ZIGT MEDIA, Zaventem | Sortlist
ZIGT MEDIA cover
ZIGT MEDIA logo

ZIGT MEDIA

verified-flagcertified-flag
Zaventem, Belgique
Freedom to Grow
Strategy - Media - Performance - Create
Mediabureau ZIGT ZIGT is al meer dan tien jaar hét onafhankelijke mediabureau van Belgie, waar "Freedom to grow" en groei centraal staan. Dat geldt zowel voor onze mensen, als de merken waarvoor we werken. Je kan bij ons terecht voor diensten die te maken hebben met strategie, media, performance en creatie. We werken altijd op maat van jouw doelstellingen en dit in volledige vrijheid en onafhankelijkheid (d.i. geen prestatieafspraken met media). ZIGT heeft kantoren in Zaventem, Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Breda en Tilburg en werkt voor marktleiders, challengers en start-ups. Wij staan voor onafhankelijk advies en een visie die bijdraagt aan de strategie en groei van onze klanten. We nemen de vrijheid om verder te kijken dan media alleen. Media is niet de enige oplossing voor groei, maar onderdeel van bredere marketing- en salesvraagstukken. Succes wordt geboekt als het hele speelveld wordt overzien, ook als je niet alles zelf uitvoert. Dat is de uitdaging die wij aangaan en waarmee we onze klanten doen groeien. Wij zien het als onze opdracht businessdoelstellingen om te zetten in de beste marketing- en mediastrategieën. Onze onafhankelijkheid maakt ons uniek, objectief en transparant. Media Agency ZIGT ZIGT has been Belgium's leading independent media agency for more than a decade, where "Freedom to grow" and growth are fundamental. This applies to both our people and the brands we work for. We offer services related to strategy, media, performance, and creation. We always work according to your goals and with complete freedom and independence (i.e., no performance agreements with media). ZIGT has offices in Zaventem, Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Breda, and Tilburg and works for market leaders, challengers, and start-ups. We stand for independent advice and a vision contributing to our client's strategy and growth. We take the liberty of looking beyond media alone. Media is always part of broader marketing and sales issues. Success is achieved when the whole playing field is overseen, even if you don't do everything yourself. That is the challenge we take on and with which we grow our clients. It is our mission to convert business objectives into the best marketing and media strategies. Our independence makes us unique, objective, and transparent.
22 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
7 projets dans leur portefeuille
4 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2017
Fondée en 2000
2 prix décernés
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un
Ouvrir site web

Services

5 services offerts par ZIGT MEDIA

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Strategie

  Waar wil je staan morgen? Met onze ondernemende mentaliteit zorgen we dat je er komt. Groei begint bij een goede strategie.

  Strategy is ons intelligence center. Hier vertalen we je business- en marketingdoelstellingen in concrete strategische plannen. Wij denken mee vanaf het moment dat de business- of marketingstrategie wordt ontwikkeld.

  Strategy

  ZIGT ontwikkelt een strategie op maat en bepaalt hiervoor de noodzakelijke media-inzet en bijbehorende KPI’s. Op basis van onderzoek en analyses van je merk, de markt, de doelgroep en de doelstellingen formuleren we de belangrijkste strategische overwegingen. Dit resulteert in een aanpak met betrekking tot de communicatie, positionering, kanaalkeuze, inzet, contacten, timing en mediadruk. Een aanpak die je merk van A naar B brengt en helpt je businessdoelstellingen te realiseren.

  Research

  Weten waar je staat is een mooi startpunt om te weten waar je naartoe wilt. Maar ook inzicht in de kracht van je creatie en de effecten van campagnes zorgen ervoor dat er optimaal kan gewerkt worden aan de groei van je merk.

  Wij maken onderscheid tussen kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Kwantitatief draait om woorden, kwalitatief draait om cijfers.

  Intelligence

  In ons dashboard CTRL brengen we alle data samen zodat we een goed zicht houden op alle (business) KPI’s. Het "actionable" maken van de inzichten is hierbij het doel. Daarnaast voeren wij verschillende data-analyses uit zoals Upliftanalyses en Marketing Mix Modeling. Zo weten we wat het effect is van elke euro die je nú uitgeeft, maar kunnen we ook inschatten wat het effect zal zijn van elke euro die je in de toekomst zal uitgeven.

  Insights

  Data is key en data is overal. Het inzichtelijk maken van de data is essentieel voor het ontwikkelen van strategieën, het signaleren van trends, het voorspellen van effecten of het verbeteren van conversies.

  ZIGT beschikt over veel databronnen. Van de NOM Doelgroepmonitor voor het verkrijgen inzichten in doelgroepen tot Nielsen mediabestedingen voor inzichten in media-activiteiten van concurrenten. Ook beschikken we over data van de Decision Maker Survey en alle mediabereiksonderzoeken. Onze eigen tool ZIGT Predict is opgebouwd uit meer dan 100 effectmetingen en maakt het mogelijk om betrouwbare uitspraken te doen over campagne-effecten. Met behulp van website analytics maken we inzichtelijk wat er op je website gebeurt, wat ons toelaat concrete verbeter- en actiepunten te bepalen.
  Compétences en Publicité (12)
  Kwantitatief OnderzoekKwalitatief OnderzoekUplift AnalyseMarketing Mix ModellingUser ResearchData ReportingMarketing ResearchBig Data AnalyticsDashboardingMedia Strategy+2
  Projets en Publicité (3)
  Waar studenten daar Thomas More - Publicité
  Custom made integratie - Publicité
  Veiligheid werd het centrale thema van de campagne - Publicité
  Clients en Publicité (3)
  ItsmeBanque et Finance | national
  RecupelSans but lucratif | national
  Thomas MoreÉducation | national

  En savoir plus sur Publicité


 • Description
  Bij ZIGT ‘doen’ we media. We leven en ademen media en laten mediastrategieën tot leven komen. Dat doen we volledig transparant en onafhankelijk. Bij ons geen verborgen afspraken met media-exploitanten, alleen klantafspraken. Voor iedere opdrachtgever zoeken we de meest optimale invulling van de mediastrategie, denken we in geïntegreerde mediaoplossingen en optimaliseren we campagnes.

  Wij zijn dus volledig vrij in het geven van de beste adviezen. Ook onze opdrachtgevers genieten volledige vrijheid. Wij noemen dat Freedom to Grow. Het doel gaat altijd voor op het middel. Ons verhaal moet hoofden en harten beroeren.

  Tactics

  Heb je een sterke strategie, dan is het tijd om die te vertalen naar een goed mediaplan. Waar ben je te horen en te zien? Op welke tijdstippen en zenders? Door de combinatie van media-onderzoeken en klantdata weten we wat werkt en wat niet. Zo bereiken we de juiste mensen op het juiste moment en bereiken we de businessdoelstellingen die we samen hebben afgesproken.

  Optimalisatie

  Als een campagne start, begint het pas. Of het nu gata over online, TV of radio, we houden alles scherp in de gaten. Als er een reden is om bij te sturen, doen we dat. Op geregelde tijdstippen rapporteren we over de prestaties van onze campagnes, al dan niet op basis van een gedeeld dashboard. Zo weet je altijd wat er gebeurt en hoe de zaken ervoor staan.

  Buying

  Inkoop van online en offline media gebeurt op diverse manieren. Van directe inkoop met gegarandeerde inzet tot geautomatiseerd en op basis van real-time data. Soms gaat inkoop over de scherpste prijs, maar net zo vaak over kwaliteit. Eén ding weet je met ZIGT zeker: wij hanteren geen enkele marge op media-inkoop. Onze kostprijs wordt volledig doorgezet naar de opdrachtgever. Een prettig idee, niet?

  Crossmedia

  De keuze in media is groter dan ooit. Online video, radio, display, out of home, print, social, tv of search, we kunnen je merk of organisatie op tal van plekken onder de aandacht brengen. Welke dat zijn, hangt af van van je businessdoelstellingen. Dat vraagstuk kan breder zijn dan alleen media. Maar wat de ideale oplossing ook moge zijn, wij kunnen je ondersteunen in alle soorten media.
  Compétences en Planification médias (5)
  Media PlanningMedia CoverageCross Platform MarketingMedia MonitoringMedia Buying
  Projets en Planification médias (6)
  7.4 miljoen calls voor een bitcoin! - Planification médias
  Natuur en Bos streeft naar meer bos - Planification médias
  Waar studenten daar Thomas More - Planification médias
  Custom made integratie - Planification médias
  Clients en Planification médias (6)
  RecupelSans but lucratif | national
  Thomas MoreÉducation | national
  Natuur & BosSans but lucratif | national
  BLOXBanque et Finance | national

  En savoir plus sur Planification médias


 • Description
  Performance

  ZIGT biedt tal van performance marketing diensten. Die zettenwe in voor het behalen van directe resultaten. Dat kunnen harde of zachte conversies zijn. De doelstellingen die we vanuit Performance voor onze klanten nastreven, zijn resultaatgedreven. De KPI’s waarop we sturen, bepalen we altijd samen.

  Data & Analytics

  Data en analytics vormen het fundament van een succesvolle bedrijfsvoering. We starten altijd met de analyse van bestaande data. Dit om een vertrekpunt te hebben: wat gaat er nu al goed en waar kunnen we optimaliseren?

  SEA/SEO

  Search Engine Advertising is een van de snelste manieren om kwalitatief verkeer naar je website te halen. ZIGT is Premier Partner van Google, wat maakt dat we werken op basis van de meest actuele ontwikkelingen en tactieken binnen search.

  Naast SEA zetten we ook in op SEO, de keerzijde van de search-medaille. Ook op basis van SEO vergroot je de zichtbaarheid in de zoekresultaten. Zo zijn we gespecialiseerd in trefwoordanalyses, technische SEO, content marketing en link building. Bovendien houden we ook hier de vinger aan de pols en gebruiken we tactieken die aansluiten bij de meest recente ontwikkelingen. Geen black hat SEO maar SEO zoals het vandaag hoort.

  CRO

  CRO, oftewel Conversie Ratio Optimalisatie, is het optimaliseren van een website of landingspagina met als doel het aantal conversies te maximaliseren. Want verkeer naar je website of campagnepagina leiden is één ding, uiteindelijk wil je dat dat bezoek wat oplevert. Door klantpaden te analyseren zien we waar winst behaald kan worden. Hypotheses toetsen we met A/B-testen en bevindingen worden geïmplementeerd. Tijdens het conversie-optimalisatietraject zetten we stappen naar een steeds hoger conversiepercentage. Met als doel? Hogere omzet en tevreden klanten.

  Social

  Met behulp van socialmediakanalen maximaliseren we performance. Denk aan Facebook, Instagram, SnapChat & TikTok. We doen dit geautomatiseerd met een datagedreven marketingaanpak. Onze kracht? Het combineren van aanstekelijke creativiteit met een scherpe blik op resultaten. Wij zetten social campagnes in gebaseerd op de gedragingen/behaviours van de doelgroep. Via social platformen, die relevant zijn voor je business, targeten we potentiële klanten zodat er kwalitatieve traffic naar je website of shop ontstaat.
  Compétences en Publicité en ligne (23)
  Snapchat AdvertisingGoogle Data StudioGoogle AdsGoogle My BusinessConversion Rate OptimizationDigital CampaignSocial Media CampaignFacebook MarketingGoogle Search ConsoleProgrammatic Advertising+13
  Projets en Publicité en ligne (3)
  Studeer verder naast je job! - Publicité en ligne
  Natuur en Bos streeft naar meer bos - Publicité en ligne
  Verschillende fases, verschillende kanalen - Publicité en ligne
  Clients en Publicité en ligne (3)
  Tweeperenboom, AB InBev foundation en de Stad LeuvenSans but lucratif | local
  Natuur & BosSans but lucratif | national
  OPen UniversiteitÉducation | national

  En savoir plus sur Publicité en ligne


 • Description
  ZIGT zet business- en marketingdoelstellingen om in mediastrategieën. Maar wat is een mediastrategie zonder effectieve communicatie? Wij geloven in de combinatie van media én communicatie. Door deze combinatie oogsten we het juiste effect. Creativiteit in dienst van het merk. Geen losse elementen maar één aanpak. Alles onder één dak.

  Concept

  Een slimme mediastrategie werkt alleen als ook het creatieve idee en de boodschap krachtig is. Ongeacht welke KPI je wilt behalen, het begint altijd met een goed doordacht idee. Een concept dat de doelgroep raakt, maar ook naadloos aansluit op elk mediakanaal. Eerst denken, dan doen. Dat is ons devies.

  Design

  Je moet als merk nu meer dan ooit je uiterste best doen om op te vallen. Een goed concept werkt als je mensen weet te raken met een eye-candy design. En dat combineren wij met technologie. Functioneel design noemen we dat.

  Technology

  Tech is het fundament. Van landingpage tot online kennisplatform en van corporate website tot online ecosysteem. Elke dag nieuwe inzichten vergaren op wat we met code en data kunnen realiseren. Een eindeloos landschap dat ons verplicht te kiezen. Een keuze waarbij we ons niet laten leiden door de technologie maar door jouw doelstellingen. Want code en data zijn er uiteindelijk om hoofden en harten te bereiken.

  Productie

  Sterke strategieën, krachtige concepten en eye-candy designs. We bedenken en combineren ze. Maar we vertalen ideeën en concepten ook in activaties die merken doen groeien in een snel veranderende wereld. Met ons eigen development team zijn wij in staat creatieve concepten te realiseren binnen aanvaardbare deadlines.
  Compétences en Image de marque & branding (25)
  Website RedesignWebsite CopywritingBrandingCreative ConceptCopywritingWeb DesignUX DesignCorporate IdentityWebsite DesignCommunication Strategy+15
  Projets en Image de marque & branding (4)
  7.4 miljoen calls voor een bitcoin! - Image de marque & branding
  Waar studenten daar Thomas More - Image de marque & branding
  Custom made integratie - Image de marque & branding
  Veiligheid werd het centrale thema van de campagne - Image de marque & branding
  Clients en Image de marque & branding (4)
  ItsmeBanque et Finance | national
  RecupelSans but lucratif | national
  Thomas MoreÉducation | national
  BLOXBanque et Finance | national

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.


  En savoir plus sur Étude de marché

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à ZIGT MEDIA et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

22 membres dans l'équipe de ZIGT MEDIA

ZIGT MEDIA cover
HistoireZIGT is al meer dan tien jaar hét onafhankelijke bureau van Belgie, waar vrijheid en groei centraal staan; Freedom to grow. Dat geldt zowel voor onze mensen, als de merken waar we voor werken. We hebben vier pijlers: Strategy, Media, Performance en Create en bieden daaronder een zeer compleet palet aan diensten aan.
Contactez facilement l'équipe de ZIGT MEDIA.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

ZIGT MEDIA a été récompensé 2 fois

AMMA Award- La grande collecte2022-5-31Best use of medium
EFFIE Award - Lidl2016-3-31

Avis clients

Pas de recommendation pour ZIGT MEDIA pour le moment

Vous avez travaillé avec ZIGT MEDIA?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de ZIGT MEDIA

Détails • Siège socialIkaroslaan 19, 1930 Zaventem, Belgique

 • Polarisavenue 175 voorkant, 2132 JJ Hoofddorp, Netherlands

ZIGT MEDIA-youtubeZIGT MEDIA-facebookZIGT MEDIA-linkedin