Spindokter

Agence spécialisée en Image de marque & branding.

Profil vérifié par l'agenceContacter Spindokter
Spindokter
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)Contacter Spindokter

SPINDOKTER specializes in creative-strategic communication and puts its expertise to socially relevant projects. 

SPINDOKTER strengthens your corporate social responsibility policy and connects entrepreneurs and society, businesses and NGOs, academics and civil society.

 

 

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)Contacter Spindokter

Certifications

Profile verified by its owner

Localisation

placeAfficher l'adressekeyboard_arrow_right

Langues

nlenfr

Services

Informations de contact

webAfficher le Site Webkeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right

Réseaux sociaux

Facebookkeyboard_arrow_rightTwitterkeyboard_arrow_rightVimeokeyboard_arrow_right

Services offerts

Nous sommes actifs dans différents secteurs.

Image de marque & branding
  • Campaign, concept, design, developing SPINDOKTER specializes in creative-strategic communication and puts its expertise to socially relevant projects. SPINDOKTER strengthens your corporate social responsibility policy and connects entrepreneurs and society, businesses and NGOs, academics and civil society.
Demander des infos

Intéressé par nos services? Contactez-nous dès maintenant!

Contacter Spindokter

Quelques chiffres à propos de l'agence

1

Services

0

Recommandations

2

Réalisations

5

Membres dans l'équipe

Réalisations précédentes

Jetez un oeil aux dernière réalisations crées pour nos clients
2 réalisation(s) ajoutée(s)
#KIJKNIETWEG

#KIJKNIETWEG

décembre 2016
décembre 2016

#KIJKNIETWEG

 

CONTEXT

Om de 3 dagen sterft er in België iemand aan de gevolgen van partnergeweld. Onderzoek toont aan dat slachtoffers gemiddeld pas na 35 incidenten aangifte doen bij de politie.  Dat betekent dat ze vaak 2 jaar in een gewelddadige relatie zitten vooraleer ze hulp zoeken. 1 op de 7 gezinnen heeft met familiaal geweld te maken.  In 4 op de 10 gevallen worden ook kinderen blootgesteld aan geweld. Partnergeweld is een maatschappelijk probleem. Het is essentieel om actie te ondernemen. De Beweging tegen Geweld – vzw Zijn roept met haar nieuwe campagne #KIJKNIETWEG op om het taboe te doorbreken en over partnergeweld te praten.

Campagnefilmpje #KIJKNIETWEGHet beklijvende campagnefilmpje toont slachtoffers in een criminele context, want té vaak loopt het ook effectief slecht af. Het zet aan om niet weg te kijken, het taboe te doorbreken en hulp te zoeken of bieden. De Beweging tegen Geweld vraagt om het filmpje zo veel mogelijk te delen.

 Stappenplannen voor getuigen, slachtoffers en plegers Wat zeg je wel? Wat zeg je beter niet? Hoe bescherm ik mezelf? Waar kan ik terecht?

Bij de campagne #KIJKNIETWEG horen 3 stappenplannen voor 3 verschillende doelgroepen: getuigen, slachtoffers en plegers. De stappenplannen ondersteunen hen om iets aan de situatie te veranderen en wijzen de weg naar hulplijnen.

 Muzikale voorstelling Wie de thematiek van partnergeweld bespreekbaar wil maken bij een breder publiek, kan de gedurfde muzikale voorstelling met Ernst Löw en Deborah Ostrega boeken, 2 artiesten die over de donkere kant van de liefde zingen.

 Koen Dedoncker (vzw Zijn): “We praten er niet over. We doen liever alsof het niet bestaat. Maar zo komen gezinnen die ermee te maken krijgen in een spiraal van geweld terecht die steeds erger wordt. Het is noodzakelijk om vroeger in te grijpen, koppels sneller te helpen en te begeleiden naar een gezonde relatie. Vanzelf gaat het niet over.”

Mieke De Schepper (vzw Zijn): “ Er is altijd wel iemand die weet heeft van het geweld. Een familielid, een vriend, de buren,... maar niemand praat erover. Dit zijn de meest voorkomende redenen om niet te reageren:

● We willen ons niet bemoeien ● We weten niet wat we moeten zeggen ● We hebben schrik om er zelf bij betrokken te geraken ● We hebben schrik om het nog erger te maken

De cijfers liegen niet. Dit is een maatschappelijk probleem en het is essentieel om wèl actie te ondernemen. Vzw ZIJN biedt hiervoor concrete en gedifferentieerde hulp.”

Image de marque & branding
ONDERWIJSKWALITEIT

ONDERWIJSKWALITEIT

décembre 2016
décembre 2016

ONDERWIJSKWALITEIT

Vertaling technisch dossieer naar breed publiek. Concept, design, storytelling, interviews, filmpje en websiteontwikkeling. Vind alles op www.mijnschoolisok.be

Image de marque & branding

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
Aucune recommandation n'a été publiée pour le moment.
Soyez le premier à en publier une !
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

Trouver mon agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.