Ons agentschap is geselecteerd in de top 45y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


Say Hey cover
Say Hey logo

Say Hey Zedelgem, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Say Hey is een creatief marketing en communicatiebureau gespecialiseerd in het bouwen van aanpasbare mobielvriendelijke websites die zelf te beheren zijn door de klant, webdesign, applicatieontwikkeling, naming, branding, brand design, brand strategy, fotografie en videografie, digital marketing, content marketing, social media begeleiding, communicatie, copywriting voor websites, copywriting voor brochures, copywriting voor folders, drukwerk, grafisch ontwerp, ontwerpen van brochures en folders, schrijven van professionele blogberichten gericht op SEO, zoekmachineoptimalisatie en e-commerce. 

We maken sterke merken en zorgen ervoor dat uw merk en uw boodschap tot bij de klant komt door middel van creatieve communicatie, digital brand communication en als SEO bureau laten we uw website hoger scoren in de zoekmachines.

Waarom is communication agency Say Hey de beste keuze voor u?
We zijn een full service creatief communicatie en brand bureau met als doel uw merken sterker online maken in deze digitale wereld. Van concept, communicatieplan, communicatiestrategie, marketingstrategie tot de copywriting, het webdesign en het maken van beheerbare en mobielvriendelijke websites en applicaties. We zoeken naar sprekende bedrijfsnamen, ontwerpen originele logo's en een verfrissende huisstijl. Say Hey zorgt voor uw online en offline publiciteit en dat tegen sterke prijzen en beter business door een strategische aanpak.

Ons branding agency en communicatiebureau te Zedelgem bestaat uit een team van 14 gepassioneerde mensen met elk hun talenten. Een mix van creatief talent heerst in ons bedrijf: van copywriters, grafische ontwerpers, marketeers, wedesigner (UX en UI), webbouwers, applicatieontwikkelaars, frond-end developers, back-and developers, enz. Een strategische communicatie en een grondige opvolging zijn twee aspecten waar we als communication agency veel belang aan hechten.

Ons full service creatief bureau is gelegen in Zedelgem, maar we hebben ook klanten uit regio Brugge, Roeselare, Loppem, Oostende, Torhout, enz.

Say Hey wijst u met plezier de weg in deze digitale wereld! All you have to do is say hey.

 

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Say Hey

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  duotix maakt uw merk sterker online en zorgt voor een betere business door uw boodschap tot bij uw klanten te brengen. We positioneren uw merk in de markt. Dit doen we aan de hand van branding en brand design, creatieve en speelse content, goed opgebouwde en geschreven teksten, blogberichten in functie van SEO en aan de hand van de juiste zoekwoorden.
  Skills in Branding & Positionering (32)
  Graphic DesignSearch Engine OptimizationSocial Media MarketingBrandingContent StrategyContent MarketingSocial MediaOnline MarketingLogo DesignBrand Strategy+22

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  duotix bouwt aanpasbare en mobielvriendelijke websites die zelf te beheren zijn door de klant.
  Skills in Website Creatie (19)
  App DesignResponsive Web DesignMobile Application DevelopmentWeb MarketingWebContent ManagementApp DevelopmentMobile ApplicationApplication DevelopmentWebdevelopment+9

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Say Hey om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Say Hey

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Say Hey om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

14 leden in Say Hey's team

Say Hey cover
Neem gemakkelijk contact op met Say Hey's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Say Hey heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Say Hey


Contact

Contact gegevens van Say Hey


Details


 • HoofdkantoorTorhoutsesteenweg 149, 8210 Zedelgem, Belgium