Ons agentschap is geselecteerd in de top 51y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


ZOZ RECLAMEBUREAU cover
ZOZ RECLAMEBUREAU logo

ZOZ RECLAMEBUREAU Sint-Truiden, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

ZOZ RECLAMEBUREAU a small, but oh so charming full service advertising agency. Creativity and effectiveness are one of our passions. We our a young team of six individuals with either our passions and expertises. ZOZ is specialized in corporate branding, campaign creation, graphic design, webdesign, publications, copywriting, communication, ... And so much more! 

Our mission is bringing YOUR communication and business to a higher level, the highest level! Just ring our bell for more information and a cup of coffee!

 

(zoz) is een jong creatief reclamebureau. De passie van ons team is om met creativiteit en deskundig advies de communicatieprocessen tussen u en uw doelgroep te optimaliseren. We gaan er prat op dat we uw bedrijf, merk of organisatie nog meer ‘gewild’ kunnen maken. Want… no communication, no love!

 

Het (zoz) team: 

Carl Nijssens - Zaakvoerder

Edu Vangrootloon - Art Dirctor 

Elke Scholts - Account Assistent 

Melissa Jans - Graphic Designer 

Kevin De Corte - Account Executive & Copywriter 

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door ZOZ RECLAMEBUREAU

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  The love for a brand is the love for the character! It all starts with creating a logo and your own corporate identity. Those are the fundamentals for your corporate image. But your corporate identity is more than your logo, it's about creating a positive feeling for the company.
  Projecten in Branding & Positionering (10)
  OCMW Tessenderlo - Branding & Positionering
  Avant Machinery - Branding & Positionering
  Olympic catalogue - Branding & Positionering
  OICON - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (10)
  OiconVastgoed | regional
  OCMW TessenderloAnderen | regional
  Meubelen NevenAnderen | regional
  Kleine LandeigendomVastgoed | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Graphic design Product design Website design ...

  Meer informatie over Ontwerp

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag ZOZ RECLAMEBUREAU om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

10 projecten uitgevoerd door ZOZ RECLAMEBUREAU

OCMW Tessenderlo
OCMW Tessenderlo

Project gemaakt voor OCMW Tessenderlo in de Anderen industrie voor een B2C publiek.OCMW Tessenderlo Door middel van een openbare aanbesteding zocht OCMW Tessenderlo naar haar communicatiepartner. Hier kwam (zoz) als ideale partner uit de bus. Het aanmeten van een look and feel die zorgt voor een toegankelijk en warm imago binnen de zorgsector was van uitermate belang. In opvolging van deze look & feel werden er ook verschillende communicatiedragers opgemaakt: autobestickering, uniformontwerp, ontwikkeling van een website, algemene tools (briefpapier, enveloppe, ...).

Branding & Positionering
Meer lezen
Avant Machinery
Avant Machinery

Project gemaakt voor Avant Machinery in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek.Elk seizoen uw kampioen! AVANT Machinery is een Limburgse verdeler van AVANT knikladers. Om internationale draagkracht te verkrijgen, doen zij beroep op (zoz). Eerst en vooral ontwierp (zoz) een nieuwe bedrijfsnaam, logo en huisstijl. Een compleet nieuwe branding was aan de orde! Daarnaast ontwikkelden we een responsive website met specifiek CMS-systeem, een verhuurgids (BE-NL-VL), advertenties in verschillende mediakanalen, opmaak van een communicatieplan, de branding van het gebouw, ... Een voorsmaakje van de verhuurgids vindt u op deze link: http://issuu.com/zoz_/docs/tora_verhuurcatnl_def

Branding & Positionering
Meer lezen
Olympic catalogue
Olympic catalogue

Project gemaakt voor Olympic Sportswear in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek.Catalogus voor Olympic Sportswear Olympic Sportswear, een Limburgse vertegenwoordiger van sportkledij, keeper kit, ... Kortom alle sport toebehoren! (zoz) ontwikkelde een duidelijke catalogus met een krachtig design.

Branding & Positionering
Meer lezen
OICON
OICON

Project gemaakt voor Oicon in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek. Oicon the nature of living Het voeren van een toegankelijke en duidelijke communicatie moet er voor zorgen dat de vastgoedprojecten van Oicon bij de gewenste doelgroepen het imago van aangenaam wonen in een groene omgeving en tijdloze architectuur oproepen. Oicon positioneert zich aan de hand van unieke waarden, nl. duurzaamheid, energiezuinigheid en maatwerk. Deze elementen moeten ook in de uitstraling terug te vinden zijn. Communicatietools Na het opstellen van een communicatieplan gingen we aan de start met het restylen van de look en feel. Na een meeting met de klant waar alle vragen duidelijk in kaart werden gebracht, volgden de eerste conceptvoorstellen. Het door de klant gekozen conceptvoorstel werd tot in de puntjes uitgewerkt en volledig uitgerold doorheen de hele organisatie: logo, huisstijl, infomagazine, branding site, website, brochures van de projecten, eventorganisatie, ... Het Oicon magazine kan u vinden op volgende link: http://issuu.com/zoz_/docs/oicon_issuu

Branding & Positionering
Meer lezen
Impermo
Impermo

Project gemaakt voor Impermo in de Anderen industrie voor een B2C publiek.Campagnecreatie Impermo Een campagne is een intensief communicatieproces, met een specifieke boodschap, gedurende een welbepaalde tijd, naar één of meerdere doelgroepen. Het succes ervan is afhankelijk van de synergie tussen een juiste planning en een aardige dosis aan creativiteit. Impermo doet al jaren beroep op de grafische en creatieve talenten van (zoz). Het spotje van de Chinees met de keiharde tegelpromoties zal u zeker ergens in uw geheugen hebben bewaard. In het begin van de samenwerking werd het logo gerestyled. Nu zitten we vooral samen aan tafel om de volgende strategische stappen te bespreken. Dankzij het opzetten van lokale en nationale campagnes wil Impermo de bestaande klanten heractiveren en nieuwe klanten aantrekken, om zo een vergroting van het klantenbestand te bekomen.

Branding & Positionering
Meer lezen
Meubelen Neven
Meubelen Neven

Project gemaakt voor Meubelen Neven in de Anderen industrie voor een B2C publiek.Breng je woonidee tot leven! Meubelen Neven, een kwaliteitsvolle interieurzaak in Diepenbeek, doet al enkele jaren beroep op de grafische en organisatorische kwaliteit van (zoz). Bij deze klant komen onze drie C's goed tot uiting: Creativiteit, Concept en Creatie. Een greep uit het portfolio van Meubelen Neven: ontwikkeling van soldenkranten, advertenties voor Het Belang van Limburg, Sjiek, ... , conceptcreatie televisiespots (TVL), campagne-ontwikkeling, social media beheer, ...

Branding & Positionering
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag ZOZ RECLAMEBUREAU om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in ZOZ RECLAMEBUREAU's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met ZOZ RECLAMEBUREAU's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

ZOZ RECLAMEBUREAU heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor ZOZ RECLAMEBUREAU


Contact

Contact gegevens van ZOZ RECLAMEBUREAU


Details


 • HoofdkantoorSint-Gangulfusplein 2