Appreciate

Agence spécialisée en Application mobile, Création de site internet.

Profil vérifié par l'agenceContacter Appreciate
Appreciate
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1 recommandations)Contacter AppreciateAppreciate is een digitaal bureau met open data expertise. We ontwerpen en ontwikkelen jouw mobiele applicaties en websites.starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1 recommandations)Contacter Appreciate

Certifications

Profile verified by its owner

Localisation

placeAfficher l'adressekeyboard_arrow_right

Langues

nl

Services

Informations de contact

webAfficher le Site Webkeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right

Réseaux sociaux

Facebookkeyboard_arrow_rightTwitterkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_rightYouTubekeyboard_arrow_right

Services offerts

Nous sommes actifs dans différents secteurs.

Application mobile
  • Bij de ontwikkeling van een digitale toepassing sta je voor veel keuzes. Jij weet welke bedrijfsdoelstellingen je digitaal wil vertalen. Vraag is, welke keuzes neem je? Appreciate is jouw partner om deze keuzes te maken. Onze praktische project aanpak helpt jou om de keuzes te maken die werken voor jouw mobiele toepassing of website.
Demander des infos
Création de site internet
  • Volgens de wensen van de klant ontwikkelen we websites van A tot Z, webshops, intranet,… Onze aanpak is pragmatisch, met als doel een gebruiksvriendelijke website of applicatie te bouwen zowel voor de gebruiker als de klant. Afhankelijk van de noden van de klant maken wij ondermeer gebruik van open source content management systemen zoals Drupal, Wordpress of AsgardsCMS. Of maken we volledige maatwerk oplossingen in Laravel of Symfony.
Demander des infos

Intéressé par nos services? Contactez-nous dès maintenant!

Contacter Appreciate

Quelques chiffres à propos de l'agence

2

Services

1

Recommandations

3

Réalisations

10

Membres dans l'équipe

Réalisations précédentes

Jetez un oeil aux dernière réalisations crées pour nos clients
3 réalisation(s) ajoutée(s)
Smart Assist

Smart Assist

janvier 2016
janvier 2016

Smart Assist

Smart Assist is de perfecte hulp voor bewoners van assistentiewoningen of serviceflats. Reeds heel wat bewoners in Antwerpen kunnen al genieten van de verschillende handige functies van de applicatie. Zo kunnen bewoners heel gemakkelijk kijken of er vandaag iets gepland staat, welk weer het wordt of wat het nieuws van de dag is. Ontdek wat Smart Assist verder nog allemaal te bieden heeft.

Application mobile
Smartphoto

Smartphoto

janvier 2016
janvier 2016

Smartphoto

De mooiste fotocadeaus in een handomdraai

Je leukste en mooiste foto’s vereeuwigen op een koffietas, een klok of misschien in een mooie kalender? En dat gelijk waar je je bevindt? De Smartphoto applicatie maakt het mogelijk om in enkele klikken de mooiste fotocadeaus in elkaar te steken, waar je ook bent. Via het handige overzichtsmenu is het gemakkelijk om jouw favoriete product uit te kiezen. Kies je een kalender? Dan kun je op een eenvoudige manier verschillende foto’s in één keer selecteren en deze naar je gekozen product slepen. De weg naar het perfecte fotogeschenk kun je in slechts enkele stappen voltooien, je snijdt de foto bij of roteert hem naar jouw wensen, plaatst hem op het product hoe jij het wilt en ziezo: klaar om aan het winkelmandje toe te voegen!

Smartphoto Design

We kregen de vraag van Smartphoto om de Androidversie te ontwikkelen en ontwerpen aan de hand van de bestaande Smartphoto iOS-applicatie. Na het analyseren van het design en de user experience van de app, werd de lay-out wat strakker en overzichtelijker gemaakt. Ook werden enkele overbodige handelingen er uit gehaald zodat de Smartphoto applicatie nog iets gebruiksvriendelijker werd.

Application mobile
Kind & Gezin

Kind & Gezin

janvier 2016
janvier 2016

Kind & Gezin

Beweging 

 Kind & Gezin startte dit jaar de campagne ‘Beweging’. Met de campagne willen ze aantonen dat gezond eten en voldoende beweging cruciaal zijn voor de gezondheid van elk kind. Bewegen is geen sporten. Rollen, springen, kruipen, een kind is nooit te jong om te kunnen bewegen. Bovendien kunnen ze altijd en overal bewegen. Bij deze campagne hoort de ‘Beweeg mee - cd’ die Kind & Gezin in het najaar zal lanceren. Een cd waar jong en oud kunnen op mee dansen en zingen. Liedjes gemaakt door onder andere Frank Vander Linden van De Mens en Axl Peleman zijn al een feit, het enig wat nog ontbreekt is de cover van de cd. 

Pimp je eigen actie-sterretje 

Precies omdat die cover nog ontbreekt, lanceerde Appreciate, in samenwerking met Calibrate en LDV voor Kind & Gezin, de #Babybeweging mobiele applicatie. Ouders moeten trachten een foto te nemen van hun kleine ster en deze pimpen met de vele leuke icoontjes. Wanneer ze die foto delen met de hashtag #babybeweging maken ze kans om hun baby als coverbaby te zien op de Beweeg mee -cd.

Application mobile

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

1 recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Tim Leytens  il y a 3 ans

Managing partner chez Appreciate
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

Trouver mon agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.