NYBE (+ 8 Avis clients) | Sortlist
Sortlist
NYBE cover
NYBE logo

NYBE

verified-flagcertified-flag
Hasselt, Belgique
Versnel uw digitale transformatie met NYBE
Omdat we uw ideeën willen vertalen in een digitale werkelijkheid. Om bij te kunnen blijven en te kunnen concurreren, dienen e-commerce ondernemingen efficiënt te werk te gaan. Een absolute must hierbij is automatisering. Natuurlijk is hierbij een expert op gebied van IT essentieel, die op een maatschappelijk verantwoorde manier nauw samenwerkt. Dat is net waar we u graag mee ondersteunen. NYBE ontzorgt en empowert uw bedrijf. Benieuwd naar onze expertise voor e-commerce, software op maat en webplatformen? Laten we eens babbelen!
10 personnes dans leur équipe
Parle Allemand, Anglais, Néerlandais
14 projets dans leur portefeuille
7 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2017
Fondée en 2016
4 prix décernés
Ouvrir site web

Services

8 services offerts par NYBE

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Met e-commerce kan u veel kanten uit. Dankzij onze middleware kunt u uw webshop nog beter beheren, omdat deze omnichannel software een schakel vormt tussen meerdere systemen. Het invoeren van een product kan rechtstreeks in de middleware, welke weer terugkoppelt met de webshop, het boekhoudsysteem, e.d.

  Vergaar informatie over uw doelgroep met online marketing. Target specifiek op de segmenten die u wilt aanspreken en benader bezoekers opnieuw middels retargeting. Een webshop biedt tal van marketingmogelijkheden!

  Natuurlijk gaat e-commerce verder dan enkel webshops. Zo kan u ook verkopen via Meta, Marktplaats, Bol.com, Amazon en andere soortgelijke platformen. Ook de opkomst van Augmented Reality biedt tal van mogelijkheden voor de online retailer van morgen. Denk hierbij aan de online paskamer en het virtueel passen van brillen.

  Wilt u weten wat de mogelijkheden van e-commerce zijn en wat NYBE voor u kan betekenen? NYBE biedt het totaalpakket. Let's talk!

  Middleware | E-commerce marketing | Digitale toekomst
  Compétences en E-commerce (37)
  Online Storewordpress developmente commerce solutionswebsite copywritingfacebook marketingdesignwebsite seoonline storesocial mediafacebook advertising+27
  Projets en E-commerce (6)
  CookingSpot - E-commerce
  A Better Life website - E-commerce
  Website The Mustang Garage - E-commerce
  Teastation - E-commerce
  Avis clients en E-commerce (3)
  Johanna Diricks
  Didier Schirru
  Leon Koster
  Clients en E-commerce (6)
  CookingSpotProduits ménagers | national
  VavantasVente au détail | national
  New KonceptAlimentaire | regional
  The Mustang GarageAutomobile | international

  En savoir plus sur E-commerce


 • Description
  Wij gaan verder dan een standaard website. Run uw eigen webplatform met gebruiksvriendelijk beheersysteem. We zorgen ervoor dat uw website aantrekkelijk is voor uw doelgroep. Dat houdt ook in dat de website snel moet zijn. Daarbij voeren we op regelmatige basis onderhoud uit en maken we back-ups. Bij NYBE kunt u rekenen op ontzorging.

  Bent u op zoek naar een webshop? Bekijk dan zeker eens ons e-commerce aanbod. Dankzij onze middleware wordt kunt u onder meer uw webshop, boekhoudpakket en voorraad beheren vanuit één systeem. Het invoeren van een product kan rechtstreeks in de middleware, welke weer terugkoppelt met de webshop, het boekhoudsysteem, e.d. Deze omnichannel oplossing zorgt ervoor dat u meer tijd over houdt en uw onderneming in een overzichtelijk systeem kan beheren.
  Compétences en Création de site internet (31)
  Showcase WebsiteWebshop Developmentwebsite redesignweb developmentcopywritingweb sitewebsite creationecommercestorytellingwebsite marketing+21
  Projets en Création de site internet (10)
  CookingSpot - Création de site internet
  A Better Life website - Création de site internet
  Website The Mustang Garage - Création de site internet
  Website Mustang Fever - Création de site internet
  Avis clients en Création de site internet (4)
  Adelbert Engler
  Wim Devroye
  Michel Cox
  Kris Ghys
  Clients en Création de site internet (10)
  The Mustang GarageAutomobile | international
  The Mustang GarageAutomobile | international
  MomicoxAutomobile | international
  TeastationAlimentaire | international

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Een webapp is een website met applicatiefunctionaliteiten. Een progressive webapp is een snellere manier om een webapp als ‘gewone’ native app te laten fungeren op uw toestel. Vanuit de browser wordt de progressive webapp geladen.

  De grootste voordelen van apps:
  - Ze zijn gebruiksvriendelijk
  - Apps zijn ook zonder internet toegankelijk
  - Conversie verhogend door het gemak & pushmeldingen
  - Onderscheidend tegenover uw concurrenten
  - Online betaalmogelijkheden zoals Bancontact, iDeal en Maestro
  - Direct call naar de contactpersonen van uw bedrijf
  - Gemak voor uw klanten, personeel en uzelf
  - En nog veel meer!

  Onze ervaren programmeurs staan klaar om software op maat te ontwikkelen volgens de laatste technologieën. Wist u al dat NYBE Laravel Certified is?
  Compétences en Application web (48)
  Hypertext PreprocessorPersonal Home PageJavaScript Object NotationCascading StylesheetsJavaScriptSCSSapi developmentweb basedapi key managementLaravel Development+38
  Projets en Application web (6)
  CookingSpot - Application web
  Calleeuw-Lambrechts webapplicatie - Application web
  Teastation - Application web
  Momicox - Application web
  Avis client en Application web (1)
  Herma Koster
  Clients en Application web (6)
  TeastationAlimentaire | international
  Calleeuw-LambrechtsConstruction | national
  MomicoxAutomobile | international
  DrukpuntAutres | national

  En savoir plus sur Application web


 • Description
  Een eigen app kan enorm veel voordelen bieden. Laten we samen bekijken of en waarom een app een meerwaarde biedt voor uw onderneming. Dit kan zowel voor klanten als intern gebruik zijn. Denk aan voordelen als verkoop van goederen, efficiëntie van personeel, gebruiksvriendelijkheid, etc.

  Een webapp wordt gebruikt vanuit de browser. Het is een website met applicatiefunctionaliteiten. Een progressive webapp is een goedkopere en snellere manier om een webapp als ‘gewone’ native app te laten fungeren op uw toestel. Vanuit de browser wordt de progressive webapp geladen. Internet is hiervoor wel vereist.

  Voor de effectieve ontwikkeling, babbelen we eerst graag met u over uw bedrijfsdoelen en huisstijl. Daarna wordt een ontwerp gemaakt als mock-up en eventueel een Software Requirements Sheet. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Zo weten we precies wat u voor ogen heeft en kan ons team van ervaren developers aan de slag.

  Wenst u ook zichtbaar te zijn in de App Store en Google Play Store? Dat is mogelijk.

  U kunt rekenen op een team van ervaren programmeurs voor app development. Let's talk!
  Compétences en Application mobile (26)
  React Native DevelopmentAndroid App Developmentdesignbrandingmobile marketingapp developmentweb application developmentweb applicationmobile app developmentmobile application development+16
  Projet en Application mobile (1)
  Teastation - Application mobile
  Client en Application mobile (1)
  TeastationAlimentaire | international

  En savoir plus sur Application mobile


 • Description
  Online zichtbaarheid is essentieel om in het oog te springen van uw doelgroep. Laten we eens babbelen over uw bedrijfsdoelen en marketingdoelen. Waarom bestaat uw onderneming eigenlijk? Waarom moeten klanten bij u kopen en niet bij de concurrent? Why? In andere woorden: wat maakt uw bedrijf zo uniek? Schieten in de hoop om iets te raken vinden we geen goed plan. Marketing is namelijk een investering en dient zichzelf terug te verdienen met sales. Daarom stellen we graag een plan op alvorens we te werk gaan.

  Samen bepalen we de doelgroep en doen we ROI calculaties.
  Compétences en Publicité en ligne (51)
  search marketingsearch engine advertisingorganic searchseasearch engine marketinggoogle analyticssearch engine optimizationgoogle shoppingonline advertisingGoogle Adwords+41
  Projets en Publicité en ligne (6)
  Website Mustang Fever - Publicité en ligne
  New Koncept recordpoging grootste mosselplein - Publicité en ligne
  Momicox - Publicité en ligne
  Holiday Homes Gran Canaria - Publicité en ligne
  Clients en Publicité en ligne (6)
  Holiday HomesVoyage et Loisirs | international
  The Mustang GarageAutomobile | international
  MomicoxAutomobile | international
  TeastationAlimentaire | international

  En savoir plus sur Publicité en ligne


 • Description
  Sociale media zijn ideaal om uw doelgroep op te bereiken. Social media is een onderdeel van het marketingcommunicatieplan. Op welke platformen bevindt uw doelgroep zich? We maken graag een doelgroepanalyse en daarbij een communicatieplan op basis van uw bedrijfsdoelen. Wenst u meer merkbekendheid of juist meer klantloyaliteit? Op basis van alle data en de fases van de customer journey stellen we een plan op.

  Wilt u vooral jongeren aanspreken, dan zouden Instagram, Snapchat en TikTok interessant kunnen zijn. Zit u meer in de B2B-markt? Dan is (de Sales Navigator van) LinkedIn weer aantrekkelijk. Er zijn veel platformen en veel mogelijkheden. We geven u graag technische, creatieve en strategische adviezen.

  Bent u op zoek naar een bedrijf voor het beheren van uw social media? NYBE is hiervoor ook graag uw partner. Reeds voor meerdere klanten voorzien we wekelijks dat de social media up-to-date is voor de doelgroep.
  Compétences en Réseaux sociaux (26)
  social advertisingsocial marketingsocial media consultantonline adcommercial advertisingsocial media engagementsocial media campaignmarketing designservice marketingFacebook Marketing+16
  Projets en Réseaux sociaux (5)
  Holiday Homes Gran Canaria - Réseaux sociaux
  Website The Mustang Garage - Réseaux sociaux
  Website Mustang Fever - Réseaux sociaux
  Teastation - Réseaux sociaux
  Clients en Réseaux sociaux (5)
  Holiday HomesVoyage et Loisirs | international
  New KonceptAlimentaire | regional
  The Mustang GarageAutomobile | international
  TeastationAlimentaire | international

  En savoir plus sur Réseaux sociaux


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Projet en Développement de Logiciel (1)
  Drukpunt - Développement de Logiciel
  Client en Développement de Logiciel (1)
  DrukpuntAutres | national

  En savoir plus sur Développement de Logiciel


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Projet en Marketing (1)
  Teastation - Marketing
  Client en Marketing (1)
  TeastationAlimentaire | international

  En savoir plus sur Marketing

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à NYBE et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

10 membres dans l'équipe de NYBE

NYBE cover
HistoireOnze missie is om op een maatschappelijk verantwoorde wijze aan de slag te gaan en dicht bij onze klanten te staan met onze hoogtechnologische knowhow en strategische inzichten, ontzorgen en empoweren bedrijven door hen te helpen in onder meer het automatiseren van hun IT-processen. Let's talk!
Contactez facilement l'équipe de NYBE.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

NYBE a été récompensé 4 fois

Jarenlange vertrouwde IT-partner van Mustang Fever2018-04-01Evenement (livestream, website, marketing, hardware)

Certificaat Google Digitale Werkplaats2018-12-31Marketing

Vermelding in Trends Magazine (E-commerce editie)2022-03-01Media
Laravel Company Certification2022-02-01https://certification.laravel.com/company/nybe

Avis clients

8 Avis clients pour NYBE

4.88/5
(8 avis clients)
Johanna DiricksEigenaresse chez Jodi Schoenen
ServiceE-commerce
SecteurAccessoires & vêtements
Équipe1 - 2
5/5

Nogmaals dank u wel Celien voor de fijne samenwerking en al je hulp. Jullie zijn TOP. Ik ben echt super tevreden over de service van NYBE.

NYBE réponse :Bedankt voor de lieve woorden! We werken heel graag met je samen 🙂

ServiceE-commerce
SecteurAccessoires & vêtements
Équipe1 - 2

Didier SchirruEigenaar chez Balance Massagetherapie
ServiceE-commerce
SecteurBeauté
Équipe1 - 10
4/5

We heb een consultancy voor marketing samen met Celien & haar collega gedaan. Beide hebben hun expertise en vullen elkaar goed aan. Zo heb ik een beter inzicht, en nuttige tips gekregen in hoe ik mijn eigen marketing kan onderhouden. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn eigen zaak naar een hoger niveau wil brengen. Didier.

NYBE réponse :Merci Didier! We vonden het erg leuk om te doen 🙂.

ServiceE-commerce
SecteurBeauté
Équipe1 - 10

Wim DevroyeEigenaar chez Holiday Homes Gran Canaria
ServiceCréation de site internet
SecteurVoyage et Loisirs
Équipe1 - 10
5/5

NYBE heeft onze nieuwe website gemaakt, heel tevreden, professionele medewerkers die prima werk geleverd hebben!

NYBE réponse :Merci voor de mooie woorden!

ServiceCréation de site internet
SecteurVoyage et Loisirs
Équipe1 - 10

Vous avez travaillé avec NYBE?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de NYBE

Détails • Siège socialHefveldstraat 13, 3500 Hasselt, Belgium

NYBE-facebookNYBE-linkedinNYBE-google_plusNYBE-instagram
Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Services couverts
 • Conseillers Sortlist
 • Toutes les agences
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Lister mon agence
Ressources
 • Blog
 • Centre de données
 • Aide et soutien
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2023 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité