Dazzle Events (+ reviews) | Sortlist
Dazzle Events cover
Dazzle Events logo

Dazzle Events

verified-flag
Gent, België
Dazzle Events organiseert overweldigende ervaringen op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of award show. Geen stress, wij denken aan alle stappen, nemen uw zorgen weg en maken er iets unieks van. Ons doel is om echte emoties te brengen waarover nog lang gesproken wordt! Wij ondersteunen uw marketingdoelstellingen met overweldigende events. In binnen- en buitenland bouwen we product launches, live communications, brand activations … met meetbare resultaten. Dankzij onze flexibele en snelle aanpak gaan wij samen met u de uitdaging aan!
7 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2008

Diensten

4 diensten aangeboden door Dazzle Events

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Evenementenbureau
  Bij een evenement organiseren, komt heel wat kijken. Sommige bedrijven of organisaties kiezen ervoor om dit intern te doen, andere doen liever een beroep op een ervaren evenementenbureau dat hen alle zorgen uit handen neemt. Dazzle Events heeft alle kwaliteiten en vaardigheden in huis om van uw evenement een succesverhaal te maken, voor u en mét u.

  Bedrijfsfeest
  Een geslaagd bedrijfsevenement, dat is een mooi extraatje voor uw imago en stimuleert uw medewerkers. Het brengt uw bedrijf ook onder de aandacht bij (potentiële) klanten en creëert mooie herinneringen waarmee u uw marketingstrategie kunt voeden. Maar het brengt ook heel wat stress met zich mee en vraagt veel energie. Naast uw intern organisatiecomité is het daarom niet slecht om een externe partner zoals Dazzle Events onder de arm te nemen. Wij delen onze ervaring en creativiteit met uw bedrijf, zorgen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien en bieden u een onvergetelijk evenement!

  Beursstand
  Een beursdeelname is meer dan een stand bouwen en aanwezig zijn tijdens de beurs. Het is immers een communicatietool die bijzonder doeltreffend kan zijn, als je het goed doet. Beurzen zijn de ideale gelegenheid om face-to-face met uw doelpubliek in contact te komen en uw bedrijf persoonlijk voor te stellen. Vaak maken bezoekers er voor het eerst kennis met uw onderneming. Zorg er dus voor dat ze met een aangenaam gevoel naar huis gaan.

  Nieuwjaarsrecepties
  Hoe zet jouw bedrijf of organisatie het nieuwe jaar in? Een nieuwjaarsreceptie is hiervoor een ideale formule en kan perfect geïntegreerd worden in de overkoepelende strategie van je bedrijf. Zo doet u niet alleen uw medewerkers, maar ook uw bedrijf een groot plezier.

  Productlancering
  Wie zijn nieuwe product wil lanceren tijdens een evenement, weet dat het alle hens aan dek is. Er mag niks fout lopen. Een productlancering is niet zomaar een zoveelste evenement in het rijtje, naast het jaarlijkse personeelsfeest of familiedag. Hier komen je belangrijkste stakeholders samen om je nieuwe product te leren kennen en, hopelijk, te onthouden. Het is dan ook een evenement dat een impact achterlaat, of niet. Een eerste indruk wis je niet zomaar uit.
  Skills in Evenement (11)
  Lancement de ProduitbedrijfsevenementReceptieCorporate Event ManagementEvent MarketingEvent ManagementBeursstandBrand Activationproductlanceringpersoneelsfeest+1
  Review in Evenement (1)
  Stein Peeters

  Meer informatie over Evenement


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Digital Strategy (2)
  Fair Trade MarketingProduct Lancering

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Branding & Positionering (1)
  Corporate Branding

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Marketing

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Dazzle Events om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

7 leden in Dazzle Events's team

Neem gemakkelijk contact op met Dazzle Events's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Dazzle Events heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor Dazzle Events

5/5
(1 reviews)
SP
Stein PeetersCEO bij North Digital
ServiceEvenement
Team1 - 10
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?We huurden dazzle events reeds in voor een productlancering en het uitwerken van een creatief concept voor een beursstand en het opzetten ervan.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Het idee waar dazzle mee naar voor kwam was origineel, creatief en was perfect waar we naar op zoek waren. Alles was tot in de puntjes verzorgd, goed geregeld, communicatie was top, samenwerking heel transparant, geen verrassingen.

Stein Peeters beveelt dit bureau aan


ServiceEvenement
Team1 - 10
Gewerkt met Dazzle Events?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Dazzle Events

Details


https://www.dazzle-events.be

 • HoofdkantoorNijverheidskaai 14, 9040 Gent, Belgium