Mink (+ Avis clients) | Sortlist
Sortlist
Sortlist
Mink cover
Mink logo

Mink Kruishoutem, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
Directe communicatie voor direct resultaat. Dat is al sinds jaar en dag onze slogan en het vat precies samen hoe en waarom we reclame en communicatie concipiëren, ontwerpen en uitvoeren voor onze klanten. Met een team van 14 ervaren en professionele mensen zijn we zowel online als offline actief. We bouwen websites en webshops, zorgen voor content-marketing, SEO-ondersteuning en volledige digitale campagnes. Offline kan u een beroep op ons doen voor de creatie van logo en huisstijl, ontwerp & design van verpakkingen & POS-materiaal, evenals de grafische opmaak van allerhande printmateriaal: brochures, folders, leaflets, bus-aan-bus,... die we altijd stipt volgens deadline afwerken. Daarnaast zijn we ons zeer bewust van de basics van marketing en communicatie. Uiteindelijk gaat het om communicatie met mensen; alles wat we uitvoeren heeft dan ook een sterke psychologische dimensie. Als dienstverlenend bedrijf zijn we altijd gefocust op het resultaat van onze communicatie-acties die we altijd zo meetbaar mogelijk maken. Dat is namelijk dé toetssteen voor een tevreden klant waar we liefst een langdurige, professionele, maar ook amicale relatie mee aangaan.
14 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
5 projets dans leur portfolio
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2018
Fondée en 1993

Services

2 services offerts par Mink

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  We develop corporate and brand identities in a very careful way. We dispose of a team of highly skilled professional designers and marketeers with loads of experience in that area. After meticulous market research and thorough briefing we study all possible angles and we put several art directors to work. We discuss then internally the designs, refine them and only after thorough reflection we present them to the client.
  Compétences en Image de marque & branding (27)
  Corporate IdentityLogo DesignIdentité de marqueCréation de logoDigital MarketingMarket ResearchCorporate BrandingCorporate CommunicationPackaging DesignCreative Design+17
  Projets en Image de marque & branding (5)
  Branding and promotional campaign Amuzzi - Image de marque & branding
  Informatieve website agrofino.be - Image de marque & branding
  Nieuw logo voor fusiegemeente Kruisem - Image de marque & branding
  Global brandcampaign for Virocid (Cid Lines) - Image de marque & branding
  Clients en Image de marque & branding (5)
  AmuzziÉvénements et Spectacles | regional
  Greenyard HorticultureProduits ménagers | international
  GlamsmileHôpitaux et Santé | national
  Cid LinesAgriculture | international

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  We provide a one stop shop solution for website/webshop building, including the right analysis, excellent web-copywriting, SEO- and SEA ready, usability, e-mailmarketing, promoting,... the works !
  Compétences en Création de site internet (27)
  B2B CopywritingEmail MarketingSEOWebsite DevelopmentProfessional WebsitesResponsive Web DesignDrupalWebshopCustom DevelopmentWebshop creatie+17
  Projets en Création de site internet (2)
  Informatieve website agrofino.be - Création de site internet
  Lead Generation website Glamsmile - Création de site internet
  Clients en Création de site internet (2)
  Greenyard HorticultureProduits ménagers | international
  GlamsmileHôpitaux et Santé | national

  En savoir plus sur Création de site internet

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Mink et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

5 projets ajoutés par Mink

Branding and promotional campaign Amuzzi
Branding and promotional campaign Amuzzi

Projet réalisé pour Amuzzi dans l'industrie Événements et Spectacles pour un public B2C en 2017. DVD-verhuur en online verkoop van dvd's, muziek, games, merchandising,... Themabeelden voor affiches, folders, flyers, social media banners,.. Keten van DVD-verhuurzaken met ook een online-verkoop van dvd’s, games, muziek en merchandising.Opvallende themabeeld voor advertenties, banners en posters met een vette knipoog naar de binge-watcher.

Design & graphismeImage de marque & brandingPhotographie+5
En savoir plus
Informatieve website agrofino.be
Informatieve website agrofino.be

Projet réalisé pour Greenyard Horticulture dans l'industrie Produits ménagers pour un public B2C en 2018. Agrofino Agrofino is het A-merk potgrond voor de hobbytuinier en wordt geproduceerd door Greenyard Horticulture, dat deel uitmaakt van het beursgenoteerde Greenyard. Met een jaarlijkse productie van 1,5 mio kubieke meter potgrond behoort Greenyard Horticulture tot de Europese top in haar sector.Voor de meeste mensen is alle potgrond dezelfde. Dat is uiteraard niet het geval, wel integendeel. Zo beschikt Greenyard Horticulture over méér dan 300 verschillende substraten voor de professionele tuinder, al naargelang de teelt die hij beoefent.Ook voor de hobbytuinier is er een uitgebreid gamma onder het Agrofino-merk. Het assortiment werd onlangs gestroomlijnd en kreeg een rebranding in lijn met de filosofie achter het merk, namelijk: de juiste potgrond op de juiste plaats en voor de juiste toepassing.Aan de hand van 3 eenvoudige vragen (Wat wilt u doen ?, Waar wilt u dit doen ? en Hoe te gebruiken ?) krijgt de consument een duidelijke, beste keuze die beperkt is tot één van de 23 soorten uit het Agrofino-gamma. Deze benaderingswijze is behoorlijk revolutionair in de branche en die spelen we dan ook ten volle uit in de nieuwe website. Die potgrondwijzer kan ook als (hybride) app toegepast worden via een touchscreen in de winkel.

3DApplication mobileApplication web+5
En savoir plus
Nieuw logo voor fusiegemeente Kruisem
Nieuw logo voor fusiegemeente Kruisem

Projet réalisé pour Fusiegemeente Kruisem dans l'industrie Gouvernement et administration pour un public B2B / B2C en 2018. Voor de nieuwe fusiegemeente Kruisem - na de fusie van Kruishoutem met Zingem - mochten wij het nieuwe logo ontwerpen. We namen deel aan de ontwerpwedstrijd met 4 andere bureau’s en kwamen er - als het langst bestaande bureau - als sterke overwinnaar uit. Bij het ontwerp van het nieuwe logo hielden we rekening met de elementen die het meest naar voren kwamen op het burgerforum: het groene, landelijke karakter van de beide gemeenten en de figuurlijke poort naar de Vlaamse Ardennen.We bedachten een originele droedel, XM (lees: ‘kruis’ + ‘em’) dat leidde tot een jong, modern en dynamisch ogend logo met veel diepgang. Over écht elk element is nagedacht: * De kleur groen (dat ook in de oorspronkelijke logo’s van beide gemeenten voorkwam) en de golvende lijnen staan voor het landelijke. * De kleur blauw symboliseert het vertrouwen van beide gemeenten in de fusie en in de toekomst die ze nu samen tegemoet gaan. * De ‘M’ staat niet alleen voor de poort naar de Vlaamse Ardennen, maar verwijst ook naar de rondbogen die voorkomen in de hoeves en kastelen die het historisch erfgoed van de streek uitmaken. * De vorm van de ‘X’ is een knipoog naar de vele molens die op het nieuwe grondgebied te vinden zijn.Merk op: het vorige logo van Kruishoutem (uit 2011) was ook van onze hand. Gemeente Kruishoutem geniet een landelijke bekendheid als het eierdorp, een historisch gegeven dat ook nog actueel is met de jaarlijkse 4-daagse eierfeesten. Het ei was dan ook een verplicht item om in het logo te verwerken. Daarnaast geldt Kruishoutem ook als de poort naar de Vlaamse Ardennen, wat we ook in het logo verwerkt hebben. Ten slotte is Kruishoutem ook de vestigingsplaats van meer dan 1000 bedrijven. Die bedrijvigheid en activiteit wordt gesymboliseerd door de gele sikkel. Naast het logo ontwikkelden we ook de volledige corporate brandguide met alle huisstijldocumenten, evenals de look and feel van alle afgeleide communicatie-instrumenten in print en web.

Design & graphismeImage de marque & brandingRéseaux sociaux
En savoir plus
Global brandcampaign for Virocid (Cid Lines)
Global brandcampaign for Virocid (Cid Lines)

Projet réalisé pour Cid Lines dans l'industrie Agriculture pour un public B2B en 2018. Ontsmettingsmiddel voor stallen en veetransport Themabeeld, advertenties, beurspanelen, social media,.. Virocid is zonder meer dé wereldmarktleider voor het ontsmetten van stallen, wanden, oppervlakken, vloeren en transportmateriaal in de intensieve veeteelt. Het product werkt zowel tegen bacteriën, schimmels als virussen en er treedt geen resistentie op. De grote bekendheid van Virocid in deze markt opent uiteraard mogelijkheden om ook de communicatie groots en spectaculair aan te pakken, zoals het alien-concept hierboven aantoont. Op die manier geef je heel eenvoudig en overtuigend aan dat Virocid véél meer is dan een product. Het is een instituut.

Design & graphismeImage de marque & brandingPublicité+2
En savoir plus
Lead Generation website Glamsmile
Lead Generation website Glamsmile

Projet réalisé pour Glamsmile dans l'industrie Hôpitaux et Santé pour un public B2C en 2018.De vorige website van Glamsmile converteerde helemaal niet meer. Dit om diverse redenen: onvoldoende duidelijkheid over wat de activiteit was, weinig attractieve lay-out en vormgeving, niet responsief, zwakke copywriting en hermetische, ondoordringbare structuur zonder veel usability. Ook de organische Google ranking was nagenoeg onbestaande op de belangrijkste keywords.Kortom een heel nefaste user experience waardoor er maar weinig aanvragen voor een 'smile advies' meer binnenkwamen.De nieuwe website, met een nieuwe heldere lay-out, klare teksten, toegankelijke structuur en een intensief content marketing programma verviervoudigde het aantal leads.

Création de site internetDesign & graphismeE-mailing+9
En savoir plus
Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à Mink et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

14 membres dans l'équipe de Mink

Mink cover
Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Mink a été récompensé 0 fois


Avis clients

1 Avis clients pour Mink

5/5
(1 avis clients)
Stephan Van Eesbeekzaakvoerder chez Leading by Breathing®
5/5


Vous avez travaillé avec Mink?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de Mink

Détails


http://www.mink.be

 • Siège socialWaregemsesteenweg 124, 9770 Kruishoutem, Belgium

 • Gaversesteenweg 600, 9820 Merelbeke, Belgium

 • Zuidstationstraat, 9000 Gent, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Explorez
 • Obtenir des conseils
 • Recherchez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité