Ons agentschap is geselecteerd in de top 38y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


nmg cover
nmg logo

nmg Aarschot, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij adviseren en stuwen ambitieuze ondernemers en merken in hun transformatie naar een hoger klantensegment en een onderscheidende marktpositie. 

 

“Een goede marketing strategie brengt je ver, nmg brengt je verder”

Bereik je ideale doelpubliek. Meer business, met betere klanten. Jezelf als sterk merk in de markt plaatsen begint bij een go-to-market strategie, maar ook de uitvoering en bijsturing van je marketingplan zijn cruciaal om succes te bereiken. Nmg bedenkt, creëert, en stuurt: één aanspreekpunt voor je hele marketing. 

 

“Een tocht van 1000 mijl moet beginnen met een eerste stap” (Lao Tse, Chinese filosoof)

Waar staat jouw onderneming vandaag? Waar wil je naartoe? Vragen die we allereerst samen beantwoorden om zo een duidelijk beeld te vormen van het huidige en toekomstige potentieel van jouw onderneming. Op maat van dit beeld trekt ons team van experten krachtige strategische krijtlijnen die de weg markeren naar een bedrijfscultuur en merkstrategie die bij de gewenste doelgroep en (potentiële) medewerkers een ijzersterke indruk nalaat.

 

Stel ons op de proef

Klinkt goed? Daag jouw bedrijf uit en ervaar zelf de voordelen van onze integrale strategie die verder kijkt dan alleen marketing. Met onze totaalaanpak kleur je de bril waardoor jouw doelpubliek naar jou kijkt en bouw je aan een relatie van duurzame aard, die verder gaat dan weergaves of clicks, en leidt tot klanten en ambassadeurs.

Uiteindelijk zitten we allemaal in de ‘people’ business. Jij verkoopt een product of een relatie. Die keuze is aan jou, en wij helpen bedrijven relaties te bouwen. Hoe? Maak een afspraak met onze experts, dan vertellen we je er alles over. 

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door nmg

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Er zijn veel marketingbureaus maar nmg beseft dat marketing slechts een schakel is in een groter geheel. Daarom hebben we als full service partner doorheen de jaren een brede waaier aan expertise gebundeld. Een consistent verhaal vertellen in alle lagen van de organisatie en eenzelfde strategie volgen over de ganse lijn is cruciaal. Anders blijft succes en resultaat onbereikbaar. Jouw bedrijf naar een hoger marktsegment tillen en bouwen aan betere bedrijfsresultaten op lange termijn? Wij zorgen dat je klaar bent voor de toekomst. Go-to-market strategie We bundelen onze gevarieerde expertise om een gedetailleerd plan van aanpak op stellen met als einddoel een organisatiebrede go-to-marketstrategie. Een klare kijk op het DNA van je bedrijf, de doelgroep waar je voor zou moeten werken, en een complete battle strategy om de markt te claimen. Digitale expertise Een applicatie, website of online platform in de markt zetten? Een succesvolle digitale strategie uitrollen of meer succes oogsten via sociale media? Nmg heeft een unieke expertise in digital. We schrijven lastenboeken en strategische analyses op maat van de digitale ambities van onze klanten. We zijn hun sparringpartner en de coach van hun traject. We helpen voordenken en schakelen risico’s uit. Sales strategie Marketing is waardeloos als je de leads niet kan converteren naar klanten. Een optimale sales strategie die waardegedreven inspeelt op de behoefte van je prospecten en je resultaat verhoogt, is de motor van elke organisatie. Nmg optimaliseert jouw salesstrategie en coacht je salesteam. Ondernemingsadvies Om met een sterk en consistent verhaal naar buiten te komen, moet jij als ondernemer een duidelijke visie hebben en deze implementeren in je bedrijf. Doorheen de jaren werkte nmg al met honderden ondernemers als klankbord en groeimotor. Onze business experts zorgen voor een Fast Forward voor jouw bedrijf. Cultuur Een succesvol bedrijf is een magneet voor sweetspot klanten én potentiële medewerkers. Om talent aan te trekken (én te houden) moet je bedrijf over een duidelijke visie en een waardegedreven bedrijfscultuur beschikken. Zo zorg je voor het verschil tussen “een bedrijf” en “hét bedrijf”. Wij brengen jouw unieke DNA in kaart en helpen je met de implementatie van je brand culture.
  Skills in Digital Strategy (7)
  Communication StrategyMarket AnalysisMarketing StrategyEmployer BrandingWebanalyseGo-to-marketBrand Strategy

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Nmg bouwt relaties, met één doel voor ogen: onze klanten maximaal laten verbinden met hun ideale klantengroep. Hoe we dat doen? Dat varieert. Wij werken immers op maat en kijken met een open mind naar het verhaal van onze klant en schrijven van daaruit verder. Bij ons geen voorgekauwde verhaallijnen, maar op het lijf geschreven plottwists. Deskundige begeleiding is cruciaal bij het bouwen van een sterk bedrijf, en sterke bedrijven maken een vooruitstrevende economie. De strategische adviezen van nmg komen daarom ook in aanmerking voor subsidiëring via de KMO-portefeuille. Zo bespaar je tot wel 40% op deze diensten.
  Skills in Branding & Positionering (16)
  RebrandingLogoCorporate IdentityWebsite DesignLogo DesignSocial Media StrategySocial Media AdvertisingDigital BrandingLogo & HuisstijlSocial Media Marketing+6

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag nmg om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door nmg

Heb je een soortgelijk project?

Vraag nmg om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in nmg's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met nmg's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

nmg heeft 6 awards gewonnen

Digital Marketing Awards 20162016-10-31Winner of Most Promising Agency
Digital Marketing Awards 20162016-10-31Winner of Best Performing Content Award
Digital Marketing Awards 20162016-10-31Third Place for Best Performing Campaign fot the Non-profit Scene
Digital Marketing Awards 20152015-10-31Second place for Best performing Campaign for the Retail Scene
Digital Marketing Awards 20152015-10-31Third Place for Best Banner
Digital Marketing Awards 20152015-10-31Third Place for Best Performing SEO

Reviews

Nog geen review voor nmg


Contact

Contact gegevens van nmg


Details


 • HoofdkantoorAarschot, Belgium