BeContent brand storytellers, Mechelen | Sortlist

BeContent brand storytellers cover
BeContent brand storytellers logo

BeContent brand storytellers Mechelen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

BeContent is een full service content marketing bureau. We maken voor uw doelpubliek relevante content, via het juiste kanaal, op het juiste moment.

Wij zijn storytellers die meeschrijven aan de verhalen van onze klanten.

 

Wat doen we:

Interne en externe communicatie. concept, strategie en creatie. online en offline. btob als btoc.

Lifestyle-content (food, mode, deco, beauty,...) is onze sterkte.

 

Hoe pakken we dit aan:

Redactionele knowhow. Zowel in woord als beeld. Met een groot professioneel netwerk.

 

Een greep uit onze referenties:

Carrefour, Scapa, Miele, njam!, JBC, Mayerline, Agfa Healthcare, Tailormate, VisitFlanders, Stad Mechelen, Clear Channel, Reworld Media, Medialaan, Triple Living,...

6 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
6 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2016
Opgericht in 2013
1 award gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door BeContent brand storytellers

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  In een contentstrategie leg je de strategische keuzes vast die je via content marketing ten uitvoer brengt. Content marketing is het middel, contentstrategie de redenatie. De grootste uitdaging daarbij is structuur aan te brengen zodat je keuzes inzichtelijk, meetbaar en communiceerbaar zijn.
  Projecten in Content Strategy (6)
  JBC - Content Strategy
  SCAPA - Content Strategy
  Simply you - Content Strategy
  VisitFlanders - Content Strategy
  Klanten in Content Strategy (6)
  CarrefourRetail | national
  ScapaKleding & Accessoires | national
  JBCKleding & Accessoires | international
  MayerlineKleding & Accessoires | national

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving
  Hoe ziet je brandkey eruit? Wat is je brand mission en brand vision?
  Projecten in Branding & Positionering (2)
  JBC - Branding & Positionering
  Mayerline - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (2)
  MayerlineKleding & Accessoires | national
  JBCKleding & Accessoires | international

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag BeContent brand storytellers om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door BeContent brand storytellers

JBC
JBC

Project gemaakt voor JBC in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek in 2022.Een content strategie en beeldtaal neerzetten om ervoor te zorgen dat de verkoop van de kleding stijgt.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+1
Meer lezen
SCAPA
SCAPA

Project gemaakt voor Scapa in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek.How to SCAPA? Een lifestyle magazine voor SCAPA. SCAPA is een Belgisch merk dat staat voor superieure kwaliteit, elegante en trendy mode en interieur. Het merk wordt geïnspireerd door traditionele familiale waarden, natuurlijke materialen en warme kleuren combinaties. De kwaliteit en duurzaamheid primeren bovenal. SCAPA kiest bewust voor lange termijnrelaties. Ze wil haar klanten betrekken bij de SCAPA-familie, zodat zij de SCAPA-lifestyle ten volle kunnen beleven. Om dat te benadrukken, creëerde en realiseerde BeContent voor SCAPA nu een lifestyle magazine. Dit glossy magazine biedt een spannende content mix van mode en interieur, maar ook van beauty, lifestyle en cultuur. Je krijgt 144 pagina’s beleving in woord en beeld. De stijlvolle fotografie is, in combinatie met mooie styling en art direction, een streling voor het oog. Bovendien geven exclusieve interviews met designers, stylisten en modellen nieuwe inzichten en inspiratie. Het magazine verschijnt twee keer per jaar op 100.000 exemplaren en in twee talen.

Content Strategy
Meer lezen
Simply you
Simply you

Project gemaakt voor Carrefour in de Retail industrie voor een B2C publiek.Simply you is een lifestyle content platform van Carrefour.Het doel is om de relatie met de klant te onderhouden en te versterken.

Content Strategy
Meer lezen
VisitFlanders
VisitFlanders

Project gemaakt voor VisitFlanders in de Overheid industrie voor een B2B publiek.Vlaanderen aantrekkelijk maken voor de MICE (Meeting, Incentive, congres, events) industrie? BeContent conceptualiseerde, visualiseerde en creëerde MeetinFlanders, een internationaal lifestyle magazine dat Vlaanderen op een stijlvolle manier als congres- en meetincentive bestemming in de kijker zet.Toerisme Vlaanderen zet zich als strategie- en kennisgedreven overheidsdienst in om de duurzame ontwikkeling van het toerisme en van de toeristische sector in Vlaanderen en Brussel te bevorderen. Op die manier willen ze meer economisch rendement, tewerkstelling en sociaal welzijn realiseren. DE UITDAGINGAan de hand van een glossy magazine wil Toerisme Vlaanderen Vlaanderen op een leuke, maar stijlvolle manier als congres- en meetincentive bestemming in de kijker zetten. Het doelpubliek zijn internationale meeting planners zoals associaties, bedrijven en agentschappen, meeting- en congresleden en gevestigde Belgische internationale associaties. De opdracht was met andere woorden het bedenken van een concept en het uitwerken van een B2B magazine voor de meeting industrie. DE OPLOSSINGHet concept is een lifestyle blad dat zowel aandacht besteed aan MICE gerelateerde onderwerpen als aan de productlijnen. Het is de bedoeling om mensen met verschillende interesses aan te spreken en Vlaanderen als aantrekkelijke meeting & incentive bestemming in beeld te brengen.Er werd gefocust op 5 content drivers: inspiratie, conversatie, educatie, aspiratie en activatie. Door deze content drivers te vertalen naar 5 hoofdstukken, werd Vlaanderen in elk hoofdstuk naar voor gebracht als de expert. To taste & enjoy geeft tips over waar je lekker kan eten en waar je kan genieten van een drankje. De leukste bestemmingen in Vlaanderen vind je in ‘To take a break & relax’. ‘To explore & admire’ vertelt je meer over waar je meer te weten kan komen over de Vlaamse cultuur en geschiedenis. Om geïnspireerd te worden door mode en design, moet je naar het hoofdstuk ‘To create & inspire’. Tot slot kan je in ‘To meet & innovate’ meer te weten komen over waar je interessante mensen kan ontmoeten met wie je de passie voor kennis en expertise kan delen.

Content Strategy
Meer lezen
eureka
eureka

Project gemaakt voor Agfa Healthcare in de Zorginstellingen industrie voor een B2B publiek.Eureka, het innovatie-programma binnen Agfa Healthcare, wil wereldwijd innovatie bij haar werknemers aanwakkeren. Vanuit het idee dat er in ieder van ons een Einstein schuilt maakten we voor hen dit animatiefilmpje.Agfa Healthcare is wereldwijd leider in de snel groeiende markt van geïntegreerde IT en beeldvormingssystemen, het aanbieden van een naadloze stroom van informatie aan zorginstellingen en een 360° aanpak van de patiëntenzorg. Agfa zet in op innovatie door middel van hun intern programma Eureka. Op deze manier willen ze hun collega’s van R&D en Service de mogelijkheid bieden om 10% van hun tijd bezig te zijn met innovaties en om nieuwe ideeën te bedenken en deze uit te werken tot prototypes. Het is de bedoeling om de innovatieve spirit binnen Agfa de voeden en om het personeel op de hoogte te brengen van het Eureka-programma. Oorsponkelijk werd de boodschap verspreid door een PowerPointpresentatie. Maar om zowel de collega’s van R&D als die van Service te bereiken, is het beter om de boodschap op een korte, bondige en attractieve manier over te brengen. Het filmpje moet online rond te sturen zijn en intern gedeeld kunnen worden op het intranet. Het resultaat is een geannimeerd filmje dat het personeel oproept om mee te bouwen aan een modern en innovatief bedrijf. Het zet aan om na te denken over nieuwe mogelijkheden en ideeën die kunnen leiden tot een nieuw prototype. Op de jaarlijkse Innovation Day worden de beste ideeën voorgesteld en worden er prijzen uitgedeeld.

Content Strategy
Meer lezen
Mayerline
Mayerline

Project gemaakt voor Mayerline in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+2
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag BeContent brand storytellers om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

6 leden in BeContent brand storytellers's team

Neem gemakkelijk contact op met BeContent brand storytellers's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

BeContent brand storytellers heeft 1 award gewonnen

Pearl award2016-04-30gold


Reviews

Nog geen review voor BeContent brand storytellers

Gewerkt met BeContent brand storytellers?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van BeContent brand storytellers


Details


http://www.becontent.be

 • HoofdkantoorMuntstraat 16, 2800 Mechelen, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau