Comma, merkenmarketeers

Agence spécialisée en Image de marque & branding, Stratégie digitale.

Profil vérifié par l'agence

Contacter Comma, merkenmarketeers
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)

A propos de Comma, merkenmarketeers

Ce profil a été vérifié par l'agence

Description

comma, merkenmarketeers is een dienstverlenend marketing & communicatiebureau gespecialiseerd in Brand Strategy, Brand Design en Digital Branding. We bezorgen bedrijfsleiders en marketeers een rustpunt voor hun marketing- en communicatienoden. Sterke merken bouwen, ze beheren en implementeren, is wat ons drijft. Zowel voor producten, diensten als mensen. Onze focus ligt op groeibedrijven met internationale activiteiten. Maar ook als brandbuildingsbureau voor openbare instanties komen we sterk uit de hoek. We hebben een uitgesproken affiniteit met B-2-B en beschikken eveneens over een solide kennis van de B-2-C markt. We zijn erkend dienstverlener ‘kmo-portefeuille’ en ‘Flanders Invest & Trade’. Bij comma zit je goed!

Services offerts

Nous sommes actifs dans différents secteurs.

Image de marque & branding
  • 'Branding' is meer dan een juiste naam, een aantrekkelijk logo of een pakkende slogan. Al deze componenten moeten samenwerken om een onderscheidende persoonlijkheid t.o.v. het merk te verkrijgen. Op die manier verhogen we de herkenbaarheid en werken we merkenvoorkeur en merkentrouwheid in de hand. - Merk wordt vorm gegeven door het team. - Merk vraagt om een glasheldere identiteit. - Merk vraagt om customer insights. - Merk is meer dan adverteren alleen. - Een sterk merk vraagt om innovatieve producten. - Een sterk merk is meer dan een product alleen. - Een sterk merk vraagt om een consistent verhaal. - Merken vragen om brand activation. - Merk vraagt om een “living the brand” programma. - Een merk vraagt om segmentering.
Demander des infos
Stratégie digitale
  • Ben je actief op het web, maar zijn de resultaten niet naar wens? Wil je méér uit jouw website halen als het gaat om bezoekers en leads? Wij helpen je graag verder op weg met onder andere SEO, SEA en Adwords. Onder het motto 'Content is king, but context is queen' geven we ondersteuning bij het schrijven van teksten voor je website, en contentcreatie.
Demander des infos

Intéressé par nos services? Contactez-nous dès maintenant!

Contacter Comma, merkenmarketeers

Quelques chiffres à propos de l'agence

2

Services

0

Recommandations

4

Réalisations

13

Membres dans l'équipe

Réalisations précédentes

Jetez un oeil aux dernière réalisations crées pour nos clients
4 réalisation(s) ajoutée(s)
Hydro-pneumatics

Hydro-pneumatics

mars 2016
mars 2016

Hydro-pneumatics

SISA NV werd in 1955 in Brugge opgericht. SISA is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling, distributie en assemblage van hoge- en lage druk hydraulische slangen en koppelingen. Centraal staat de één contactpunt filosofie. SISA heeft alles in huis om elke wens en elke uitdaging van de klant oplossingsgericht te benaderen. comma realiseerde zopas de nieuwe SISA-website.

SISA NV, met hoofdzetel in Zedelgem en een site in Polen, heeft een splinternieuwe website (www.sisa.be). Dankzij drupal CMS kan SISA volledig zelf zijn content beheren.

Er werd gestreefd naar een overzichtelijke ‘no nonsense’ B2B-webstek. Één van de belangrijkste onderdelen van de site is het vlot navigeerbare overzicht van de producten.

De site is responsive en past zich hierdoor aan, aan diverse devices. Nu steeds meer mensen surfen op tablets en smartphones is het stilaan een must dat elke site responsive is. Sites die nu ontwikkeld worden in drupal zijn standaard responsive.

Dateert je site van voor 2015 en is je site niet responsive? comma zorgt voor een voordelige update! Contacteer wouter@merkenmarketeers.be

Stratégie digitale
The gates are open

The gates are open

mars 2016
mars 2016

The gates are open

Restaurant Franco Belge is the place to be voor de liefhebbers van de traditionele Frans-Belgische keuken met een hedendaagse toets. Dat heeft zich ook vertaald in het unieke kader van het restaurant, dat de authenticiteit van het Oude Brugge elegant verweeft met een smaakvolle, trendy strakheid.

comma, merkenmarketeers ontwikkelde het logo en de huisstijl van Franco Belge, net als de menukaarten. Ook de website - www.restaurantfrancobelge.be - werd in dezelfde trendy, strakke stijl ontworpen. Watertanden bij het bekijken van de foto's is toegestaan! 

Ook net het businessplan voor je nieuwe zaak geschreven? Contacteer dan greetje@merkenmarketeers.be en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Image de marque & branding
Coro Driftwood

Coro Driftwood

mars 2016
mars 2016

Coro Driftwood

Coro Driftwood, een authentiek bedrijf dat verlichtingscreaties, tafels, accessoires en outdoor design gemaakt met drijfhout van de Camargue stranden in Frankrijk verkoopt, vroeg ons hun digitale strategie en branding te verzorgen. Net om die authenticiteit vast te leggen, hebben we alles uit de kan gehaald om hun website te maken tot wat het vandaag is. We zijn dan ook uitermate trots op het resultaat!

Stratégie digitale
Qubo - In memoriam Willem Huylebroeck

Qubo - In memoriam Willem Huylebroeck

mars 2016
mars 2016

Qubo - In memoriam Willem Huylebroeck

Medio juni vond de 31ste editie van de Watermolentriatlon in Hamme plaats. Bouwbedrijf QUBO doet al jaren mee aan de bedrijventriatlon op zaterdag. Werfleider Willem Huylebroeck organiseerde steeds de deelname van de QUBO-ploeg. In de zomer van 2014 overleed Willem echter na een tragisch verkeersongeval. Ter eer en nagedachtenis van Willem verschenen de Qubo-deelnemers in een ‘Team Willem T-shirt’. comma zorgde voor het ontwerp.

Image de marque & branding

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
Aucune recommandation n'a été publiée pour le moment.
Soyez le premier à en publier une !
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

Trouver mon agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.