Ons agentschap is geselecteerd in de top 50y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


Spindokter cover
Spindokter logo

Spindokter Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

SPINDOKTER specializes in creative-strategic communication and puts its expertise to socially relevant projects. 

SPINDOKTER strengthens your corporate social responsibility policy and connects entrepreneurs and society, businesses and NGOs, academics and civil society.

 

 

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

1 diensten aangeboden door Spindokter

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Campaign, concept, design, developing SPINDOKTER specializes in creative-strategic communication and puts its expertise to socially relevant projects. SPINDOKTER strengthens your corporate social responsibility policy and connects entrepreneurs and society, businesses and NGOs, academics and civil society.
  Projecten in Branding & Positionering (2)
  #KIJKNIETWEG - Branding & Positionering
  ONDERWIJSKWALITEIT - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (2)
  vzw ZIJNNon-profit | national
  Onderwijsinspectie VLOnderwijs | national

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Spindokter om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Spindokter

#KIJKNIETWEG
#KIJKNIETWEG

Project gemaakt voor vzw ZIJN in de Non-profit industrie voor een B2B / B2C publiek. CONTEXTOm de 3 dagen sterft er in België iemand aan de gevolgen van partnergeweld. Onderzoek toont aan dat slachtoffers gemiddeld pas na 35 incidenten aangifte doen bij de politie. Dat betekent dat ze vaak 2 jaar in een gewelddadige relatie zitten vooraleer ze hulp zoeken. 1 op de 7 gezinnen heeft met familiaal geweld te maken. In 4 op de 10 gevallen worden ook kinderen blootgesteld aan geweld. Partnergeweld is een maatschappelijk probleem. Het is essentieel om actie te ondernemen. De Beweging tegen Geweld – vzw Zijn roept met haar nieuwe campagne #KIJKNIETWEG op om het taboe te doorbreken en over partnergeweld te praten.Campagnefilmpje #KIJKNIETWEGHet beklijvende campagnefilmpje toont slachtoffers in een criminele context, want té vaak loopt het ook effectief slecht af. Het zet aan om niet weg te kijken, het taboe te doorbreken en hulp te zoeken of bieden. De Beweging tegen Geweld vraagt om het filmpje zo veel mogelijk te delen. Stappenplannen voor getuigen, slachtoffers en plegers Wat zeg je wel? Wat zeg je beter niet? Hoe bescherm ik mezelf? Waar kan ik terecht?Bij de campagne #KIJKNIETWEG horen 3 stappenplannen voor 3 verschillende doelgroepen: getuigen, slachtoffers en plegers. De stappenplannen ondersteunen hen om iets aan de situatie te veranderen en wijzen de weg naar hulplijnen. Muzikale voorstelling Wie de thematiek van partnergeweld bespreekbaar wil maken bij een breder publiek, kan de gedurfde muzikale voorstelling met Ernst Löw en Deborah Ostrega boeken, 2 artiesten die over de donkere kant van de liefde zingen. Koen Dedoncker (vzw Zijn): “We praten er niet over. We doen liever alsof het niet bestaat. Maar zo komen gezinnen die ermee te maken krijgen in een spiraal van geweld terecht die steeds erger wordt. Het is noodzakelijk om vroeger in te grijpen, koppels sneller te helpen en te begeleiden naar een gezonde relatie. Vanzelf gaat het niet over.”Mieke De Schepper (vzw Zijn): “ Er is altijd wel iemand die weet heeft van het geweld. Een familielid, een vriend, de buren,... maar niemand praat erover. Dit zijn de meest voorkomende redenen om niet te reageren:● We willen ons niet bemoeien ● We weten niet wat we moeten zeggen ● We hebben schrik om er zelf bij betrokken te geraken ● We hebben schrik om het nog erger te makenDe cijfers liegen niet. Dit is een maatschappelijk probleem en het is essentieel om wèl actie te ondernemen. Vzw ZIJN biedt hiervoor concrete en gedifferentieerde hulp.”

Branding & Positionering
Meer lezen
ONDERWIJSKWALITEIT
ONDERWIJSKWALITEIT

Project gemaakt voor Onderwijsinspectie VL in de Onderwijs industrie voor een B2B publiek.Vertaling technisch dossieer naar breed publiek. Concept, design, storytelling, interviews, filmpje en websiteontwikkeling. Vind alles op www.mijnschoolisok.be

Branding & Positionering
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Spindokter om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in Spindokter's team

Spindokter cover
Neem gemakkelijk contact op met Spindokter's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Spindokter heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Spindokter


Contact

Contact gegevens van Spindokter


Details


 • HoofdkantoorAntwerp, Belgium