Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie, Bornem | Sortlist

Over


Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie cover
Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie logo

Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie Bornem, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Ik ben jouw digitaal architect. Ik wil meer dan 20 jaar ervaring - in retail, sales, aftersales en IT en mijn passie voor alles wat evolueert in de digitale wereld - delen met KMO's en hen begeleiden bij hun digitale transformatie.

Heel wat KMO's worden geconfronteerd met de noodzaak van een digitale transformatie, maar hebben onvoldoende kennis, tijd en ambitie - maar soms heel wat onnodige schrik - om hiermee aan de slag te gaan. Zij denken dat zij overstelpt zullen worden met moeilijke termen en dure budgetten, terwijl het ook pragmatisch en op een no-nonsense manier kan. 

Ik coach op een haalbare, betaalbare en schaalbare manier op het vlak van websiteoptimalisatie, zoekmachineverkeer, sociale media, contentmarketing, e-commerce en klantentevredenheid. Ik geloof in een flexibele aanpak, zowel budgettair als qua invulling van het takenpakket. Nodig mij uit voor een vrijblijvend - en gratis - kennismakingsgesprek. Zelfs de kleinste opdracht vind ik leuk. 

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Advertenties in alle vormen boeten in aan belang. De consument vindt ze meestal storend, weinig relevant, zelfs opdringerig, waardoor dure campagnes de consument amper beïnvloeden en hun doel missen. Bovendien krijgt de consument zodanig veel impulsen via evenveel kanalen, dat zijn aandacht sterk verdeeld worden over dit (over)aanbod aan mediakanalen. Om dit op te vangen, geloven wij als Digitaal Architect sterk in content marketing. Over de inhoud en betekenis van het woord bestaan de meest uiteenlopende definities: wij houden het op het vervangen van massa-advertenties (in kranten, weekbladen, TV, radio of affiches) door gerichte informatie met de focus op de informatiebehoefte van de consument. Dat kan via sociale media, maar ook via informatieve communicatie zoals bedrijfsvideo's op je website of specifieke product- of productsoortinformatie in een blog. De content kan ook een instructief karakter hebben: bv. een YouTube-filmpje dat toont hoe je een bepaalde techniek kan uitvoeren. Content kan en mag zelfs een humoristische touch hebben. Het vraagt wat research - en vooral kennis van je klanten - hoe of wanneer je een bepaalde soort van content marketing inzet. Wij hebben een schrijferscollectief en foto- en videopartners die leuke maar toch informatieve content kunnen aanleveren, ook over en met jouw producten.

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving
  Als digitaal architect bekijken we hoe we je bedrijf kunnen laten beantwoorden aan de digitale wensen van jullie klanten. We vertrekken van uit een klantenvisie en denken samen met jullie medewerkers na over hoe we de klant nog beter en efficiënter kunnen helpen en informeren. We zorgen er meteen ook voor dat dit een positieve impact heeft op de bedrijfsprocessen en de bijhorende kosten.

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie

Gewerkt met Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van Digitaal Architect by Park Avenue Communicatie


Details


 • HoofdkantoorKruisveld 15, 2870 Puurs, Belgium