieplan, zowel online als offline. Ontwerpen van communicatie en reclamecampagnes naar de buitenwereld toe, tot communicaties en signalisaties binnen het bedrijf.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Gezien wij een nieuw bedrijf zijn, was de volledige ondersteuning toch wel van heel groot belang, en is het heel fijn om samen te kunnen groeien en ons verder te ontwikkelen naar het merk dat wij willen zijn. Een absolute aanrader voor elk KMO-bedrijf, of het nu starters of bestaande bedrijven zijn.

Matthias Van Gael beveelt dit bureau aan


SectorAuto
Team11 - 50

Gewerkt met Media-Architect?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van Media-Architect


Details • HoofdkantoorPrekersstraat 33, Antwerp, Belgium