Code d'Or, Gent | Sortlist

Code d'Or cover
Code d'Or logo

Code d'Or Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Als webbureau ondersteunen we bedrijven in hun online transformatie op vlak van strategie, webontwikkeling, design en digitale marketing. Net zoals het digitale landschap evolueert onze expertise voortdurend. Uit het grote aanbod van digitale opportuniteiten kiezen wij de oplossingen die passen bij je organisatie, vandaag en morgen.

Ons allround team bestaat uit gepassioneerde mensen die hun strategische, creatieve, technische en marketing expertise bundelen voor jouw project. Samen zorgen wij ervoor dat jouw doelstellingen worden bereikt.

25 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
5 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2006
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Code d'Or

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  De vormgeving en de functie van onze websites, webshops en webbased applicaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze front-end developers bepalen mee de structuur van de website en brengen het ontwerp van onze webdesigners tot leven. Ze zetten het ontwerp om in code en zijn verantwoordelijk voor een gebruiksvriendelijke customer journey. Elke applicatie, webshop of website die we maken is gebouwd met een Content Management Systeem (CMS) op maat. Onze back-end developers ontwikkelen schaalbare digitale oplossingen die meegroeien met je bedrijf. Zo kun je snel inspelen op nieuwe opportuniteiten.
  Skills in Website Creatie (22)
  SEOCMSWebsite DevelopmentCustom PlatformsGoogle AnalyticsWebshop creatieCSSFront-End and Back-End DevelopmentWeb ApplicationInformation Architecture+12
  Projecten in Website Creatie (3)
  Webshop voor oenani - Website Creatie
  Website voor Tractebel - Engie - Website Creatie
  Website voor Yesplan - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (3)
  Tractebel-EngieEnergiebedrijven | international
  YesplanSoftware & Computer Services | international
  OenaniWijn & Sterke Dranken | local

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  De juiste copy bij het juiste beeld naar de juiste doelgroep in het juiste kanaal. Wij zorgen voor advertenties op sociale media die je doelgroep aanspreken en engageren. Of wil je mensen aanspreken die - onrechtstreeks - naar jou op zoek zijn? Met een AdWords campagne zorg je voor meer en relevant verkeer naar je website.
  Skills in Online Advertising (15)
  Google Display AdsGoogle DisplayGoogle ShoppingSearch Engine AdvertisingFacebook AdvertisingTwitter AdsEmail MarketingPixel TrackingFacebook Business ManagerGoogle Search Engine Marketing+5
  Projecten in Online Advertising (2)
  Twixl Media: Social media ads & Google Ads - Online Advertising
  Eethuis de Fobie: social media ads & Google Ads - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (2)
  Twixl MediaSoftware & Computer Services | international
  Eethuis de FobieRestaurants | local

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Code d'Or om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door Code d'Or

Webshop voor oenani
Webshop voor oenani

Project gemaakt voor Oenani in de Wijn & Sterke Dranken industrie voor een B2C publiek.Wijnbar Ona in de Nederkouter is ondertussen een vaste waarde geworden onder de Gentse foodies. Na twee succesjaren zochten en vonden oprichters Ona en Arne het gat in de markt voor alle wijnliefhebbers. Met hun aanbod aan wijnabonnementen aan huis werd webshop oenani in het leven geroepen. Made by Code d’Or dus daar klinken wij op!Met dit wijnabonnement krijg je elke maand een box met drie verrassende wijnen aan huis, zorgvuldig uitgekozen door sommeliers Ona en Arne, zodat jij niet meer hoeft te staan twijfelen in de supermarkt. De combinaties kunnen bestaan uit rode, witte, rosé of schuimwijnen die elk hun eigen infofiche hebben met uitleg over herkomst, type druif, enzovoort. Thuis de wijnkenner uithangen en gasten imponeren wordt een fluitje van een cent!Inschrijven kan via de webshop en met behulp van ons CMS lopen de bestellingen en leveringen op wieltjes. Via een maandelijkse export wordt een overzicht van alle bestellingen bekomen, die eerst even langs maatwerkbedrijf Ryhove passeren voor verpakking alvorens ze netjes door Cargo Vélo (voor Gent) of Bpost (de rest van België) aan je drempel worden geleverd.

Website Creatie
Meer lezen
Website voor Tractebel - Engie
Website voor Tractebel - Engie

Project gemaakt voor Tractebel-Engie in de Energiebedrijven industrie voor een B2B publiek.Tractebel-Engie bestaat uit verschillende entiteiten verdeeld over verschillende landen. Hun complexe interne structuur, enkele belangrijke acquisities en hun uitgestrekte expertise moesten allemaal op een heldere manier vervat zitten in de nieuwe website. Samen met Lavagraphics gingen we de uitdaging aan om een duidelijk en visueel interessante website te bouwen.We zorgden ervoor dat alle individuele websites en regionale domeinnamen van zowel Tractebel-Engie als de overgenomen bedrijven linken naar eenzelfde hoofddomein. Daarnaast stelden we ook redirects van oude webpagina’s in zodat de bezoeker geen ‘page not found’ bericht krijgt. De website van Tractebel-Engie is gericht op een internationaal doelpubliek en is daarom beschikbaar in maar liefst 8 verschillende versies en 6 talen. Onze online marketeers stelden duidelijke regels voor de hreflang tags op zodat de bezoeker meteen naar de meest relevante url’s wordt gestuurdDaarnaast bestaan er 33 domeinen, een voor elk land, met elk variaties op de standaard ingestelde talen. Zo verschilt het Frans van België met dat van Frankrijk. Natuurlijk vroeg dit om een op maat gemaakte oplossing zodat medewerkers vlot content kunnen invoeren in de verschillende talen. Een logisch opgebouwde dropdown zorgt voor een vlotte manier van werken.

Website Creatie
Meer lezen
Twixl Media: Social media ads & Google Ads
Twixl Media: Social media ads & Google Ads

Project gemaakt voor Twixl Media in de Software & Computer Services industrie voor een B2B / B2C publiek.We werkten een campagne uit op social media (Facebook, Instagram en Twitter) en het Adwords Display Network.De drie afzonderlijke campagnes stuurden geïnteresseerden naar de website, waar ze meer informatie konden raadplegen en een gratis demo downloaden.Een doelgerichte remarketingactie zal hierop volgen omdat mobiele gebruikers niet ver geraken met een download.Op de website implementeerden we Event Tracking zodat er een database ontstaat van bezoekers die de website bezochten zonder conversie.

Online Advertising
Meer lezen
Website voor Yesplan
Website voor Yesplan

Project gemaakt voor Yesplan in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek.Yesplan richt zich vooral naar de culturele sector. Diverse bedrijven zoals theaters, kunstcentra’s, cinema’s, concertzalen,... gebruiken deze software voor het plannen en organiseren van al hun evenementen. Een van de meest bekende spelers uit de regio is ongetwijfeld De Vooruit [https://vooruit.be/nl/]. De firma kende zijn oorsprong in België en breidde heel snel daarna uit naar andere landen. Momenteel zijn ze ook reeds actief in Nederland, Groot-Brittannië, Luxemburg en Zwitserland.

Website Creatie
Meer lezen
Eethuis de Fobie: social media ads & Google Ads
Eethuis de Fobie: social media ads & Google Ads

Project gemaakt voor Eethuis de Fobie in de Restaurants industrie voor een B2C publiek.Eethuis De Fobie is een gezellig restaurant vlakbij Gent Zuid. Eigenaars Steve en Ann houden vooral van eenvoudige ingrediënten en creatieve combinaties, en bedenken graag nieuwe gerechten. Ook vegetariërs en veganisten kunnen hier heerlijk genieten. Om hun restaurant extra in de kijker te zetten bij mensen die op zoek zijn naar een gezellig restaurant in Gent, stelden we een online marketingplan op. Het plan bestaat uit zowel advertenties op Facebook als in de Google zoekresultaten.

Digital StrategyOnline Advertising
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Code d'Or om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

25 leden in Code d'Or's team

Code d'Or cover
Neem gemakkelijk contact op met Code d'Or's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Code d'Or heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Code d'Or

Gewerkt met Code d'Or?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Code d'Or


Details


https://www.codedor.be

 • HoofdkantoorVisserij 171, 9000 Gent, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau