digileaps, Geraardsbergen | Sortlist

digileaps cover
digileaps logo

digileaps Geraardsbergen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Bij Digileaps hebben we een brede waaier van vaardigheden & kennis. Naast het bouwen van websites bekijken we vooral samen met u hoe u de online zichtbaarheid van uw bedrijf kunt verbeteren of kun maximaliseren. Een website is één zaak, het genereren van extra bezoeken, omzet is het werk van online specialisten . Onze Diensten: ✓SEO of Zoekmachine Optimalisatie ✓SEA ✓Social Media ✓Web Design ✓Online Consultancy ✓Online Adverteren www.digileaps.be

1 personen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
3 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door digileaps

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  ☑ SEO Advies/Consultancy - advies & consultancy aanbieden zodat u positie verbetert in de zoekmachines ☑ Lokaal SEO - uw bedrijf zichtbaar maken in zoekmachines voor lokaal gerichte zoekwoorden ☑ SEO Copywriting - optimalisatie van uw bestaande teksten of creatie van nieuwe SEO copywriting ☑ SEO Zoekwoord Analyses - onderzoek naar laaghangend fruit zoekwoorden en opportuniteiten zoekwoorden ☑ SEO Rapporten - monitoring van zoekwoordposities, bezoekers en concurrenten voor brand en generieke zoekwoorden
  Project in SEO (1)
  Lokale zichtbaarheid verhogen voor Nagelstudio - SEO
  Klant in SEO (1)
  LovenailsZorginstellingen | local

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Creatie van websites geoptimaliseerd voor zoekmachines & bezoekers
  Projecten in Website Creatie (2)
  Responsive website + huisstijl & logo - Website Creatie
  Responsive website voor Verhuurbedrijf - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (2)
  AlluretentEntertainment & Events | local
  Nagelstudio LoveNailsZorginstellingen | local

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag digileaps om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door digileaps

Responsive website + huisstijl & logo
Responsive website + huisstijl & logo

Project gemaakt voor Nagelstudio LoveNails in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek.LoveNails was een startend bedrijf dat niet alleen op zoek was naar een website maar ook haar eigen merkimago. Samen met de klant hebben we niet alleen eerst de online markt in kaart gebracht, maar ook de zoektermen die mensen gebruiken. (zoekwoord-analyse). In een eerste fase werden een logo, website, alsook visitekaartjes, e-mail handtekening en flyer uitgewerkt om de zaak bekent te maken bij het publiek. Natuurlijk konden de social media niet uitblijven alsook het aanmelden van het bedrijf bij de verschillende bedrijvengidsen die relevant zijn. De zichtbaarheid van de website werd op korte termijn geboost door het inzetten van online advertenties in Google, Facebook, Foursquare. Op lange termijn werden er extra lokale en generieke SEO pagina’s gebouwd voor extra zoekwoorden.

Website Creatie
Meer lezen
Lokale zichtbaarheid verhogen voor Nagelstudio
Lokale zichtbaarheid verhogen voor Nagelstudio

Project gemaakt voor Lovenails in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek.Voor de selectie van 40 lokale zoekwoorden heeft www.lovenails.be maar liefst 12 top 1 posities, 26 top 3 posities en 34 top 10 posities. Dit wil zeggen dat ze voor 65% top 3 posities hebben wat neerkomt op een marktbereik van maar liefst 78% in google.be voor de gratis resultaten. Het behalen van topposities voor lokale zoektermen heeft een enorme impact op het aantal bezoekers met een evenredige stijging van het aantal aanvragen van klanten voor een afspraak. Onze klant bereikt niet enkel klanten uit zijn eigen regio maar ook de omliggende steden en op provincie niveau. Manicure Geraardsbergen, Manicure Ninove, Manicure Zottegem, Manicure Brakel zijn slechts enkele van de zoekwoorden waar de klant bovenaan verschijnt. Doe zelf eens de test!

SEO
Meer lezen
Responsive website voor Verhuurbedrijf
Responsive website voor Verhuurbedrijf

Project gemaakt voor Alluretent in de Entertainment & Events industrie voor een B2B / B2C publiek.Alluretent is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verhuur van tenten. Door de uitbreiding van hun bedrijf waren ze op zoek naar een website die beter hun aanbod van verhuurmateriaal kon weergeven. Daarnaast waren ze ook op zoek naar nieuwe klanten in een vooraf bepaalde regio. Er werd een volledige site opgebouwd met alle diverse producten in duidelijke categorieën, daarnaast konden klanten ook eenvoudig op basis van het aantal gasten een gepast tent te huur vinden. Via een eenvoudig formulier kunnen klanten een offerte aanvragen die alle nodige info bevat voor Alluretent. Zo kunnen ze efficient voorstellen op maat van de klant uitwerken.

Website Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag digileaps om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

1 lid in digileaps's team

Neem gemakkelijk contact op met digileaps's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

digileaps heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor digileaps

Gewerkt met digileaps?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van digileaps


Details


http://www.digileaps.be

 • HoofdkantoorGeraardsbergen, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau