Hybrid, Anvers | Sortlist
Hybrid cover
Hybrid logo

Hybrid

verified-flag
Anvers, Belgique
Your digital match - Performance marketing, Digital Project Management & Development as a service
De digitale partner die je groei ondersteunt De digitale wereld evolueert steeds sneller. Het is moeilijker dan ooit om je online marketing succesvol te runnen. Bij Hybrid willen we ervoor zorgen dat jij kunt focussen op wat écht telt: de groei van je business. We stellen je in staat om altijd kort op de bal te spelen in het digitale speelveld , binnen je middelen en mét maximum resultaat. Altijd de juiste digitale skills, synchroon met je bedrijfsnoden Net als jouw doelen continu evolueren, doet de technologie dat ook. Hybrid biedt hierop een antwoord met flexibele ondersteuning voor je digitale projecten. We bekijken samen welke competenties je nodig hebt en zorgen voor de hybride surplus . Met de ideale invulling van je digitale team als resultaat. Onze Hybrid-experts worden een volwaardig deel van je bedrijf. Team as a Service dus, oftewel TaaS . Welke rol je ook nodig hebt, je schakelt ons in op de manier die jij verkiest - strategisch of uitvoerend, als challenger of support. Ook de samenwerking is op maat: enkele dagen per maand of bijna fulltime, vanop afstand of in-house, in tandem met je eigen team of je agency. Onze expertise Performance Marketing  Een digitale strategie op maat van jouw doelstellingen, steeds met focus op resultaat. Audits | Digital roadmaps | Analytics | Datavisualisatie | Paid advertising | SEO | Email & marketing automation | CRO | Social | Content marketing | Affiliate marketing Webdesign & Development Wij bouwen websites en apps die écht werken… en dan bedoelen we niet enkel technisch. Project Analyse | UX/UI Design | Development | Support & onderhoud | Online marketing Wordpress | Woocommerce | Custom PHP/Laravel | .NET Digital Project Management as a service
25 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
6 projets dans leur portefeuille
2 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2015
Fondée en 2011
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

16 services offerts par Hybrid

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Niet enkel het juiste doelpubliek aantrekken maar ze daarna ook overtuigen.
  Strategisch onderbouwd zetten we de meest effectieve digitale methodes en tools in om jouw ideale doelpubliek te verleiden en naar je website of applicatie te leiden. Vervolgens richten we onze raketten op het converteren van deze bezoekers naar leads en klanten.

  Het efficiënt inzetten van onderstaande kanalen zodat jij het maximum haalt uit jouw online budget, dat is waar wij dagelijks naar streven.
  Het behalen van jouw doelstellingen en het realiseren van groei, dat is waar wij voor gaan!

  * Paid Advertising
  Gerichte advertenties tonen wanneer consumenten op zoek zijn naar bedrijven zoals dat van jou, dat is dé kracht van paid advertising. Google, Bing, Facebook etc… Het is de snelste manier vandaag om mensen te bereiken. Verfijnde targeting, meetbare resultaten en onmetelijke controle en tegelijkertijd flexibiliteit. En bovendien interessant voor elk budget!

  * SEO
  Bovenaan verschijnen in de zoekresultaten zorgt voor een grotere zichtbaarheid bij je potentiële bezoekers en klanten, wat resulteert in meer groei. Bovendien hoef je voor organische bezoekers niet extra te betalen, mooi meegenomen. Geen push-the-button oplossing maar een lange termijn investering voor je bedrijf… en één waar we je graag bij ondersteunen.

  * Conversie Optimalisatie
  Naast het aantrekken van nieuwe relevante bezoekers moeten we minstens evenveel aandacht schenken aan het bijsturen in functie van de bezoekers die er al zijn. Gerichte optimalisaties maken een verschil in het aantal leads, het volume van verkoop en de algemene tevredenheid van je bezoekers.

  * Email & Marketing Automation
  Op het juiste moment, aan de juiste persoon de juiste info bieden om een relevante actie te triggeren. In de vorm van een periodieke nieuwsbrief of een uitgediepte marketing automation flow… email blijft het marketingkanaal met globaal de hoogste ROI. Wist je trouwens dat +60% van je mails eerst mobiel wordt geopend?

  * Social
  Social Media zijn nog nooit zo populair geweest. Met sterke content, de juiste advertenties en een spot-on community management zorgen we ervoor dat jij er bovenuit steekt. Aan de voorkant lekker spontaan en dynamisch, achter de schermen strategisch onderbouwd en gestructureerd. Social als katalysator voor jouw doelstellingen.

  * Content
  De juiste boodschap op het juiste moment, via het juiste kanaal aan de juiste persoon. Content is duidelijk meer dan tekst. We starten met een strategie en gaan van daaruit in executie. Over persona’s en customer journeys tot blog, video of facebook post. Oneindig veel mogelijkheden waarin we je graag begeleiden.

  In één oogopslag weten hoe jouw budget rendeert.
  Online marketing is gefocust op groei en resultaat. En deze resultaten wil jij voor jouw bedrijf natuurlijk zwart op wit kunnen bekijken. Btw niet enkel het resultaat, ook de weg ernaartoe…

  Daarom is Data het fundament voor een succesvolle online marketingstrategie. Om impact te hebben op de resultaten van de toekomst moet je eerst de resultaten van het verleden kunnen interpreteren. Meten is weten. Weten doet bijsturen. Bijsturen resulteert in groei. En groei…daar doen we het voor!

  * Tracking
  Meten = weten… maar je kan dit eigenlijk evengoed omdraaien: weten = meten. Om vinger aan de juiste pols te houden is het cruciaal om op voorhand na te denken welke KPI’s je wil monitoren en daarop je meten af te stemmen. Dit meten of tracken gebeurt via de implementatie van web-analytics tools en vereist het nodige inzicht en expertise. En dat hebben wij!

  * Datavisualisatie
  Laat je vergaarde data voor jou werken. Met een dashboard op maat van jouw doelstellingen en KPI’s ben jij steeds realtime op de hoogte van de resultaten en de weg er naar toe. We gebruiken Google Data Studio om geaggregeerde visualisaties op te zetten met de data die voor jou van belang zijn. High level of complex, we visualiseren op maat.

  * Analyse
  Je meet de juiste dingen en visualiseert alles in een real-time dashboard, nu volgt het belangrijkste: interpretatie van die data! Waar zijn er verbeterpunten, wat zijn de oorzaken en oplossingen van mogelijke issues, welke operationele en strategische conclusies kunnen we trekken? Hoe sturen we bij? Hybrid constateert, adviseert en executeert.
  Compétences en Publicité en ligne (29)
  Seo and sem(search engine marketing strategy)Online MarketingRetargetingGoogle AnalyticsGoogle Tag ManagerRemarketingBing AdsGoogle Display AdsGoogle ShoppingAffiliate Marketing+19
  Projets en Publicité en ligne (5)
  E-commerce for retailer - Publicité en ligne
  Digital strategy for Haribo - Publicité en ligne
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Publicité en ligne
  New website for a Fashion retailer - Publicité en ligne
  Clients en Publicité en ligne (5)
  Sleep DesignProduits ménagers | national
  Comme çaAccessoires & vêtements | international
  XXimoBanque et Finance | international
  Haribo Netherlands & BelgiumVente au détail | international

  En savoir plus sur Publicité en ligne


 • Description
  Wij bouwen websites en apps die écht werken… en dan bedoelen we niet enkel technisch.
  Bij Hybrid houden we van mooie, functionele maar vooral converterende websites.
  We starten met een grondig intakegesprek: jouw doelstellingen, KPI’s en huidige situatie komen aan bod. Daarnaast hebben we het ook over functionaliteiten, look & feel en de beschikbare resources. Dit alles resulteert in een web-project op jouw maat!

  Om snel te schakelen met een beperkt budget is een WordPress-website een goede oplossing. Is er behoefte aan stap verder, met een website 100% op maat, dan kiezen we voor een custom ontwikkeling.

  Functionaliteit, techniek, design, content… alles staat in functie van jouw gewenste resultaat!

  * Project analyse
  Onze experts nemen met jou hele project grondig door. Wat zijn je doelstellingen? Welke zijn de gewenste functionaliteiten? Dienen we rekening te houden met in een bestaand ecosysteem? Zijn er bepaalde beperkingen (bv budget, tijd,…) om rekening mee te houden? Resultaat: een kant-en-klaar plan van aanpak inclusief timing en budget.

  * UX/UI Design
  Ons UX team zorgt voor de optimale user experience en flow zodat je website of applicatie doet wat het moet doen, op functioneel en structureel vlak. De UI designers zorgen vervolgens voor de digitale lik verf zodat het geheel er ‘Wauw’ uitziet, klopt met je branding en dat de interactie op de website goed verloopt. Van wit blad over wireframe tot top design!

  * Development
  Wij ontwikkelen websites of applicaties op maat van wat jij nodig hebt, en binnen je vooropgestelde grenzen. Zetten we een WordPress website op of gaan we voor een custom ontwikkelproject in PHP? Voldoet een eenvoudige landingspagina of is er nood aan een webshop? Is responsive voldoende of ga je voor een mobile app? Onze experts werken een plan op maat uit en zorgen voor een vlotte uitvoering.

  * Hosting
  Via onze partner Combell zorgen we voor een performante hosting van jouw website of applicatie. Combell biedt een persoonlijke en betrouwbare, 24/7 service bevestigd door meer dan 160.000 klanten. Wij zorgen voor de technische afstemming met Combell, zij zorgen voor een website die veilig online staat. Jouw web-project, en dus uw groei, in veilige handen!

  * Support & Onderhoud
  Je website staat live…en nu? Een nieuwe update, een technische vraag, een onverwachte bug, een idee om je website te verbeteren? Hybrid biedt middels gepersonaliseerde SLA’s en servicecontracten een klantvriendelijke helpdesk aan en zorgt voor onderhoud waar nodig. Zo kan jij je focussen op de essentie: groei van je bedrijf.

  * Online Marketing
  Je website functioneert. Nu gaan we voor een écht werkende website! De juiste bezoekers aantrekken, ze laten converteren, ze nadien opnieuw retargetten. Kortom, je gaat je doelstellingen waarmaken. Onze online marketing experts staan je daarvoor met raad en daad bij. Let’s perform!
  Compétences en Création de site internet (14)
  wordpress plugin developmentPHPSite Vitrine WordpressSite WordpressWordPress DesignWebshop Developmentweb developmentseowebdesignui ux+4
  Projets en Création de site internet (6)
  E-commerce for retailer - Création de site internet
  Digital strategy for Haribo - Création de site internet
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Création de site internet
  New website for a Fashion retailer - Création de site internet
  Clients en Création de site internet (6)
  Sleep DesignProduits ménagers | national
  Haribo Netherlands & BelgiumVente au détail | international
  XXimoBanque et Finance | international
  Comme çaAccessoires & vêtements | international

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Een digitale strategie op maat van jouw doelstellingen, steeds met focus op resultaat.

  * Digital Performance Audit
  Jouw huidige aanpak doorgelicht door onze experts. Klopt alles in functie van je doelen? Worden resources efficiënt ingezet? Zijn je campagnes geoptimaliseerd of laat je geld liggen? Wij nemen je online performance onder de loep!

  * Online Performance Strategie
  Na intake, analyse en in nauwe samenwerking met jouw team en partners, werken we een online strategie uit op maat! Met respect voor de realiteit en steeds met het ultieme doel voor ogen: resultaat.

  * Workshops
  We organiseren pragmatische workshops en plaatsen de juiste expertise en ervaring rond tafel, op maat van wat jij nodig hebt. Persona’s en customer journeys scherper stellen, kennis vergaren omtrent conversie optimalisatie of samen met ons je tracking op orde zetten? U vraagt, wij workshoppen…
  Compétences en Stratégie digitale (6)
  RetargetingMarktexpansieAffiliate MarketingMarketing StrategieSearch MarketingRemarketing
  Projets en Stratégie digitale (6)
  E-commerce for retailer - Stratégie digitale
  Digital strategy for Haribo - Stratégie digitale
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Stratégie digitale
  New website for a Fashion retailer - Stratégie digitale
  Clients en Stratégie digitale (6)
  IMPSAutres | international
  Sleep DesignProduits ménagers | national
  Framaco NVVente au détail | international
  Haribo Netherlands & BelgiumVente au détail | international

  En savoir plus sur Stratégie digitale


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Référencement naturel (10)
  SEO AuditLink BuildingSEOLocal SEOSEO ConsultingOnpageSeo ConsultingLinkbuildingSEO StrategyOffpage

  En savoir plus sur Référencement naturel


 • Description
  Emailmarketing is the most ROI effective channel in your marketingmix.
  Hybrid Media can help you from building a strategy towards execution. We even build our own Marketing Automation Platform : Hybrid Marketeer.
  Projets en Email Marketing (4)
  E-commerce for retailer - Email Marketing
  Digital strategy for Haribo - Email Marketing
  New website for a Fashion retailer - Email Marketing
  Omnichannel approach for Sleep Design - Email Marketing
  Clients en Email Marketing (4)
  Sleep DesignProduits ménagers | national
  Framaco NVVente au détail | international
  Haribo Netherlands & BelgiumVente au détail | international
  Comme çaAccessoires & vêtements | international

  En savoir plus sur Email Marketing


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en E-commerce (1)
  WooCommerce Integration
  Projets en E-commerce (2)
  E-commerce for retailer - E-commerce
  Omnichannel approach for Sleep Design - E-commerce
  Clients en E-commerce (2)
  Framaco NVVente au détail | international
  Sleep DesignProduits ménagers | national

  En savoir plus sur E-commerce


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Application web (4)
  Wordpress Plugin OntwikkelingLaravel OntwikkelingWordpress OntwikkelingPhp Development
  Projet en Application web (1)
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Application web
  Client en Application web (1)
  XXimoBanque et Finance | international

  En savoir plus sur Application web


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Réseaux sociaux (2)
  Facebook MarketingFacebook Advertising
  Projets en Réseaux sociaux (3)
  E-commerce for retailer - Réseaux sociaux
  Digital strategy for Haribo - Réseaux sociaux
  Omnichannel approach for Sleep Design - Réseaux sociaux
  Clients en Réseaux sociaux (3)
  Haribo Netherlands & BelgiumVente au détail | international
  Framaco NVVente au détail | international
  Sleep DesignProduits ménagers | national

  En savoir plus sur Réseaux sociaux


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Web analytique/Big data (2)
  Google AnalyticsPerformance Marketing
  Projets en Web analytique/Big data (3)
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Web analytique/Big data
  Worldwide website for the Smurfs - Web analytique/Big data
  Omnichannel approach for Sleep Design - Web analytique/Big data
  Clients en Web analytique/Big data (3)
  IMPSAutres | international
  Sleep DesignProduits ménagers | national
  XXimoBanque et Finance | international

  En savoir plus sur Web analytique/Big data


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Application mobile (1)
  Project Management

  En savoir plus sur Application mobile

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Hybrid et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

25 membres dans l'équipe de Hybrid

Hybrid cover
Contactez facilement l'équipe de Hybrid.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Hybrid a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour Hybrid pour le moment

Vous avez travaillé avec Hybrid?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Hybrid

Détails


http://www.hybridagency.be

 • Siège socialMechelsesteenweg 203, 2018 Antwerpen, Belgium