Mink (+ reviews) | Sortlist

Over


Mink cover
Mink logo

Mink Kruishoutem, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Directe communicatie voor direct resultaat.

Dat is al sinds jaar en dag onze slogan en het vat precies samen hoe en waarom we reclame en communicatie concipiëren, ontwerpen en uitvoeren voor onze klanten.

Met een team van 14 ervaren en professionele mensen zijn we zowel online als offline actief. We bouwen websites en webshops, zorgen voor content-marketing, SEO-ondersteuning en volledige digitale campagnes. Offline kan u een beroep op ons doen voor de creatie van logo en huisstijl, ontwerp & design van verpakkingen & POS-materiaal, evenals de grafische opmaak van allerhande printmateriaal: brochures, folders, leaflets, bus-aan-bus,... die we altijd stipt volgens deadline afwerken.

Daarnaast zijn we ons zeer bewust van de basics van marketing en communicatie. Uiteindelijk gaat het om communicatie met mensen; alles wat we uitvoeren heeft dan ook een sterke psychologische dimensie.

Als dienstverlenend bedrijf zijn we altijd gefocust op het resultaat van onze communicatie-acties die we altijd zo meetbaar mogelijk maken. Dat is namelijk dé toetssteen voor een tevreden klant waar we liefst een langdurige, professionele, maar ook amicale relatie mee aangaan.

 

Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Mink

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We develop corporate and brand identities in a very careful way. We dispose of a team of highly skilled professional designers and marketeers with loads of experience in that area. After meticulous market research and thorough briefing we study all possible angles and we put several art directors to work. We discuss then internally the designs, refine them and only after thorough reflection we present them to the client.
  Skills in Branding & Positionering (20)
  PackagingCorporate IdentityLogo DesignIdentité de marqueCréation de logoDigital MarketingCorporate BrandingCorporate CommunicationPackaging DesignCreative Design+10
  Projecten in Branding & Positionering (5)
  Branding and promotional campaign Amuzzi - Branding & Positionering
  Informatieve website agrofino.be - Branding & Positionering
  Nieuw logo voor fusiegemeente Kruisem - Branding & Positionering
  Global brandcampaign for Virocid (Cid Lines) - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (5)
  AmuzziEntertainment & Events | regional
  Greenyard HorticultureHuishoudelijke Producten | international
  Fusiegemeente KruisemOverheid | national
  Cid LinesLandbouw | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  We provide a one stop shop solution for website/webshop building, including the right analysis, excellent web-copywriting, SEO- and SEA ready, usability, e-mailmarketing, promoting,... the works !
  Skills in Website Creatie (30)
  Email MarketingSEOWebsite DevelopmentProfessional WebsitesResponsive Web DesignDrupalWebshopCustom DevelopmentWebshop creatieContent & Influencer Marketing+20
  Projecten in Website Creatie (2)
  Informatieve website agrofino.be - Website Creatie
  Lead Generation website Glamsmile - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (2)
  GlamsmileZorginstellingen | national
  Greenyard HorticultureHuishoudelijke Producten | international

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Mink om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door Mink

Branding and promotional campaign Amuzzi
Branding and promotional campaign Amuzzi

Project gemaakt voor Amuzzi in de Entertainment & Events industrie voor een B2C publiek in 2017. DVD-verhuur en online verkoop van dvd's, muziek, games, merchandising,... Themabeelden voor affiches, folders, flyers, social media banners,.. Keten van DVD-verhuurzaken met ook een online-verkoop van dvd’s, games, muziek en merchandising.Opvallende themabeeld voor advertenties, banners en posters met een vette knipoog naar de binge-watcher.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+5
Meer lezen
Informatieve website agrofino.be
Informatieve website agrofino.be

Project gemaakt voor Greenyard Horticulture in de Huishoudelijke Producten industrie voor een B2C publiek in 2018. Agrofino Agrofino is het A-merk potgrond voor de hobbytuinier en wordt geproduceerd door Greenyard Horticulture, dat deel uitmaakt van het beursgenoteerde Greenyard. Met een jaarlijkse productie van 1,5 mio kubieke meter potgrond behoort Greenyard Horticulture tot de Europese top in haar sector.Voor de meeste mensen is alle potgrond dezelfde. Dat is uiteraard niet het geval, wel integendeel. Zo beschikt Greenyard Horticulture over méér dan 300 verschillende substraten voor de professionele tuinder, al naargelang de teelt die hij beoefent.Ook voor de hobbytuinier is er een uitgebreid gamma onder het Agrofino-merk. Het assortiment werd onlangs gestroomlijnd en kreeg een rebranding in lijn met de filosofie achter het merk, namelijk: de juiste potgrond op de juiste plaats en voor de juiste toepassing.Aan de hand van 3 eenvoudige vragen (Wat wilt u doen ?, Waar wilt u dit doen ? en Hoe te gebruiken ?) krijgt de consument een duidelijke, beste keuze die beperkt is tot één van de 23 soorten uit het Agrofino-gamma. Deze benaderingswijze is behoorlijk revolutionair in de branche en die spelen we dan ook ten volle uit in de nieuwe website. Die potgrondwijzer kan ook als (hybride) app toegepast worden via een touchscreen in de winkel.

3DBranding & PositioneringCopywriting+5
Meer lezen
Nieuw logo voor fusiegemeente Kruisem
Nieuw logo voor fusiegemeente Kruisem

Project gemaakt voor Fusiegemeente Kruisem in de Overheid industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018. Voor de nieuwe fusiegemeente Kruisem - na de fusie van Kruishoutem met Zingem - mochten wij het nieuwe logo ontwerpen. We namen deel aan de ontwerpwedstrijd met 4 andere bureau’s en kwamen er - als het langst bestaande bureau - als sterke overwinnaar uit. Bij het ontwerp van het nieuwe logo hielden we rekening met de elementen die het meest naar voren kwamen op het burgerforum: het groene, landelijke karakter van de beide gemeenten en de figuurlijke poort naar de Vlaamse Ardennen.We bedachten een originele droedel, XM (lees: ‘kruis’ + ‘em’) dat leidde tot een jong, modern en dynamisch ogend logo met veel diepgang. Over écht elk element is nagedacht: * De kleur groen (dat ook in de oorspronkelijke logo’s van beide gemeenten voorkwam) en de golvende lijnen staan voor het landelijke. * De kleur blauw symboliseert het vertrouwen van beide gemeenten in de fusie en in de toekomst die ze nu samen tegemoet gaan. * De ‘M’ staat niet alleen voor de poort naar de Vlaamse Ardennen, maar verwijst ook naar de rondbogen die voorkomen in de hoeves en kastelen die het historisch erfgoed van de streek uitmaken. * De vorm van de ‘X’ is een knipoog naar de vele molens die op het nieuwe grondgebied te vinden zijn.Merk op: het vorige logo van Kruishoutem (uit 2011) was ook van onze hand. Gemeente Kruishoutem geniet een landelijke bekendheid als het eierdorp, een historisch gegeven dat ook nog actueel is met de jaarlijkse 4-daagse eierfeesten. Het ei was dan ook een verplicht item om in het logo te verwerken. Daarnaast geldt Kruishoutem ook als de poort naar de Vlaamse Ardennen, wat we ook in het logo verwerkt hebben. Ten slotte is Kruishoutem ook de vestigingsplaats van meer dan 1000 bedrijven. Die bedrijvigheid en activiteit wordt gesymboliseerd door de gele sikkel. Naast het logo ontwikkelden we ook de volledige corporate brandguide met alle huisstijldocumenten, evenals de look and feel van alle afgeleide communicatie-instrumenten in print en web.

Branding & PositioneringOntwerpSocial media
Meer lezen
Global brandcampaign for Virocid (Cid Lines)
Global brandcampaign for Virocid (Cid Lines)

Project gemaakt voor Cid Lines in de Landbouw industrie voor een B2B publiek in 2018. Ontsmettingsmiddel voor stallen en veetransport Themabeeld, advertenties, beurspanelen, social media,.. Virocid is zonder meer dé wereldmarktleider voor het ontsmetten van stallen, wanden, oppervlakken, vloeren en transportmateriaal in de intensieve veeteelt. Het product werkt zowel tegen bacteriën, schimmels als virussen en er treedt geen resistentie op. De grote bekendheid van Virocid in deze markt opent uiteraard mogelijkheden om ook de communicatie groots en spectaculair aan te pakken, zoals het alien-concept hierboven aantoont. Op die manier geef je heel eenvoudig en overtuigend aan dat Virocid véél meer is dan een product. Het is een instituut.

Branding & PositioneringCopywritingOntwerp+2
Meer lezen
Lead Generation website Glamsmile
Lead Generation website Glamsmile

Project gemaakt voor Glamsmile in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek in 2018.De vorige website van Glamsmile converteerde helemaal niet meer. Dit om diverse redenen: onvoldoende duidelijkheid over wat de activiteit was, weinig attractieve lay-out en vormgeving, niet responsief, zwakke copywriting en hermetische, ondoordringbare structuur zonder veel usability. Ook de organische Google ranking was nagenoeg onbestaande op de belangrijkste keywords.Kortom een heel nefaste user experience waardoor er maar weinig aanvragen voor een 'smile advies' meer binnenkwamen.De nieuwe website, met een nieuwe heldere lay-out, klare teksten, toegankelijke structuur en een intensief content marketing programma verviervoudigde het aantal leads.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+9
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Mink om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

14 leden in Mink's team

Mink cover
Neem gemakkelijk contact op met Mink's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Mink heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor Mink

5/5
(1 reviews)
Stephan Van Eesbeekzaakvoerder bij Leading by Breathing®
5/5
Dankjewel Steven voor de aangename samenwerking. Ik heb je zorg, aandacht en professionaliteit zeer geapprecieerd.


Contact

Contact gegevens van Mink


Details


 • HoofdkantoorWaregemsesteenweg 124, 9770 Kruishoutem, Belgium

 • Gaversesteenweg 600, 9820 Merelbeke, Belgium

 • Zuidstationstraat, 9000 Gent, Belgium