T-Kila & Lemon8 (+ reviews) | Sortlist
T-Kila & Lemon8 cover
T-Kila & Lemon8 logo

T-Kila & Lemon8

verified-flag
Antwerpen, België
Crystal Clear Communication
U bent op zoek naar een webdesigner die uw website kan ontwikkelen? Een website die u zelf kan aanpassen, webwinkels, dynamische websites,.. wij ontwerpen uw site volledig naar uw wensen! Bovendien kunnen we uw site voorzien van een eenvoudig en krachtig CMS. Zo heeft u de controle over de inhoud van uw website, en kan u deze makkelijk zelf aanpassen. Want hoe makkelijker het is om uw site te updaten, hoe vaker u het doet. Trouwens, door uw website regelmatig te updaten trekt hij nieuwe klanten aan en het helpt ook om beter gevonden te worden in Google En we ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen er ook voor dat er bezoekers naartoe komen. Iedere website die wij afleveren is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw bedrijf bijvoorbeeld op google gevonden kan worden. Bovendien denken we ook aan integratie met sociale media zodat u makkelijk uw site kan koppelen aan bijvoorbeeld Facebook of twitter. U heeft een website nodig! Wist u dat uw klanten gemiddeld 4 uur per dag voor een scherm zitten en dus steeds  vaker online zoeken en hun aankopen doen. Dat wilt u toch niet missen? Wij zetten uw bedrijf op het net!  Als uw bedrijf niet op het internet aanwezig is bestaat het vandaag de dag niet! Contacteer ons nu!
2 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
3 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2015
Opgericht in 2001
1 award gewonnen

Diensten

4 diensten aangeboden door T-Kila & Lemon8

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  U bent op zoek naar een webdesigner die uw website kan ontwikkelen? Een website die u zelf kan aanpassen, webwinkels, dynamische websites,.. wij ontwerpen uw site volledig naar uw wensen!

  Bovendien kunnen we uw site voorzien van een eenvoudig en krachtig CMS. Zo heeft u de controle over de inhoud van uw website, en kan u deze makkelijk zelf aanpassen.

  Want hoe makkelijker het is om uw site te updaten, hoe vaker u het doet. Trouwens, door uw website regelmatig te updaten trekt hij nieuwe klanten aan en het helpt ook om beter gevonden te worden in Google

  En we ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen er ook voor dat er bezoekers naartoe komen. Iedere website die wij afleveren is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw bedrijf bijvoorbeeld op google gevonden kan worden. Bovendien denken we ook aan integratie met sociale media zodat u makkelijk uw site kan koppelen aan bijvoorbeeld Facebook of twitter.
  Skills in Website Creatie (17)
  Homepage OntwerpWebsite RevampingE-commerce Website OntwerpWebsite OnderhoudCMSWeb ContentCustom Websiteresponsieve websiteWebsite OptimisatieWordPress Design+7
  Projecten in Website Creatie (2)
  Dam Architecten - Website Creatie
  Tom Goos - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  Thom Bauwens
  Klanten in Website Creatie (2)
  Tom GoosArchitectuur & Planning | national
  Dam ArchitectenArchitectuur & Planning | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Social media (2)
  Publicidad TwitterTwitter Strategie

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Een logo en huisstijl zijn de basis van uw visuele identiteit. En dus ontzettend belangrijk vermits het de eerste indruk bepaalt die men van uw bedrijf heeft. Als we voor u een logo ontwerpen dan gaan we bijgevolg niet over één nacht ijs. Bij de grafische uitwerking houden we steeds rekening met uw wensen alsook de gewenste positionering van uw merk. U hebt als onze klant uiteraard het laatste woord over het imago van uw bedrijf.

  We doen ontwerpen uw logo in een aantal stappen. We zoeken inspiratie, we bekijken de concurrentie in de sector, zoeken naar nieuwe trends, experimenteren met verschillende lettertypes,… In nauw overleg met u tekenen we het logo vervolgens uit.
  Skills in Grafische Identiteit (5)
  Logo RetouchingIdentiteitsontwerplogo grafisch ontwerplogo ontwikkelingLogo Grafisch Ontwerp
  Project in Grafische Identiteit (1)
  Brusystems logo en huisstijl - Grafische Identiteit
  Klant in Grafische Identiteit (1)
  BRU SystemsAuto | national

  Meer informatie over Grafische Identiteit


 • Beschrijving
  Een webshop laten maken? Nu is het moment want online verkoop zit meer dan ooit in de lift. (bron)
  Bovendien bereikt u met een webshop makkelijk nieuwe potentiële klanten voor uw winkel.

  Wij bouwen webshops met diverse opensource pakketen zoals Opencart, Magento of WooCommerce. We voorzien een mooie hedendaagse layout en houden meteen rekening met de optimalisatie voor goede resultaten in Google.

  Ook kunnen we u helpen bij het uitwerken van een advertentie campagne op Google Adwords of Facebook door het bedenken van een strategisch plan om klanten naar uw webwinkel te leiden.

  Uiteraard ligt de focus allereerst op de organische zoekresultaten (onbetaald) en pas in tweede instantie op de betaalde zoekresultaten (via Google Adwords).

  Waarom zou u voor ons kiezen om uw webshop te maken? Er zijn immers heel wat softwarepakketten die sugereren dat iedereen een webshop kan maken. Maar de meeste hiervan hebben zo hun beperkingen. Voor een zeer eenvoudige webshop volstaan ze meestal wel maar als u bijvoorbeeld verschillende betaalsystemen wil integreren in uw webshop blijken de meeste al gelijk iets minder eenvoudig. Heeft u ook nagedacht over het onderhoud en beheer van uw webshop?
  Wij alvast wel! Vanuit onze jarenlange ervaring zoeken we een beheerssysteem wat het beste bij uw winkel en uw assortiment past.
  Skills in E-commerce (21)
  E-Commerce DevelopmentOnline Storee-commerce websiteDropshippingecommerce web ontwikkelingonline e-commercee-commerce oplossingenWebshop OntwikkelingE-Commerce HostingE-Commerce Consulting+11

  Meer informatie over E-commerce

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag T-Kila & Lemon8 om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

2 leden in T-Kila & Lemon8's team

Neem gemakkelijk contact op met T-Kila & Lemon8's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

T-Kila & Lemon8 heeft 1 award gewonnen

Certified Google Cloud Partner2020-1-1Certification

Reviews

1 reviews voor T-Kila & Lemon8

5/5
(1 reviews)
TB
Thom BauwensCEO bij Ultrahost
ServiceWebsite Creatie
SectorE-commerce
Team1 - 10
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Ze maakten een uitstekende website voor één van onze klanten

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Ze zijn zeer proactief een aangenaam om mee samen te werken. Ze luisterden zeer goed naar wat onze verwachtingen waren

Thom Bauwens beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorE-commerce
Team1 - 10
Gewerkt met T-Kila & Lemon8?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van T-Kila & Lemon8

Details


http://www.tk8.be

 • HoofdkantoorDe Marbaixstraat 16, 2060 Antwerpen, Belgium