Dazzle Events (+ reviews) | Sortlist

Dazzle Events cover
Dazzle Events logo

Dazzle Events Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Dazzle Events organiseert overweldigende ervaringen op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of award show. Geen stress, wij denken aan alle stappen, nemen uw zorgen weg en maken er iets unieks van. Ons doel is om echte emoties te brengen waarover nog lang gesproken wordt!

Wij ondersteunen uw marketingdoelstellingen met overweldigende events. In binnen- en buitenland bouwen we product launches, live communications, brand activations … met meetbare resultaten. Dankzij onze flexibele en snelle aanpak gaan wij samen met u de uitdaging aan!

 

4 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands, Nederlands, België
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2008
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

1 diensten aangeboden door Dazzle Events

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Evenementenbureau Bij een evenement organiseren, komt heel wat kijken. Sommige bedrijven of organisaties kiezen ervoor om dit intern te doen, andere doen liever een beroep op een ervaren evenementenbureau dat hen alle zorgen uit handen neemt. Dazzle Events heeft alle kwaliteiten en vaardigheden in huis om van uw evenement een succesverhaal te maken, voor u en mét u. Bedrijfsfeest Een geslaagd bedrijfsevenement, dat is een mooi extraatje voor uw imago en stimuleert uw medewerkers. Het brengt uw bedrijf ook onder de aandacht bij (potentiële) klanten en creëert mooie herinneringen waarmee u uw marketingstrategie kunt voeden. Maar het brengt ook heel wat stress met zich mee en vraagt veel energie. Naast uw intern organisatiecomité is het daarom niet slecht om een externe partner zoals Dazzle Events onder de arm te nemen. Wij delen onze ervaring en creativiteit met uw bedrijf, zorgen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien en bieden u een onvergetelijk evenement! Beursstand Een beursdeelname is meer dan een stand bouwen en aanwezig zijn tijdens de beurs. Het is immers een communicatietool die bijzonder doeltreffend kan zijn, als je het goed doet. Beurzen zijn de ideale gelegenheid om face-to-face met uw doelpubliek in contact te komen en uw bedrijf persoonlijk voor te stellen. Vaak maken bezoekers er voor het eerst kennis met uw onderneming. Zorg er dus voor dat ze met een aangenaam gevoel naar huis gaan. Nieuwjaarsrecepties Hoe zet jouw bedrijf of organisatie het nieuwe jaar in? Een nieuwjaarsreceptie is hiervoor een ideale formule en kan perfect geïntegreerd worden in de overkoepelende strategie van je bedrijf. Zo doet u niet alleen uw medewerkers, maar ook uw bedrijf een groot plezier. Productlancering Wie zijn nieuwe product wil lanceren tijdens een evenement, weet dat het alle hens aan dek is. Er mag niks fout lopen. Een productlancering is niet zomaar een zoveelste evenement in het rijtje, naast het jaarlijkse personeelsfeest of familiedag. Hier komen je belangrijkste stakeholders samen om je nieuwe product te leren kennen en, hopelijk, te onthouden. Het is dan ook een evenement dat een impact achterlaat, of niet. Een eerste indruk wis je niet zomaar uit.
  Skills in Evenement (6)
  BeursstandproductlanceringpersoneelsfeestJubileabedrijfsevenementReceptie
  Review in Evenement (1)
  Stein Peeters

  Meer informatie over Evenement

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Dazzle Events om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Dazzle Events

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Dazzle Events om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

4 leden in Dazzle Events's team

Neem gemakkelijk contact op met Dazzle Events's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Dazzle Events heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor Dazzle Events

5/5
(1 reviews)
Stein PeetersCEO bij North Digital
ServiceEvenement
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
We huurden dazzle events reeds in voor een productlancering en het uitwerken van een creatief concept voor een beursstand en het opzetten ervan.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het idee waar dazzle mee naar voor kwam was origineel, creatief en was perfect waar we naar op zoek waren. Alles was tot in de puntjes verzorgd, goed geregeld, communicatie was top, samenwerking heel transparant, geen verrassingen.

Stein Peeters beveelt dit bureau aan


ServiceEvenement
Team1 - 10
Gewerkt met Dazzle Events?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Dazzle Events


Details


https://www.dazzle-events.be

 • HoofdkantoorNijverheidskaai 14, 9040 Gent, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau