Dimaprom (+ Avis clients) | Sortlist
Dimaprom cover
Dimaprom logo

Dimaprom

verified-flag
Kruisem, Belgique
Grow Smarter Online
Wat kunnen wij voor je betekenen? Je merknaam & bedrijf laten groeien, zowel online als offline. Meer bezoekers en verkoop genereren, zowel via je website als in je fysieke winkels. Je omzet en winst maximaliseren, klantbehoud en customer lifetime value verhogen. Hoe doen we dit? Efficiënt promoten van je producten en diensten aan je doelpubliek. Inspelen op het online & offline (aankoop-)gedrag van je klanten, prospecten en doelgroepen. Verhogen van de conversie- & verkoopratio van je website & online marketing kanalen. Fine-tunen van de ideale mediamix met de hoogste return on investment. Onze Specialisaties Digitale Strategie Online Marketing Ondersteuning & Advies Onze werkwijze Je strategie als basis: Grondige kennis van je organisatie en sector zijn noodzakelijk zijn om waardevolle oplossingen te komen Cyclische Aanpak: We gaan stapsgewijs analyseren, implementeren en meten. Zo kunnen we snel detecteren wat werkt en wat niet en tijdig bijsturen. Proven Track Record: De behaalde resultaten bij onze klanten zijn het beste bewijs van onze kwaliteiten en goede voorbeelden van hoe we samen in dialoog resultaten blijvend kunnen verbeteren
2 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
Membre Sortlist depuis 2023
Fondée en 2011

Services

2 services offerts par Dimaprom

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Alles draait rond die ene essentiële vraag: waar wil jij met je onderneming de komende x jaar naartoe, en hoe kan digitalisering daar het beste voor worden ingezet?

  Wij challengen het status quo, brengen onze ervaring en inspiratie aan boord en helpen jullie een doeltreffende digitale strategie op te stellen. Samen zetten we de krijtlijnen uit en ontcijferen we wat voor jullie de beste strategie voor een duurzame groei is.

  Het belang van een solide plan van aanpak kan niet onderschat worden en vormt het onmisbare fundament van onze samenwerking en groeitraject.
  Compétences en Stratégie digitale (7)
  Content StrategyOnline MarketingBrand StrategyMarketing StrategyMedia StrategySEO StrategyWeb Strategy

  En savoir plus sur Stratégie digitale


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Marketing (20)
  SEMSEOSearch MarketingPerformance MarketingB2B Marketingzoekmachine optimalisatieSocial Media Growthzoekmachine optimalisatie marketingData Driven MarketingE-Commerce SEO+10
  Avis client en Marketing (1)
  Jérome Wispenninckx

  En savoir plus sur Marketing

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Dimaprom et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

2 membres dans l'équipe de Dimaprom

Contactez facilement l'équipe de Dimaprom.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Dimaprom a été récompensé 0 fois


Avis clients

1 Avis clients pour Dimaprom

5/5
(1 avis clients)
JW
Jérome WispenninckxManaging Director at SARL Imlab BVBA
ServiceMarketing
SectorBiens et services industriels
Team1 - 10
5/5

Dimaprom heeft onze online vindbaarheid flink verbeterd en ons geholpen de omzet van onze webshop fors te verhogen. Ze hebben onze online marketingstrategie zeer efficiënt geautomatiseerd, houden ons prima op de hoogte van updates en veranderingen en denken met ons mee in alle aspecten van SEA, SEO en website optimalisatie. Naast de prima professionele omkadering is het ook steeds zeer aangenaam samenwerken met DimaProm.


ServiceMarketing
SectorBiens et services industriels
Team1 - 10
Vous avez travaillé avec Dimaprom?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Dimaprom

Détails


https://dimaprom.be/

 • Siège socialNokeredorpstraat 71, Kruisem, Belgium