Bright Square, Anvers | Sortlist
Sortlist
Sortlist
Bright Square cover
Bright Square logo

Bright Square Anvers, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
In ons kantoor in Brasschaat vindt er elke dag een explosie aan ideeën plaats.  Na het opruimen hiervan is wat overblijft een creatief totaalconcept.  Op maat van uw organisatie of bedrijf. Full-service communicatie is helemaal ons ding.  Van de creatieve strategie vooraf tot de uitwerking en resultaatmeting achteraf.  Online, offline of helemaal outside the box.  Bright Square ligt altijd op één lijn met jouw ambities.   Van branding tot marketing: het volledige pakket. Het creëren van marketing strategieën, ontwerpen van een uniek logo of brochure, website optimalisatie om hoog te scoren in Google. Er zijn genoeg taken die een bedrijf’s aandacht wegnemen van het effectief besturen van zijn bedrijf. Maar zo hoeft het niet te zijn. Bright Square is een full-service communicatiebureau dat voor dit alles zorgt. Bedrijven verliezen vandaag veel tijd om verschillende bureaus te contacteren voor verschillende aspecten van hun marketing. Bright Square heeft zijn eigen marketeer, grafisch ontwerpers, programmeur, fotograaf, videograaf en social media expert. Wij assisteren onze klanten van begin tot einde bij doeltreffende branding en marketing processen. Omdat iedereen binnen ons team een eigen specialiteit heeft, geeft ons dit de mogelijkheid om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden voor al zijn communicatie strategieën onder hetzelfde dak. Dankzij deze combinatie van expertises heeft Bright Square een indrukwekkend portfolio van klanten opgebouwd: energiedrank producent Red Bull, Stad Antwerpen, G4S, Traxio, BMW, GlasGarage en meer zijn daar een mooi voorbeeld van.   Zowel online als offline, staan wij onze klanten 24/7 bij. Bright Square is niet zomaar een 9 to 5 bureau. Ook wanneer een product en/of dienst werd geleverd stopt onze service niet. Of het nu gaat om campagnes, advertising, of een volledig nieuwe website - Bright Square behoud een relatie met zijn klant en rijkt uit telkens wanneer wij een kans zien naar verbetering. Hierbovenop volgt Bright Square veranderingen in de marketing en technologie wereld van dichtbij op om deze direct te implementeren. Niet alleen hebben wij een in huis fotograaf, ook creëren wij video en beschikken wij over een ultra moderne drone voor indrukwekkende luchtopnames. Al deze tools en skills zijn onderdelen waarover Bright Square beschikt om het beste aan te bieden: het communiceren van een bedrijfsaanbod naar zijn klanten door hun visie te vertalen in een merkbaar, altijd aanwezig, online en offline merk.     Van een toonaangevend logo tot indrukwekkend campagnebeeld,  Bright Square vertaalt uw visie in een merkbaar, altijd aanwezig, online en offline merk.
4 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
14 projets dans leur portfolio
2 collaborations commencées sur Sortlist
Membre Sortlist depuis 2016
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par Bright Square

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Succes start met een ijzersterk imago.
  Wij creëren samen met u een visuele identiteit die u laat opvallen en uw bedrijf het juiste imago geeft!
  Projets en Design & graphisme (6)
  Branding & Identity - Design & graphisme
  Product Design - Design & graphisme
  Creativity & Innovation - Design & graphisme
  Advertising Campaign - Design & graphisme
  Clients en Design & graphisme (6)
  Universitas Digital PrintingAutres | regional
  Body2WinAutres | regional
  AG insuranceAssurance | national
  Stad AntwerpenAutres | local

  En savoir plus sur Design & graphisme


 • Description
  Wij zijn Bright Square
  Uw officiële Google Partner

  Adverteren via Google AdWords
  Google AdWords is het systeem om online te adverteren via de zoekmachine van Google. Dit noemt men Search Engine Advertising of SEA. Tegenwoordig leeft iedereen op het internet. Als we iets zoeken doen we dit in de meeste gevallen via Google. Dit maakt dat Google de nr.1 plaats is om te adverteren en om klanten op uw website te krijgen. Want wanneer u bovenaan staat in Google is de kans het grootst dat men uw website eerst aanblikt.

  Specialist in Google AdWords
  Bright Square is specialist in het adverteren via Google AdWords. Door onze specialisatie zorgen wij dat u bij het zoeken op de juiste woorden bovenaan staat en dat u enkel betaald voor relevante clicks. Enkel wanneer potentiële klanten op uw website klikken betaald u Google. U kan in samenspraak met ons gaan bepalen wat uw belangrijkste zoekwoorden en momenten van de dag zijn en welke regio u het best aanspreekt. Wij helpen u hier graag in verder!

  Officiële Google Partner
  Wij zijn, door het slagen van de door Google opgelegde examens, een officiële Google Partner. Doordat wij een officiële partner zijn van Google zijn wij steeds als eerste op de hoogte van de nieuwste AdWords ontwikkelingen.
  Compétences en Publicité en ligne (1)
  Google Adwords
  Projet en Publicité en ligne (1)
  Google Adwords campagne GlasGarage Nederland - Publicité en ligne
  Client en Publicité en ligne (1)
  GlasGarageAutomobile | international

  En savoir plus sur Publicité en ligne

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Bright Square et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

14 projets ajoutés par Bright Square

Branding Photography (Drone)
Branding Photography (Drone)

Projet réalisé pour Atmosafe dans l'industrie Biens et services industriels pour un public B2B.Huisstijl met een sterke focus op beeld. o.a Drone fotografie

Photographie
En savoir plus
Branding & Identity
Branding & Identity

Projet réalisé pour NOMAD Foodbar dans l'industrie Alimentaire pour un public B2C.Het uitwerken van een volledige huisstijl voor NOMAD Foodbar namen wij graag in handen. Startend met een indrukwekkend logo tot de raambelettering op hun zaak. Wij verzorgen de volledige communicatie voor NOMAD!

Design & graphisme
En savoir plus
Product Design
Product Design

Projet réalisé pour Wcup dans l'industrie Sport pour un public B2C.Package Design voor Wcup WCUP is een Belgische sportvoedingsproducent.

Design & graphisme
En savoir plus
Creativity & Innovation
Creativity & Innovation

Projet réalisé pour Stad Antwerpen dans l'industrie Autres pour un public B2C.Voor Stad Antwerpen verzorgden wij bovenstaande Roll-up's! Opvallen zullen ze zeker! Creativiteit en innovatie is belangrijk daar kunnen wij over meespreken!

Design & graphisme
En savoir plus
High End Product Photography
High End Product Photography

Projet réalisé pour Dominion Diamonds dans l'industrie Luxe et Joaillerie pour un public B2C.Fotografie van een hele reeks ruwe diamanten. 10,7 caraat.Meer op www.tolleneer.be

Photographie
En savoir plus
Product Photography
Product Photography

Projet réalisé pour Tec7 dans l'industrie Biens et services industriels pour un public B2B / B2C.Productfotografie van alle Tec7 en Green7 producten alsook toepassingsvideo's.Meer op www.tolleneer.be

Photographie
En savoir plus
Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à Bright Square et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

4 membres dans l'équipe de Bright Square

Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Bright Square a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour Bright Square pour le moment

Vous avez travaillé avec Bright Square?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de Bright Square

Détails


http://www.brightsquare.be

 • Siège socialBredabaan 124, 2930 Brasschaat, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Explorez
 • Obtenir des conseils
 • Recherchez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité