Indie Group, Zwevegem | Sortlist

Over


Indie Group cover
Indie Group logo

Indie Group Zwevegem, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

De digitale aanwezigheid van bedrijven is nù belangrijker dan ooit. Bij Indie Group zetten we onze doorgedreven expertise in om uw online aanwezigheid te boosten. Efficiënt, to-the-point en trefzeker!
Benieuwd wat we voor uw bedrijf exact kunnen doen?

Kwartet van services
Neemt de nieuwsgierigheid het nu al van u over? Hier lichten we alvast een tipje van de sluier. Wij kunnen een meerwaarde bieden voor uw bedrijf op 4 vlakken. 

1. Performant online platform
Webshop, website of B2B-serviceplatform? We bevragen uw klanten, medewerkers en andere relevante spelers om tot het ideale online platform te komen, aangepast of gloednieuw. Daarbij staan de bedrijfsdoelstellingen altijd centraal.
 
2. Alwetende back-end
Met een PIM-systeem brengt u de juiste productinfo snel en makkelijk bij de juiste personen. Het is bovendien de link tussen alle online databases (zoals uw ERP) en de webshop, catalogi en meer. 

3. Slimme integratie
Onze enorme knowhow laat toe om allerhande systemen te integreren in uw online platform. ERP, CRM, PIM of Document Management linken? Reken op meer dan 20 jaar ervaring en een frisse blik! 

4. Strategische online marketing
Een clevere cocktail van SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, … zorgt ervoor dat uw digitale aanwezigheid z’n doel niet mist. Natuurlijk werken we graag samen met uw inhouse marketeers!

Heeft u interesse om even te pingpongen over uw digitale strategie? 
 
Tot binnenkort?
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Indie Group

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  E-commerce en webshops zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Tegelijk zetten grote bedrijven zoals Amazon en bol.com de norm en is het aangeraden om hun te volgen. Hoe Indie Group jouw bedrijf daarmee kan helpen is simpel. Magento 2 biedt een robuust platform voor een webshop die future-proof moet zijn. Uit een vergelijkend onderzoek van Forrester tussen 11 e-commerce platformen kwam Magento als grote winnaar uit de bus. Onze ervaring leert dat Magento 2 de behoeften van zowel de shopper als de eigenaar perfect invult.
  Skills in E-commerce (12)
  Content Marketingecommerce web developmentanalytics softwareUser Experiencewebshopsecommerce designShopwarePIMMagento 2Magento Web Development+2
  Projecten in E-commerce (4)
  Baunat - E-commerce
  Her. - E-commerce
  Pelckmans Uitgeverij - E-commerce
  Waer Waters - E-commerce
  Klanten in E-commerce (4)
  Waer WatersReizen & Vrije tijd | national
  BaunatLuxe Goederen en Juwelen |
  Her.Kleding & Accessoires | regional
  Pelckmans UitgeverijUitgeverij | national

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Wat wil je bezoeker? Je wil je klanten en prospecten even goed online als offline kennen. Door hun profiel en hun customer journey uit te tekenen en te analyseren, kun je hen via je webshop op hun wenken bedienen.
  Skills in Digital Strategy (13)
  FacebookLinkedInSEAStrategySEOGoogle AdsOnline AdvertisingMarketing AutomationMarketing StrategyPerformance Marketing+3
  Projecten in Digital Strategy (3)
  Colora - Digital Strategy
  Baunat - Digital Strategy
  Her. - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (3)
  BaunatLuxe Goederen en Juwelen |
  ColoraAnderen | national
  Her.Kleding & Accessoires | regional

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Indie Group om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Indie Group

Colora
Colora

Project gemaakt voor Colora in de Anderen industrie voor een publiek. De naadloze colora-beleving - online Wat is het geheim van een mooi schilderresultaat? Antwoord van de colora-specialist: “De combinatie van de juiste verf en juiste kleur op de juiste plaats en de juiste ondergrond.”Die filosofie steekt nu ook achter het colora-belevingsplatform: als bezoeker krijg je de juiste antwoorden op het juiste moment en de juiste producten voor jouw verfproject. Recht in je winkelmandje.

Digital StrategyWebsite Creatie
Meer lezen
Renson
Renson

Project gemaakt voor Renson in de Anderen industrie voor een B2B publiek.Toen de internationale ventilatiespecialist Renson aan de productpagina’s van de nieuwe website begon, bleek de productinfo van haar gigantische gamma verspreid te zitten over allerhande documentformaten. Ook marketingproductinfo, zoals afbeeldingen, bleek lang niet voor alle producten beschikbaar te zijn.

Content StrategyData ConsultingInnovatie+2
Meer lezen
Baunat
Baunat

Project gemaakt voor Baunat in de Luxe Goederen en Juwelen industrie voor een publiek. Diamonds are forever. Web designs are not. Het was duidelijk. Baunat was een ruwe diamant. Een diamant die nog geslepen diende te worden. Want diamanten kunnen dan wel meegaan tot in de eeuwigheid, voor webdesign geldt dat allerminst.Sinds zijn ontstaan en duidelijk omnichannel-verhaal, waarin ‘digitaal’ een hoofdrol speelt. Met de globale groei ging ook een verdere ontwikkeling gepaard van evolutie van convenience e-commerce speler naar een premium brand. De website ging dan ook telkens mee met de ontwikkeling van het merk. De website, en het design, werden als het ware constant gerenoveerd. Dat lukt voor een zekere tijd. Op een bepaald moment moet je stoppen met renoveren en een nieuw huis bouwen.

Digital StrategyE-commerceWebsite Creatie
Meer lezen
Her.
Her.

Project gemaakt voor Her. in de Kleding & Accessoires industrie voor een publiek. They named her Giovane, but she preferred her. Flanders Fashion Design International (FFDI) is de holding achter 4 fashion labels van eigen bodem. #ikkoopbelgisch pur sang! Giovane – hun iets klassiekere damesmerk – wilden ze graag in een nieuw kleedje steken, een rebranding was dus aan de orde.Giovane werd omgetoverd tot her., een brand waar fun, vrouwelijkheid en klasse centraal staan. In een ideale wereld shoppen her. ladies ook online, maar hoe spreek je ze digitaal aan? Enter Indie Group.

Digital StrategyE-commerce
Meer lezen
Pelckmans Uitgeverij
Pelckmans Uitgeverij

Project gemaakt voor Pelckmans Uitgeverij in de Uitgeverij industrie voor een publiek.‘Denk verder’, luidt de baseline van Pelckmans uitgevers. En dat is precies wat de grootste aanbieder van educatieve boeken in ons land heeft gedaan toen ze in 2016 maar liefst 7 uitgeef- en distributie-entiteiten ging overkoepelen.Het plan: geen 7 ‘eilandjes’ naast elkaar, maar één geïntegreerde webshop waar je als leraar, student of particulier meteen naar relevante titels wordt geloodst. Het gemak waarmee je je bestelling afrondt, doet je zeker terugkomen. Maar dat kan alleen als ook je backoffice een geoliede machine is.

E-commerce
Meer lezen
Waer Waters
Waer Waters

Project gemaakt voor Waer Waters in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een publiek.Waer Waters is een resort van 12.000 vierkante kilometer in Groot-Bijgaarden. Groot staat hier niet gelijk aan massa, maar aan ademruimte. En dat is een gevolg van de visie van Waer Waters op well-ness en well-being. Van de wellness en de sportactiviteiten tot de maaltijden, bij Waer Waters gaat men voor totaalervaringen die alle zintuigen prikkelen. Alles is dan ook tot in de puntjes verzorgd. En dus was het vanzelfsprekend dat hun digitale omgeving ook op dat niveau kwam.Een stressvrije digitale ervaring omvat twee kernonderdelen: * Een visuele beleving in lijn met de klassevolle offline ervaring van het centrum zelf * Een doorgedreven digitale service. Complete ontzorging. Want zit Waer Waters tenslotte niet zelf in de business van ontzorging?

E-commerceWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Indie Group om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

30 leden in Indie Group's team

Indie Group cover
Neem gemakkelijk contact op met Indie Group's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Indie Group was toegewezen 1 keer

The Safeshops Awards2020-08-31Brilliant Concept

Reviews

Nog geen review voor Indie Group


Contact

Contact gegevens van Indie Group


Details


 • HoofdkantoorKortrijkstraat 75, 8550 Zwevegem, Belgium