The Craft, Melle | Sortlist

Over


The Craft cover
The Craft logo

The Craft Melle, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

The Craft in Melle (Gent) is een full service digitaal bureau waar Lander, Jeroen, Elias, Pieter-Jan, Tom en Mieke elke dag weer met goesting aan de slag gaan. We bieden oplossingen aan binnen webdesign, online development en digital marketing. Daarnaast schenkt The Craft ook veel aandacht aan haar klantenservice. We staan jullie bij met raad en daad, tips and tricks voor jullie website, webshop, nieuwsbrief of social media.

Bij The Craft geloven we dat de technologie in functie van gebruiksvriendelijkheid staat. De gebruiker staat in elke stap van ons werkproces centraal. We werken met Craft CMS. Een flexibel én gebruiksvriendelijk platform dat ook automatisatie van online processen toelaat. Geschikt voor zowel websites als webshops.

Enkele van onze specialiteiten:

 • interactive design
 • web development
 • seo
 • online ads
 • e-mailmarketing
 • nieuwsbrieven
 • social media
 • systeemintegraties
 • digitale transformatie

Graag meer informatie? Ontdek dan enkele van onze projecten op onze website of neem eens contact met ons op!

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door The Craft

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij The Craft in Gent (Melle) brengen we de juiste talenten samen om jou op alle vlakken verder te helpen: web designers, web developers en online marketeers. Op die manier kunnen we jou online platform ontwikkelen van a tot z. Hiervoor werken we uitsluitend in Craft CMS, waarmee we al jaren ervaren zijn. We ontwikkelen zowel websites, webshops als apps met voor elk project een op maat gemaakte strategie (en prijs). Na een verkennend gesprek stellen we samen met jou de juiste doelen op, identificeren we relevante doelgroepen en stellen we op basis hiervan de juiste online strategie voor. Die trekken we door in zowel het creëren van een design, het programmeren van de website als, wanneer gewenst, de online marketing. Bij The Craft streven we ernaar om jouw online platform vanaf de oplevering op alle vlakken áf te hebben: mobile ready en gericht op de juiste conversies. Op deze manier werk je niet alleen tijd-efficiënt, maar ook kosten-efficiënt! Meer weten? Neem dan zeker eens contact met ons op!
  Skills in Website Creatie (23)
  WebdesignWeb DesignContent CreationWebsite DevelopmentDigital & Web DesignProfessional WebsitesE-commerce WebsiteWeb DevelopmentWebsite DesignResponsive Web Design+13
  Projecten in Website Creatie (3)
  Website creatie: Huysman Bouw - Website Creatie
  App creatie: IBC Power Flowers - Website Creatie
  Website creatie/Online marketing: Arko - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (3)
  Huysman BouwVastgoed | national
  IBC (Barry Callebaut)Voedsel | international
  ArkoAnderen | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Van plan om met online marketing je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Dan kunnen de ervaren (en gecertificeerde) marketeers bij The Craft in Melle (Gent) je zeker verder helpen. We bieden immers een breed scala van marketingtechnieken aan: van strategie tot optimalisatie, advertenties, social of mail. En vergeet natuurlijk het verzamelen van al die waardevolle data niet! Want online marketing bij The Craft is resultaat gericht. We bespreken samen met jou de doelen (bijv. een verzonden formulier of verkoop) en zorgen ervoor dat de juiste tools de relevante én waardevolle data verzamelen. De marketingstrategieën sturen we daarna continue bij, gebaseerd op de lessen die we uit de data leren. Op die manier zet je op de meest efficiënte manier je advertentiebudget in en verkrijg je op het einde de hoogste ROI. En dat is het belangrijkste doel, toch? Naast het werken met digitale data zorgen we ook voor de menselijkheid in onze campagnes. Wil je trouwens op termijn zelf bijleren over online marketing? Geen probleem! Onze leraar-marketeer (met ervaring in het avondonderwijs) organiseert graag een workshop. Zin om samen met ons je digitale strategie uit te bouwen? Geef ons dan zeker een seintje en we komen luisteren naar jouw verhaal!
  Skills in Digital Strategy (118)
  Social Media PlanningSocial Media AdsSearch Engine OptimizationSocial Media MarketingEcommence SEOLead GenerationLocal SEOEmail MarketingSEODigital+108
  Projecten in Digital Strategy (3)
  Website creatie: Huysman Bouw - Digital Strategy
  App creatie: IBC Power Flowers - Digital Strategy
  Website creatie/Online marketing: Arko - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (3)
  Huysman BouwVastgoed | national
  IBC (Barry Callebaut)Voedsel | international
  ArkoAnderen | regional

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag The Craft om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door The Craft

Website creatie: Huysman Bouw
Website creatie: Huysman Bouw

Project gemaakt voor Huysman Bouw in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek.We zouden The Craft niet zijn als we geen persoonlijke band met onze klanten opbouwen. En Huysman Bouw is zo een klant. We groeien samen met hen en ontwikkelden ondertussen een lange duurzame vertrouwensband.

Digital StrategyWebsite Creatie
Meer lezen
App creatie: IBC Power Flowers
App creatie: IBC Power Flowers

Project gemaakt voor IBC (Barry Callebaut) in de Voedsel industrie voor een B2B / B2C publiek.IBC (Barry Callebaut) is gespecialiseerd in voedingskleurstoffen en - decoraties voor patisserie, chocolaterie, bakkerij en dessert. Met hun Power Flowers inspireren ze koks om te experimenteren met kleurstoffen in voedingsrecepten.

Digital StrategyMobile AppWebsite Creatie
Meer lezen
Website creatie/Online marketing: Arko
Website creatie/Online marketing: Arko

Project gemaakt voor Arko in de Anderen industrie voor een B2B / B2C publiek.Arko in Geraardsbergen zorgt voor licht in je leven. Van ramen en deuren tot terrasoverkappingen, pergola’s en zonwering. Arko werkt volledig op maat met een eigen plaatsingsdienst.

Digital StrategyWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag The Craft om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in The Craft's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met The Craft's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

The Craft heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor The Craft


Contact

Contact gegevens van The Craft


Details


 • HoofdkantoorBrusselsesteenweg, Gent, Belgium