Ons agentschap is geselecteerd in de top 52y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


vision*r cover
vision*r logo

vision*r Willebroek, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
vision*r ontwerpt stijlvolle websites en huisstijlen met punch

Internet is het hart van onze expertise. Een online visitekaartje of een responsive website in 24 talen, ons doel is steeds een kunstzinnige site die gebruiksvriendelijk is, die geoptimaliseerd is voor alle toestellen en die je zelf kunt onderhouden via een CMS. Door ons strikt aan de richtlijnen van Google te houden, komt je site bovenaan te staan in zoekresultaten en kan hij extra bezoekers aantrekken.

We bouwen ook webshops op maat waarin klanten gemakkelijk online kunnen bestellen en betalen. Voorraadbeheer, verzendbeheer of koppelingen met boekhoudpakketten en kassasystemen zijn perfect mogelijk. Future-proof en gemakkelijk.

Daarnaast zijn we van verschillende creatieven markten thuis. We ontwerpen een sterk logo en een in het oog springend merk, met duidelijke richtlijnen voor alle soorten van communicatie, zowel online als offline. Naamkaartjes, briefpapier, brochures, affiches, advertenties... volledig in lijn met het communicatieplan en de huisstijl van je bedrijf. We begeleiden ook het drukproces van A tot Z. Copywriting, fotografie, webhosting worden ook in-house geregeld. Voor andere zaken kunnen we beroep doen op een sterk netwerk van specialisten.

Een offerte aanvragen, of gewoon even brainstormen bij een kop koffie?
We zijn heel benieuwd naar jouw project. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door vision*r

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Website Creatie (6)
  Webdesign voor het Europese Erasmus project - Website Creatie
  Responsive website voor de tentoonstelling OER - Website Creatie
  Website voor Slaets Juwelen & Horloges - Website Creatie
  Website en huisstijl voor Boringen Verheyden - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (6)
  Phoebus Foundation / KatoennatieKunst & Ambacht | national
  CC ZwanebergKunst & Ambacht | regional
  Demo-SpelRetail | regional
  Boringen VerheydenBouw | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Project in Branding & Positionering (1)
  Website en huisstijl voor Boringen Verheyden - Branding & Positionering
  Klant in Branding & Positionering (1)
  Boringen VerheydenBouw | national

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag vision*r om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door vision*r

Webdesign voor het Europese Erasmus project
Webdesign voor het Europese Erasmus project

Project gemaakt voor Eurochambres in de Overheid industrie voor een B2B publiek in 2008.Erasmus for Young Entrepreneurs is een Europees uitwisselingsprogramma voor jonge ondernemers die stage lopen bij een ervaren ondernemer in een ander land. Het programma is een initiatief van de Europese Commissie en werd gestart in 2009.De site is beschikbaar in 24 talen, waaronder Bulgaars, Litouws en Grieks. Speciale aandacht werd besteed aan de optimalisatie voor zoekmachines.Er is ook een intranet waarop interne informatie wordt gedeeld onder de deelnemende agentschappen in de verschillende landen.In 2016 werd een volledig nieuwe responsive front-end gelanceerd, aangepast aan diverse schermgroottes.

Content StrategyErgonomie (UX / UI)Ontwerp+3
Meer lezen
Responsive website voor de tentoonstelling OER
Responsive website voor de tentoonstelling OER

Project gemaakt voor Phoebus Foundation / Katoennatie in de Kunst & Ambacht industrie voor een B2C publiek in 2017. OER: De wortels van Vlaanderen is een tentoonstelling in het Caermersklooster in Gent. Ze omvat een honderdtal Vlaamse kunstwerken uit de periode 1880-1930, o.a. van Permeke, Ensor en Van de Woestyne.De tentoonstelling, een organisatie van Katoen Natie, Indaver en The Phoebus Foundation, toont unieke stukken die in privéhanden zijn en daardoor anders weinig of niet te bewonderen zijn. Een deel van de tentoonstelling is eigendom van Fernand Huts van Katoen Natie.

Ergonomie (UX / UI)OntwerpWebsite Creatie
Meer lezen
Website voor Slaets Juwelen & Horloges
Website voor Slaets Juwelen & Horloges

Project gemaakt voor Slaets NV in de Luxe Goederen en Juwelen industrie voor een B2C publiek in 2002.Slaets is al sinds 1904 een gevestigde waarde in de Antwerpse juwelen- en horlogesector. Als verdeler van exclusieve merken zoals Cartier, Panerai en Jaeger-LeCoultre, is de website opgevat als een stijlvolle introductie tot het gamma.De website werd begin 2017 volledig vernieuwd, kreeg een responsive webdesign, een interactief magazine en een geïntegreerde blog. Hij zal verder uitgebreid worden met e-commerce functionaliteit.

Content StrategyErgonomie (UX / UI)Ontwerp+3
Meer lezen
Website en huisstijl voor Boringen Verheyden
Website en huisstijl voor Boringen Verheyden

Project gemaakt voor Boringen Verheyden in de Bouw industrie voor een B2C publiek in 2013.Boringen Verheyden is pionier in geothermische boringen (warmtepompen voor particulieren en bedrijven) en boringen voor waterwinning.We behielden het logo maar zorgen voor moderne kleurtinten en bijkomende grafische elementen, zoals een eigen icoon voor beide divisies. Het resultaat is een meer homogene gemoderniseerde stijl. De nieuwe huisstijl werd doorgetrokken naar briefhoofden, naamkaartjes, enveloppen, groetenkaarten, een brochure over waterwinning en eentje over warmtewinning.Nadat we de huisstijl moderniseerden, ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke site, aangepast aan alle (mobiele) toestellen. Een geavanceerd formulier dat gerichte vragen stelt, laat je toe om een offerte aan te vragen.Boringen Verheyden werd ook beter gepositioneerd in zoekmachines, wat duidelijk zichtbaar bleek in het aantal offerteaanvragen en contacten met klanten.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+6
Meer lezen
Online shop voor spellenwinkel Demo-Spel
Online shop voor spellenwinkel Demo-Spel

Project gemaakt voor Demo-Spel in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2015.In het Leuvense is Demo-Spel de referentie voor bordspellen, card games en miniatures. Naast de succesvolle winkel aan Sint-Jacobs is er sinds 2015 een webshop met ongeveer 5000 referenties.Online betalen kan via een koppeling met het Ingenico systeem, waarna de site alle info doorstuurt naar het offline kassasysteem voor verdere opvolging en verzending per koerier.

Ergonomie (UX / UI)OntwerpSEO+2
Meer lezen
Reponsive website voor cultuurcentrum Zwaneberg
Reponsive website voor cultuurcentrum Zwaneberg

Project gemaakt voor CC Zwaneberg in de Kunst & Ambacht industrie voor een B2C publiek in 2016.Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg is sinds jaren bekend om zijn zeer gevarieerd aanbod, met klemtonen op een stevig humoraanbod, wereldmuziek en een voortdurende zorg voor educatie en omkadering. In 2016 werd een nieuwe site gepresenteert, die voor zijn ontwerp inspiratie put uit de diagonale lijnen van het recente gebouw.Het gespecialiseerde CMS van Encima omvat een koppeling met het ticketingsysteem Ticketmatic en allerhande modules voor evenementen, inschrijvingen voor vorming, zaalverhuur, een koppeling met de UITdatabank en tal van andere mogelijkheden.

Content StrategyErgonomie (UX / UI)Ontwerp+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag vision*r om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in vision*r's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met vision*r's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

vision*r heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor vision*r


Contact

Contact gegevens van vision*r


Details


 • HoofdkantoorGeerhoek 53, 2830 Willebroek, Belgium