Studio Engarde (+ reviews) | Sortlist

Over


Studio Engarde cover
Studio Engarde logo

Studio Engarde Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Studio Engarde is een scherpzinnig brandingbureau in Gent. We vormen merken met persoonlijkheid en présence. We ontwerpen om impact te creëren. Met andere woorden, we raken met branding. Via de juiste strategie, de juiste communicatiemiddelen en de juiste kanalen. Maar vooral met design als doeltreffende degen.

Samen brengen we de ambities van je bedrijf of merk in kaart. Gewapend met die kennis bouwen we een sterke strategie uit. Een eenduidige visie met een uitgekiende grafische stijl. Creatief en doordacht ontwerp dat zijn weg vindt via verschillende kanalen. Zowel offline als online. Zowel op klassieke en excentrieke dragers. 

Het resultaat? Een eigen grafische identiteit. Jouw creatief verhaal. 

Onze diensten:

 • Branding
 • Logodesign, visuele identiteit & huisstijl
 • Offline & online grafisch ontwerp
 • Concept en beeldvorming
 • Webdesign en -development

Diensten

3 diensten aangeboden door Studio Engarde

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Studio Engarde is een branding bureau uit Gent. Bij ons kan je terecht om jouw merk verder uit te bouwen en naar een hoger niveau te tillen. Hoe gaan we te werk? Wij leren jou en jouw merk kennen. Zo dompelen we ons volledig onder in je leefwereld voordat we verder aan de slag gaan. Met jouw ambities als basis bouwen we een sterke strategie uit. Wij zijn scherpzinnig en dat in alles wat we doen, wat resulteert in een onderscheidende aanpak en dito uitwerking. We maken merken met persoonlijkheid en présence. Merken die impact creëren en jouw business doen groeien. In other words, wij raken met merken. Met de juiste strategie, de juiste communicatiemiddelen en de juiste kanalen. Maar vooral met design als doeltreffende degen.
  Skills in Branding & Positionering (15)
  BrandingVisual Identities & BrandingBrand StrategyBrand GuidelinesBrand BookOffline & Online BrandingBrand IdentityRebrandingBrand NamingBrand Design+5
  Projecten in Branding & Positionering (12)
  Cambio Autodelen - Branding & Positionering
  Steenoven - Branding & Positionering
  Jean. - Branding & Positionering
  Good Meat - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (12)
  Vrijwilligerswerk WerktNon-profit | national
  Cambio VlaanderenVervoer | national
  Cultuurcentrum BlankenbergeEntertainment & Events | regional
  Annabel TextilesIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  We verplaatsen ons volledig in je leefwereld, die van je klanten, concurrenten en werknemers. Samen met jou brengen we de ambities van je bedrijf en de noden van je doelgroep in kaart. Gewapend met die kennis bouwen we een sterke strategie uit en zorgen we voor een onderscheidende uitwerking: een passend en buitengewoon ontwerp voor jouw merk. Hiervoor baseren we ons op onderzoek en op jouw ambities. We starten met een aantal creatieve ideeën om uiteindelijk tot een sterk en doordacht concept te komen. Wij geven jouw merk de grafische identiteit die het nodig heeft.
  Skills in Ontwerp (8)
  WebdesignLogoDesignIdentity DesignHuisstijlLogo Developmentlogo motion designlogo graphic design
  Projecten in Ontwerp (12)
  Cambio Autodelen - Ontwerp
  Steenoven - Ontwerp
  Jean. - Ontwerp
  Good Meat - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (12)
  Jean.Retail | local
  SteenovenVastgoed | regional
  VergokanIndustriële Goederen en Diensten | international
  Vrijwilligerswerk WerktNon-profit | national

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Samen gaan we op zoek naar welke kanalen en communicatietools het best aansluiten bij jouw merk. Het is natuurlijk belangrijk dat we jouw doelgroep zo snel en efficiënt mogelijk bereiken. Een campagne kan offline, online of een combinatie van beide zijn. Merkactivatie is dé manier om jouw merk in de kijker te plaatsen. Wij gaan de uitdaging voluit aan om dankzij een creatief concept jouw merk te laten beleven.
  Skills in Reclame (8)
  PrintSEOOnline MarketingWebsite MarketingSEADrupalWebsiteAdvertising
  Projecten in Reclame (9)
  Cambio Autodelen - Reclame
  Jean. - Reclame
  Good Meat - Reclame
  EasyPost - Reclame
  Klanten in Reclame (9)
  Cultuurcentrum BlankenbergeEntertainment & Events | regional
  Cambio VlaanderenVervoer | national
  Annabel TextilesIndustriële Goederen en Diensten | international
  Buro-MVastgoed | local

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Studio Engarde om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

12 projecten uitgevoerd door Studio Engarde

Cambio Autodelen
Cambio Autodelen

Project gemaakt voor Cambio Vlaanderen in de Vervoer industrie voor een B2C publiek in 2018.CAMBIO AUTODELENmet Cambio autodelen ontdek je de gekste plekkenEen auto waar en wanneer jij dat wil. Jij rijdt, Cambio doet de rest. Dat autodelen in de lift zit, blijkt uit het steeds verder groeiende netwerk, zowel qua aangesloten leden als qua staanplaatsen. Om het bewustzijn over autodelen in de Vlaamse centrumsteden te vergroten, wilde Cambio de uitgebreide mogelijkheden benadrukken.

Branding & PositioneringContent StrategyOnline Advertising+3
Meer lezen
Steenoven
Steenoven

Project gemaakt voor Steenoven in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.STEENOVENSOLID PROJECT PLANNERSAl 30 jaar staat Steenoven bekend als een betrouwbare en solide projectontwikkelaar. Vanuit hun uitvalsbasis in Roeselare ontwikkelen ze residentieel en commercieel vastgoed met focus op locatie, architectuur en leefkwaliteit. Om hun partners en klanten te bedanken voor een geslaagde samenwerking tijdens het voorbije jaar werd een op maat gemaakte giftbox uitgewerkt.

Branding & PositioneringOntwerp
Meer lezen
Jean.
Jean.

Project gemaakt voor Jean. in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2021.JEAN.Le Goût du BonheurBij Jean kan je ontdekken en genieten. Wereldse wijnen, heerlijke koffie en fijne delicatessen. Een winkel en bar à-la-bonheur met een verfijnde toets.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+4
Meer lezen
Good Meat
Good Meat

Project gemaakt voor Good Meat in de Voedsel industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.GOOD MEATpassie voor vlees zit in de genenGood meat is een Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in het selecteren, importeren en portioneren van kwaliteitsvlees van over de hele wereld. Met de productlijn Boecher kiezen ze resoluut voor kwaliteit boven ras.

Branding & PositioneringCopywritingFotografie+2
Meer lezen
EasyPost
EasyPost

Project gemaakt voor EasyPost in de Logistiek & Supply Chain industrie voor een B2B publiek in 2021.EASYPOSTgrafisch ontwerp voor postverwerkingsbedrijfEasyPost biedt logistieke en digitale oplossingen om de externe poststromen en communicatie van bedrijven te optimaliseren. Studio Engarde stond in voor de uitwerking van de verschillende salestools. Een consistente uitrol van hun visuele identiteit binnen de huisstijl.

Branding & PositioneringContent StrategyOntwerp+2
Meer lezen
Dossche Mills
Dossche Mills

Project gemaakt voor Dossche Mills in de Voedsel industrie voor een B2B publiek in 2019.DE SMAAKMAKERSeen smaakvolle campagne voor maalderij Dossche MillsDossche Mills biedt een ruim assortiment bloem aan. Via het Artipan en Artipur gamma worden hun 100% broodmengelingen verdeeld aan bakkers. De Smaakmakers-campagne werd ontwikkeld om deze te promoten, vertrekkend van het concept tot de uitwerking van het online platform.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+5
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Studio Engarde om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Studio Engarde's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Studio Engarde's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Studio Engarde heeft 0 awards gewonnen


Reviews

2 reviews voor Studio Engarde

5/5
(2 reviews)
Koen VermeulenZaakvoerder bij Vrijwilligerswerkwerkt
SectorNon-profit
Team11 - 50
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Rebranding op vlak van huisstijl (digitaal) aansluitend op visie & sfeer die we willen uitstralen vanuit onze werk- en opleidinsgsplek. Lay-out professionaliseren binnen presentaties, website Drukwerk mbt methodeboxen
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De receptie bij hun opening van het gebouw! En natuurlijk ook de manier waarop Studio Engarde meedenkt in de vraag van de klant.

Koen Vermeulen beveelt dit bureau aan


SectorNon-profit
Team11 - 50

Tine VerhaegheDiensthoofd Cultuurcentrum Blankenberge bij Stad Blankenberge
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het bureau werd aangesteld voor het ontwerp van allerhande communicatie (cultuurbrochure, affiches, flyers, kubussen etc.) voor het cultuurcentrum Blankenberge.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Voor het cultuurpakket 2020-2021 hebben we moeten rekenen op een enorme flexibiliteit omwille van de onzekerheden rond corona. Studio Engarde was begripvol en stond meteen paraat om snel in te grijpen bij wijzigingen.
Zijn er verbeterpunten?
Flexibiliteit, creativiteit, vriendelijkheid. De samenwerking verloopt top. Als er dan toch lichte ruimte voor verbetering is, is het naar ondersteuning bij opvolging van de timing toe. Het mee helpen bewaken van deadlines kan handig zijn.

Tine Verhaeghe beveelt dit bureau aan


Gewerkt met Studio Engarde?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van Studio Engarde


Details • HoofdkantoorTondelierlaan 11, 9000 Gent, Belgium