NYBE (+ 3 reviews) | Sortlist

Over


NYBE cover
NYBE logo

NYBE Heusden-Zolder, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
We weten hoe vervelend het is om meerdere IT-partners te hebben: een voor de printer, de ander voor de software en weer een ander voor de website. Dit is precies de reden dat NYBE alle ingrediënten in huis heeft om uw bedrijf optimaal van dienst te zijn in de IT.
 
Het NYBE team helpt ondernemers met het laten groeien van hun bedrijf. Natuurlijk op gebied van internet, maar ook alles wat daar verder bij komt kijken. Het opmaken van een huisstijl, het drukken van visitekaartjes en het brainstormen over de beste aanpak naar klanten zijn voorbeelden. Door krachten te bundelen kunnen we zo optimaal
mogelijk gebruik maken van elkaars sterktes. Daarom werken we regelmatig samen met onze partnerbedrijven. Van online betalingssystemen tot kassa’s en van beveiliging tot coaches.
Onze diensten in een notendop:
 • IT-services
 • Marketing
 • Social media
 • Webdesign
 • Consultancy
Koffietje?
We brainstormen graag met u mee en halen graag alles uit de kast om uw bedrijf op de kaart te zetten. Plan een vrijblijvende afspraak met ons in om eens te kijken naar de
mogelijkheden. 011 58 41 52 | hello@nybe.be
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door NYBE

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Website ontwikkeling, inclusief marketing integraties enz...
  Skills in Website Creatie (7)
  WordPressPHPWebsite DevelopmentGoogle AdWordsGoogle AnalyticsJSONMySQL
  Projecten in Website Creatie (15)
  Printcity - Website Creatie
  Vavantas - Website Creatie
  MultiSafepay - Website Creatie
  Jodi Schoenen - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (15)
  Holiday HomesReizen & Vrije tijd | international
  Autostoffering CarlaAuto | international
  The Mustang GarageAuto | international
  The Mustang GarageAuto | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Creatie van webapplicaties
  Skills in Web Applicatie (8)
  AJAXHTML5CSS3PHPJSONLaravel 5MySQLApache
  Projecten in Web Applicatie (5)
  Drukpunt - Web Applicatie
  Autostoffering Carla - Web Applicatie
  Teastation - Web Applicatie
  Momicox - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (5)
  MomicoxAuto | international
  DrukpuntAnderen | national
  TeastationVoedsel | national
  LembreghtsBouw | national

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag NYBE om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

16 projecten uitgevoerd door NYBE

Drukpunt
Drukpunt

Project gemaakt voor Drukpunt in de Anderen industrie voor een B2B publiek.Voor Drukpunt [https://www.drukpunt.be/] hebben we een maatwerk applicatie gebouwd. Het proces voor het indienen van de drukwerkbestanden wordt vergemakkelijkt. Scholen die klant zijn bij Drukpunt kunnen eenvoudig hun drukwerk indienen in het gebruiksvriendelijke portaal. Voor de start van het project werd een software requirement sheet opgesteld, waarna we precies wisten wat er gemaakt zou worden. Drukpunt heeft onze kerstkaarten gedrukt op stevig papier.

Web Applicatie
Meer lezen
Printcity
Printcity

Project gemaakt voor Printcity in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2B publiek.Printcity [https://www.printcity.be/] zag dat een aantal werkprocessen efficiënter konden. Zo kwamen alle orders apart in de mailbox binnen. Dit gaf geen overzicht. Daarom hebben we een maatwerk software oplossing gebouwd. Onze programmeurs hebben de binnenkomende orders van JBC [https://www.jbc.be/] voor gepersonaliseerd drukwerk en borduurwerk in een eenvoudige oplossing gegoten. Nu worden de bestellingen gegroepeerd in batches op verschillende parameters.

Website Creatie
Meer lezen
Vavantas
Vavantas

Project gemaakt voor Vavantas in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek.Bij Vavantas [https://www.vavantas.be/] hebben we het netwerk in beheer. Door het plaatsen van een goede infrastructuur. Ook kan Vavantas terugvallen op een 4G-failover. Zodoende profiteert het bedrijf altijd van snel internet. Tevens voeren we regelmatig onderhoud uit aan de hardware, software en systemen. Daarnaast staan we ze bij voor het optimaliseren van de security op apparatuur. Vavantas weet ons te vinden bij vragen of voor advies, ook na de werkuren en in het weekend.

Website Creatie
Meer lezen
MultiSafepay
MultiSafepay

Project gemaakt voor MultiSafepay in de Banken & financiële instellingen industrie voor een B2B publiek.MultiSafepay [https://www.nybe.be/multisafepay/] is dé aanbieder op gebied van betalingen. Veel van onze klanten maken gebruik van het fijne systeem van MultiSafepay. We kregen de eer om technische integraties te mogen uitvoeren waarin onder andere koppelingen gemaakt werden.

Website Creatie
Meer lezen
Jodi Schoenen
Jodi Schoenen

Project gemaakt voor Jodi Schoenen in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek in 2021.Voor Jodi Schoenen hebben we een prachtige, moderne website ontworpen voor het boosten van hun verkoop in de winkel.

E-commerceOnline AdvertisingWeb analytics / Big data+1
Meer lezen
Autostoffering Carla
Autostoffering Carla

Project gemaakt voor Autostoffering Carla in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek.

SEOWeb ApplicatieWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag NYBE om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

11 leden in NYBE's team

NYBE cover
Neem gemakkelijk contact op met NYBE's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

NYBE heeft 0 awards gewonnen


Reviews

3 reviews voor NYBE

5/5
(3 reviews)
Herma KosterOwner bij Lecemi
5/5
NYBE levert snel, geeft goed advies en levert prima service. Komt afspraken na en hanteert acceptabele prijzen. NYBE belt na levering om te vragen of alles  naar wens is. Wij zijn een tevreden klant!


Leon KosterOwner bij LTK & Partners
5/5
Als partner van NYBE kan ik zeggen dat de samenwerking met Mart uitstekend verloopt. De projecten die ik samen met Mart heb volbracht verliepen vlekkeloos en waren volgens de desbetreffende klant boven verwachting uitgevoerd. Ik raad NYBE aan als partner voor uw IT-projecten.


Adelbert EnglerOwner bij The Mustang Garage
5/5
Als eerste grote klant van NYBE moet ik zeggen dat wij er zeer zeker geen spijt van hebben gehad om deze jonge firma de kans te geven zich te ontwikkelen. Het fijne aan deze firma is dat ze er 200 procent voor gaan en geen moeilijkheden uit de weg gaan. Onze website van de S550 is zeer geslaagd en onze multimedia wordt ook door hun onderhouden en versterkt. Nieuwe ideeën brengen ze aan om ons bedrijf in de kijker te zetten en ons te helpen in de nieuwste ontwikkelingen van hard en soft ware. Een samen werking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Mart speelt dan ook een grote rol binnen ons bedrijf en we kunnen er altijd op rekenen.


Contact

Contact gegevens van NYBE


Details


 • HoofdkantoorHeusden-Zolder, Belgium

 • Hefveldstraat 13, 3500 Hasselt, Belgium

 • Berkenlaan 98, 7064 HT Silvolde, Netherlands